Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle woord Geklater 392 puntenWie kent de geweldige KAYBIE81 nou niet. Zij zette een mooie prestatie neer met haar Ruzzle highscores. Maar met ontzettend veel Ruzzle spelers, komt er een keer dat moment dat je wat prijs moet geven. Voor KAYBIE81 is dit moment gekomen nu speler JACKVDL zijn highscores heeft ingestuurd. Met het woord Geklater heeft hij een puntenaantal van 392 weten te behalen. Dit is goed voor een bronzen plak, oftwel de derde plek in de TOP 5 notering voor beste Ruzzle woord.

Wil jij ook een vlaggetje achter jouw naam en eeuwige roem in onze lijst met Ruzzle highscores? Stuur dan jouw highscore in.

Kun je geen genoeg krijgen van Ruzzle? Je kunt je onderaan deze pagina inschrijven voor onze wekelijkse Ruzzle nieuwsbrief!

Maar jij gaat vast en zeker ook op zoek naar een topwoord! Het is dan wel handig dat je de puntentelling in Ruzzle helemaal begrijpt. En weet je trouwens dat je ons ook kunt volgen op Twitter en Facebook? Zo blijft je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en records!

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>