Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzlewoord Verplegers 438 puntenZo, het weekend is weer begonnen! Dat betekent voor velen vast en zeker (tussendoor) eens een spelletje Ruzzle spelen. We mogen weer een Ruzzle speler, genaamd STUNTKOUS, opnemen in onze Ruzzle rankings. En ja, het is hem gelukt een top 5 notering te krijgen! Met het woord Verplegers heeft STUNTKOUS 438 punten behaald. De nieuwe nummer 1!

Wil jij ook weten hoe je hoge woordscores kunt behalen? Lees dan alles over de Ruzzle puntentelling.

Tot slot, we vinden het heel leuk dat onze twitterlijst en facebook likes blijven stijgen. We zijn tenslotte ook nog niet heel lang actief op facebook. Je hebt in ieder geval voldoende mogelijkheden om op de hoogte te blijven! Schrijf je bijvoorbeeld in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Of volg ons op Twitter en Facebook.

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>