Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Beste Ruzzle woord Cirkelende 426 puntenRuzzle speler ERIKJE80, die zelf momenteel een nummer 4 notering heeft in de categorieën Ruzzle rondescore en Ruzzle spelscore heeft ook de overige records even goed bekeken. Op onze site waren wij al eerder begonnen met het vermelden van Ruzzle highscores, maar niet in de vorm van een TOP 5 RANKING. Zo blijkt nu, met dank aan ERIKJE80, dat onze nummer 1 in de categorie beste Ruzzle woord tevens goed is voor de numer 2 en 3 notering! Helemaal terecht maken wij dus opnieuw melding van de topprestatie van speler UGURYURUKEL. Het woord ‘Cirkelend’ met 409 punten is goed voor positie 2 en het woord ‘Cirkelen’ is goed voor positie 3 met 380 punten.

Morgen weer nieuwe records op onze website, we zien je dus graag terug! Heb jij ook een Ruzzle highscore? Dan kun je jouw Ruzzle highscore insturen of een e-mail sturen naar info[at]ruzzleonline.nl. Zelf nog geen record in handen maar wil je wel op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina!

Tagged with →  

2 Responses to Ruzzle woorden Cirkelend (409) en Cirkelen (380)

  1. Ugur zegt:

    Ik dank de oplettende speler erikje80

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>