Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle woord Achtersten 498 puntenRuzzle woorden van meer dan 500 punten zijn waarschijnlijk wél mogelijk in het spel Ruzzle. Maar wie als eerste zo’n prestatie neer gaat zetten, dat is nog de vraag!

Ruzzle speler KAYSAR_NL is het namelijk net niet gelukt met het woord Achtersten. Maar goed, niemand die daar lang om gaat treuren. Het woord is namelijk goed voor 498 punten en daarmee is KAYSAR_NL onze nieuwe nummer 1 in de categorie beste Ruzzle woord.

Hallo, vanochtend maakte ik het woord “achtersten”, goed voor 498 punten, in de derde ronde in een spelletje tegen mijn broer. Hopelijk is het goed genoeg voor een mooie notering bij de beste Nederlandse Ruzzle woorden. Groeten Kay
KAYSAR_NL

Een mooie notering is het zeker Kay. En leert ons dat nou dat we de beste woorden in de ochtend spelen… Waarschijnlijk komen we er nooit achter.

In ieder geval vinden wij dat alle Ruzzle spelers uitgedaagd moeten worden om die magische 500 grens te doorbreken. Je kunt meehelpen door dit bericht via de social media knoppen onderaan dit bericht te delen.

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>