Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!
Ruzzle cheat DELTA X

Onsportief gedrag

Hoe  kun je winnen met een Ruzzle cheat? Dat antwoord moeten we je verschuldigd blijven. Op onze pagina over Ruzzle cheats moedigen wij ook iedereen aan om eerlijk te spelen. In dit bericht hebben we echter wel een mooi voorbeeld dat jullie niet willen onthouden.

Via Facebook en een reactie op deze website kregen wij klachten en afbeeldingen binnen van de Ruzzle spelers DELTA X en DECONSTRUCT. De afbeeldingen in dit bericht laten zien dat ze elke mogelijke combinatie van letters kunnen maken. Dit levert niet alleen hele rare woorden op, maar natuurlijk ook monsterscores.

Deze Ruzzle cheat is inmiddels bekend bij de ontwikkelaars, ze werken aan een oplossing. Vandaag hebben wij het verzoek ingediend Ruzzle speler DECONSTRUCT, in navolging van DELTA X, te verwijderen.

I talked to the developers about this type of cheat and they are working on a solution that will be out in the nearby future. Hoofd support Ruzzle

Hoe pakken we de Ruzzle cheaters aan?

Wij hebben direct contact met de ontwikkelaars van Ruzzle. Als wij meerdere klachten over een Ruzzle speler hebben ontvangen, of als het overduidelijk is dat we te maken hebben met een valsspeler, zullen wij de desbetreffende speler laten verwijderen uit het systeem van Ruzzle. Er zijn volop mogelijkheden om dit ons te laten weten. Je kunt een reactie achterlaten via deze website, via Facebook of Twitter, of stuur ons een e-mail op info[at]ruzzleonline.nl.

In het verleden waren wij (helaas) genoodzaakt een aantal spelers te laten verwijderen die wel heel plots in de TOP RANKING van Ruzzle aanwezig waren, dit uiteraard pas na het ontvangen van meerdere signalen dat het hier valsspelers betrof.

Spelen zonder Ruzzle cheat?

Bekijk dan eens deze Ruzzle video’s:

Natuurlijk hebben wij in de loop der tijd ook voldoende Ruzzle tips voor je verzameld, die vind je op de pagina’s Ruzzle tips en Ruzzle oefenen.

17 Responses to Winnen met Ruzzle cheat

 1. Dewi Schrijvers zegt:

  Hallo ,
  Ik heb een hele tijd geleden de ruzzle premium app gekocht. Nu is mijn oude Andriod mobiel kapot gegaan en heb ik een nieuwe. Maar ik krijg mijn premium versie niet terug. Nu staat er op deze site dat ik hem opnieuw kan aanschaffen zonder te betalen. Ik heb het geprobeerd maar het lukt me niet zouden jullie kunnen helpen ?

  Met vriendelijke groet ,

  Dewi

 2. wb zegt:

  Hallo, iemand stuurde een berichtje dat ruzzle aangaf dat ik vals zou spelen wat niet het geval was. Kan dat kloppen en zo ja wat kan ik hier aan doen?

 3. Ron Schouten zegt:

  Hoe kan het dat sommige spelers binnen twee minuten boven de 150 of soms wel boven de 200 echte woorden kunnen leggen.
  Is er een mogelijkheid om de tijd stil te zetten of zo?
  Als deze spelers (uit de top rankinglijst) deze 150 plus woorden echt binnen de twee minuten kunnen leggen, is hier dan een filmpje van, zodat ik kan geloven dat het echt kan om zoveel echte woorden te leggen binnen de 2 minuten?

 4. Zmeanie zegt:

  Ik heb ruzzle geherinstsalleerd op mijn iPhone, als ik mijn vroeger aangekochte versie wil herstellen via “activeer vorige aankoop”, blijft het spel hangen zonder succes. Enig idee wat hiervan de oorzaak is? Ik ben wel nog niet overgeschakeld op ios7.
  Bedankt voor de hulp!

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Zmeanie, is het inmiddels gelukt? Zo niet dan vragen we het voor je na bij de ontwikkelaars, maar geef je dan wel even door welke iPhone je hebt plus softwareversie en of je de meest recente Ruzzle versie geïnstalleerd hebt (1.6.1).

 5. JW zegt:

  Zoals gezegd sinds de betaalde versie van Ruzzele alleen maar problemen, niet duidelijk waar ik dat kan melden, etc.

 6. JW zegt:

  IK HEB SINDS KORT EEN BETAALDE VERSE VAN RUZZLE, MAAR HEB ALLEEN MAAR PROBLEMEN. het werk niet meer. help!Ik weet niet eens waar ik dat ka a leden of waar een helpdesk is.

 7. samantha zegt:

  ik heb een htc toestel en speel heel graag ruzzle.
  Ik wil graag upgrade maar heb geen creditkaart, is er een andere manier om te upgrade??

  Hoor het heeel graag.

 8. margriet zegt:

  Ik heb indertijd de betaalde versie van ruzzle aangeschaft. Nu heb ik een nieuwe telefoon en heb me gewoon met mijn account aangemeld. Nu krijg ik tot mijn grote ergernis toch steeds reclame tussen de rondes door. Hoe kan ik dit oplossen?

  • admin zegt:

   Dan speel je waarschijnlijk op een Apple device. Doe alsof je de premium versie wilt kopen en klik dan op ‘herstellen’. Voor Android kun je de betaalde versie opnieuw in de Google Play store aanschaffen (zonder te betalen).

  • margriet zegt:

   Bedankt voor je reactie, ik had inderdaad een i-phone. Nu heb ik een samsung en heb het in de playstore gedowmload maar krijg dan de gratis versie met reclame. Moet ik in de playstore ook op herstellen klikken?
   Groeten, Margriet

   • admin zegt:

    Hoi Margriet, als je veranders van iPhone naar Samsung zul je opnieuw de betaalde versie moeten aanschaffen helaas. De gratis versie heet bij Samsung ‘Ruzzle Free’, de betaalde versie ‘Ruzzle’.

 9. Alan zegt:

  Hallo ik speelde ruzzle en mijn tegen speler maakten allemaal onzin woorden ik zou graag willen dat jullie hem blokkeren
  Groeten

 10. Loura de Weger zegt:

  Hoe kan het dat ik voor sommige woorden minder punten krijg dan mijn tegenspeler. Dit komt heel vaak voor en dat irriteert. Is er een verklaring voor?

  • admin zegt:

   Hoi Loura, die vraag krijgen wij vaker. Tot nu toe is altijd gebleken dat het woord op twee manieren gelegd kan worden. Door een verschil in het gebruik van bonusvakjes ontstaat er dan een lagere score. Kijk dus goed op het speelveld naar andere alternatieven als je de scores aan het bekijken bent. En anders stuur je een screenshot naar info[at]ruzzleonline.nl en kijken we even met je mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>