Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Hierbij de video hoe een Ruzzle meisje zonder Ruzzle cheat 157 woorden weet te maken!

Ik word telkens beschuldigd van valsspelen bij Ruzzle, de hele dag. Dus mensen, hier is een video. Als u nog steeds gelooft dat ik een Ruzzle cheat gebruik, dan weet ik het ook niet meer! Mijn hoogste aantal woorden is 187. Op ScrambleWithFriends meer dan 230. Ik speel Scramble echter niet meer. Nu ben ik alleen maar een Ruzzle meisje. Werd ziek van de gimmicks en power-ups bij Scramble. Ruzzle meisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>