Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!
Ruzzle iPhoneclub

Ruzzle, ongekend populair!

Het ongekend populaire woordspel Ruzzle heeft een grote update gekregen voor de iPhone en iPod touch. Die zorgt ervoor dat je Facebook kan inzetten om te zien wie van je vrienden Ruzzle geïnstalleerd heeft en misschien wel in is voor een potje. Daarnaast kan je nu je online ranking op het wereldwijde scoreboard van Ruzzle zien, en worden uitgebreide statistieken van je spelvorderingen bijgehouden. Die twee vernieuwingen maken onderdeel uit van het Premium-pakket, waarmee je ook advertenties laat verdwijnen in de app.

Het Premium-pakket was al eerder in-app aan te kopen in het woordspel. Tot voor kort kocht je voor 2,39 euro nog de optie op meer profielplaatjes, een ongelimiteerd aantal spellen en het verwijderen van advertenties in het spel. Nu krijg je er voor dat geld een zwik statistiek bij. Zo laat Ruzzle onder andere in een grafiek zien wat je score in de afgelopen potjes was. Zo kan je eenvoudig zien of je wisselvallig presteert, of dat er toch een stijgende lijn zit in je gave om woorden te vinden. Ook zie je je hoogste rondescore, hoogste spelscore, hoogste woordenaantal in een ronde en het aantal spellen dat je hebt gespeeld.

Bij Ruzzle update 1.4.7 voor de iPad, iPhone en iPod zijn ook de swipe afstand en langste serie overwinningen toegevoegd aan de statistieken.

Lees verder op www.iphoneclub.nl…

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>