Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle woord Perikeltje 426 punten


Wederom een groot woord, deze keer meer dan het vermelden waard, soms moet je gokken op verkleinen
Ruzzle speler HEN-3VEn daar is niets aan gelogen. Eerder deze week wist speler HEN-3V ook al een mooie plek op de ranking te verkrijgen met het woord Pulserende. Maar die 378 punten was al niet meer genoeg voor een TOP 5 ranking in onze categorie beste Ruzzle woord. Met het verkleinwoord Perikeltje is nu echter een puntentotaal van 426 behaald, wat goed is voor een gedeeld derde plek. Onze TOP 5 ranking begint behoorlijk vol te raken met ‘gedeelde’ plekken, want de TOP 5 bestaat nu uit 8 vermeldingen. En graag dagen wij jullie uit om dit aantal te verhogen. Heb jij dus ook een mooie Ruzzle ranking, stuur dan ook jouw highscore in.

Het is niet gek dat verkleinwoorden in Ruzzle veel punten op kunnen leveren. Hoe langer een woord, hoe meer lengtepunten je krijgt voor een gelegd woord. Zegt dit jou nog niets, lees dan eens onze pagina met Ruzzle tips. Daar leggen we jou de Ruzzle puntentelling precies uit. Doe er je voordeel mee.

Volg ons | Ruzzle nieuwsbrief | Ruzzle op Twitter | Ruzzle op Facebook.

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>