Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Het bleef angstvallig stil bij de Ruzzle ontwikkelaars terwijl het overduidelijk is dat Ruzzle Windows Phone niet naar behoren werkt. Er komt nu een update die naar verwachting volgende week te downloaden is. Dit voegt statistieken, meer Ruzzle Awards en notificaties toe. Ook worden de problemen om met Facebook in te loggen op WP7 opgelost.

Heb je desondanks nog overige problemen na deze update, laat dit ons weten! We nemen eind volgende week contact op met de ontwikkelaars om hen te informeren over problemen.

We are almost done with our new update that will add statistics, some more achievements, notifications and fix the WP7 problems with Facebook log in. You should be able to download this new version next week. Ruzzle ontwikkelaars

Tagged with →  

14 Responses to Ruzzle Windows Phone update bijna klaar

 1. Wil zegt:

  Ruzzle loopt vast. We hebben het op een iPad 4.
  Kan u ons helpen.

 2. fons Heinink zegt:

  Problemen op de ipad 1 met het zomaar wegvallen tijdens het spel van de ruzzle site. Weg is je score en zak je in je speelniveau

  • admin zegt:

   Hoi Fons, heb je dit probleem continue of was dit eenmalig?

   • fons Heinink zegt:

    Dat probleem heb ik zeker 30 x gehad. Elke dag weer.Terwijl mijn partner op de ipad -3 daar geen last van heeft.
    Dit gedurende 30dagen.

    • admin zegt:

     Hoi Fons, dat klinkt niet goed. Graag hoor ik van jou welke iOS versie je gebruikt op de iPad 1 en wat je gebruikersnaam is met Ruzzle. Wij zullen de Ruzzle ontwikkelaars het probleem dan voorleggen. Kun je nog iets meer verduidelijken wat er precies voorvalt. Krijg je bijvoorbeeld in een keer zwart scherm, of sluit de app zichzelf af, kun je weer verder spelen als de 2 minuten nog niet om zijn?

     • fons Heinink zegt:

      Hoi admin. De versie is: iOS5.1.1 De volgende ipad 2 , 3 etc hebben iOS6…
      Gebruikersnaam is : heininkfo Mijn vrouw heeft heinkphi . Als ik speel druk ik op de knop speel. Het spelbord verschijnt met de naam van de tegenstander.
      Dan ga ik spelen op het letterbord en onder het spelen valt het uit en keert terug naar de APP. Daarna keer ik terug en zie dat het spel wordt geactiveerd voor de volgende spelronde (ronde 2 of 3 )Tijdens dat moment zijn wel genoteerd het totaal van de ronde en worden het aantal woorden aangegeven inclusief het aantal punten. Maar wel voor het korte moment van spelen . Geen volle twee min. dus , maar b.v. 20 sec. met de bijbehorende aantal woorden. Dus een lage score.Een half uur geleden b.v. met Conchiet (nickname) de laatste ronde weggevallen. De score was 126 in ronde 3 met 7 woorden. …Hoop dat dit duidelijker is …??

      • RuzzleOnline.nl zegt:

       Hoi Fons, de Ruzzle ontwikkelaars geven aan dat het probleem nu verholpen moet zijn, en dat je anders even Ruzzle moet verwijderen en opnieuw installeren.

       This problem should have been solved by now, if not please tell him to contact us on “support@ruzzle-game.com”. In the meantime he can try to uninstall Ruzzle and reinstall it.

 3. bert zegt:

  De laatste dagen heel veel problemen met verversen van berichten. Je ziet het wel in de pop up maar vervolgens is de tekst weg.
  Ik speel op een iphone 4s.
  Ik hoor dat andere gebruikers ook dit probleem hebben.

  • admin zegt:

   Hoi Bert, bedankt voor het melden. Het probleem was al bekend via onze Engelse fansite en daarom reeds gemeld bij de ontwikkelaars van Ruzzle. Kun je ons nog doorgeven welke iOS versie er op je telefoon geïnstalleerd is op dit moment, dit zal bijdragen aan een snellere oplossing.

 4. Silvia zegt:

  Ik heb sinds gisteravond een zwart beeld. Ik speel op de i pad 3. Hopelijk is dit tijdelijk? Kan ik er zelf iets aan doen? Ik Joop dat hij het snel weer gaat doen. Groeten Silvia.

  • admin zegt:

   Hoi Silvia, is het probleem inmiddels verholpen? Wat je kunt proberen is de telefoon opnieuw opstarten. Als dit niet werkt Ruzzle opnieuw installeren (je gegevens blijven opgeslagen).

 5. bas zegt:

  Ruzzle op wp7 kan ik alleen in practice mode spelen. Spelen tegen anderen loopt gewoon vast. Waardeloos. Hoop dat ze het snel fixen. Nog voor betaald ook potver3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>