Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle woord Gestelpt 416 puntenRuzzle speler KUSSEND3RIK verrast zichzelf en onze Ruzzle Online fansite!

Hi, ik zag vandaag pas dat er een ranglijst is met de beste woorden. Ik haalde deze al een tijdje geleden. Staat dan volgens de huidige lijst op de 5e plek.Ruzzle speler KUSSEND3RIK

Met het Ruzzle woord Gestelpt weet hij de vijfde positie te veroveren. Het woord is goed voor 416 punten. Daarmee overtreft hij speler UGURYURUKEL die nu uit de top 5 is verdrongen met het Ruzzle woord Cirkelend (409 punten).

Heb jij ook een goed bewaarde Ruzzle highscore? Stuur dan jouw Ruzzle ranking in. En wil je op de hoogte blijven van de laatste Ruzzle rankings? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Maar we zijn natuurlijk ook te vinden op Twitter en Facebook.

Tagged with →  

4 Responses to Ruzzle woord duikt op voor ranking beste Ruzzle woorden

 1. Mariska zegt:

  Ruzzle blijft hangen bij actualiseren resultaat. Wat moet ik doe?

  • admin zegt:

   Beƫindig de app en start deze opnieuw op. Als dat niet help, opnieuw installeren (je gegevens staan op de Ruzzle server).

   Kill app, and restart. If it doesn’t help, reinstall.

 2. michaela zegt:

  Van de week een nieuwe topscore voor woord ingestuurd! “gewerkten” voor 457 punten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>