Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle spelscore 6464 puntenOnze Ruzzle vriend ESHEUVEL heeft al eerder een TOP 5 notering gehad met zijn Ruzzle woordenaantallen van 93, 94 en 97 woorden. Daarover verder in dit bericht meer! Eerst willen we melden dat hij nu ook een plaats heeft veroverd in één van de andere ranking, te weten voor hoogste Ruzzle spelscore. Met een spelscore van 6464 punten verstoot hij CHEZ90 met 6438 (nog uit het Rumble tijdperk) van de derde plek. Een mooie prestatie.

Ruzzle 114 woorden


Na lang spelen heb ik eindelijk de grens van 100 gehaald, sterker nog: ineens stond er 114 op de teller! Als het goed is, nog net goed genoeg voor de vijfde plaats in de ranking.
Ruzzle speler ESHEUVEL

Zoals jullie kunnen lezen kon ESHEUVEL ons vrij snel ook nog verblijden met een Ruzzle woordenaantal van 114. Daarmee heeft hij zich weer terug gevochten in deze TOP 5 ranking met een 5e plek.

En natuurlijk vinden wij het gezellig als je ons volgt en jouw vrienden over ons vertelt! Je hebt een paar mogelijkheden om op de hoogte te blijven.

  1. Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief;
  2. Volg ons op Twitter;
  3. Volg ons op Facebook.

En jouw Ruzzle highscores insturen kan natuurlijk ook! Graag zelfs :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>