Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!
199 Ruzzle woorden

Zijn 200 Ruzzle woorden echt mogelijk?

Oordeel zelf! Als je op de afbeelding klikt zie je dat speler BEDABEB de grens van 200 Ruzzle woorden bijna had doorbroken. Voor dit moment moeten we nog even wachten op de speler die dat voor elkaar kan krijgen.

Speler BEDABEB is nu wel de nieuwe nummer een in onze lijst met Ruzzle highscores voor hoogste woordenaantal. Hij wisselt van plek met speler BOMMIETOMMIE. Door het nieuwe record op 199 woorden te zetten is het oude record van BOMMIETOMMIE van maar liefst 179 Ruzzle woorden verbroken.

Het oude record van BOMMIETOMMIE stamt uit week 2 – 2013. Toen stelden we jullie de vraag of 180 Ruzzle woorden echt mogelijk is. Nu duidelijk is geworden dat dit kan, ligt de lat weer een stuk hoger voor de nummer een positie.

2 Responses to Zijn 200 Ruzzle woorden echt mogelijk?

  1. codev zegt:

    ruzzle ne prend pas mes mots en français mais en dannois, comment changer cela

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>