Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

In bovenstaande video bespreken we de Ruzzle update 1.6.3 voor iOS. De update betreft bug fixes en verbetering van de stabiliteit. Over dat laatste is lang niet iedereen het eens. In de video vertellen we dan ook welke problemen spelers ondervinden na het updaten van Ruzzle. Ook worden natuurlijk de nieuwe features besproken van deze update:

 • gratis spelers kunnen gebruik gaan maken van premium features;
 • nieuwe mogelijk om eenvoudig vorige tegenstanders uit te nodigen voor een nieuw spel;
 • Facebook vrienden staan nu ook in de ranking statistieken.
Dit artikel is sinds 27 november 2013 actueel gehouden. Inmiddels heeft Ruzzle nieuwe updates uitgebracht, tot versie 1.7.1, die veel van de problemen van update 1.6.3 voor iOS opgelost moeten hebben. De meest recente update was op 20 december 2013.

Op 28 november hebben wij de volgende reactie gekregen van de Ruzzle ontwikkelaars.

We are aware of this problem and we are working on it right now! Hopefully there just need to be a server release but for know we do not know for certain.

Regarding the sound problem.. This is something that seems to be haunting us where the sound sometimes disappear and than after a while reappears…. We do not know why this is happening, sometimes it works by restarting the device.

Ze zijn zich dus bewust van het probleem en werken hard om het probleem op te lossen. Ze hopen dat ze alleen een update voor hun server hoeven door te voeren, maar dat weten ze nu nog niet zeker. Zoals aangegeven in de video hebben wij momenteel helemaal geen geluid voor Ruzzle op de iOS. Dat is echter iets waar Ruzzle ook maar moeilijk de vinger op kan leggen. Probeer het advies op te volgen zoals beschreven in onze Ruzzle FAQ, zie de vraag “Het geluid doet het niet meer in Ruzzle“. Helaas heeft dit ons nu niet geholpen!

Via de Facebookpagina van Ruzzle posten de ontwikkelaars onderstaand bericht op 29 november 2013.

Reaching out to our iOS users!

We are aware that some of you are having troubles with the game not scoring and we just wanted to let you guys know that we are doing all we can to solve this issue and we truly believe that it can and will be solved soon!

We appreciate all of you for showing support and for having the patience! It means a lot to us!

Thank you!

Ze laten weten dat het inmiddels bekend is dat verschillende spelers last hebben dat Ruzzle geen punten telt. Ze hebben er vertrouwen in dat het probleem snel opgelost wordt.

We hebben zojuist, 3 december 2013, onderstaande reactie per e-mail ontvangen van de Ruzzle developers.

We have just lunched a new update that should be available now or in a little while. It’s the version 1.6.4 people should download from App Store. This version includes fixes for these problems.

Download dus versie 1.6.4 voor iOS zodra deze beschikbaar is!

Op 17 december 2013 is onderstaande gepubliceerd op de Facebook pagina van Ruzzle.

We wanted to take this opportunity to let you know that we’re aware of the current performance issues affecting many of you. We understand that it’s frustrating to have a game you love become slow and unresponsive, so we’ve set fixing this issue as our number one priority. As we speak our devs are hard at work on a solution for this issue and we are aiming to release it as soon as it is ready.

Ruzzle is dus bewust van de problemen die vele Ruzzle spelers treffen. De ontwikkelaars werken hard aan een oplossing.

Op 18 december is er vervolgens een update gekomen die een hoop van de problemen opgelost moet hebben. Deze update is op 20 december nog opgevolgd door een kleine update, versie 1.7.1. We ontvingen dan ook onderstaande per e-mail van de ontwikkelaars.

We made an update on 18th which should have solved a lot of performance related issues. But the the update that was made 20th was just a minor update (which didn’t include that issue).

Met deze updates van Ruzzle eindigen we dit artikel over de problematische Ruzzle update versie 1.6.3 voor iOS. Problemen mogen natuurlijk altijd nog gemeld worden!

17 Responses to Ruzzle update 1.6.3 iOS, niet zonder problemen

 1. Sara zegt:

  Hallo Ruzzle,

  Ik heb mijn app op de iPhone opnieuw moeten installeren. Ik kan de premium versie nu allen niet meer terugkopen/herstellen, er wordt een foutmelding gegeven dat ik een nieuwe account moet aanmaken in de sandboxomgeving?
  Graag hoor ik wat ik hieraan kan doen.

  Vriendelijke groeten,
  Sara

 2. Maria zegt:

  Ik vind de nieuwe versie ook weinig verbeterd. De donkere achtergond maakt de status van de spellen heel onoverzichtelijk. Het is bijna niet te zien wanneer je tegnstander een ronde gespeeld heef en je aan de beurt bent. Als je chat is er geen gereed knop.
  Ook de chat- schermen zijn veel onduidelijker leesbaar geworden. Het geheel zou een stuk duidelijker als de achtegrond niet zo donker zou zijn!
  Wel leuk aan de update is dat het spel nu meedraait. De split screen mogelijkheid is grappig als je tenminste ruzzle- spelers in huis hebt. En de statistiekn van je tegenstander Ijn nu makkelijker te openen.

 3. MJ zegt:

  Ruzzle was altijd n leuk spel om te spelen, maar nu alleen maar ergernis. Na de laatste update is t iets beter geworden maar er zit zoveel vertraging in dat het zeer hinderlijk is. Het spel of als je iets op de chat wil schrijven staat seconden stil als er een reactie of nieuwe uitnodiging voor n spel binnenkomt. Het lijkt erop dat de server van Ruzzle de snelheid of hoeveelheid niet aankan. Dit haalt het plezier en snelheid uit het spel en is heel hinderlijk! Kan daar iets aan gedaan worden aub?

 4. Lia zegt:

  Mijn spel is steeds trager geworden en is nu helemaal vast gelopen. Help! Hoe krijg ik het weer los. Via de AppStore opnieuw openen helpt niet!!!!

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Lia, dat het spel trager is geworden na de laatste update horen we vaker en hebben dit reeds doorgegeven aan de ontwikkelaars. Het advies dat ontwikkelaars zouden geven nu je spel is vastgelopen is de telefoon opnieuw opstarten, app verwijderen en opnieuw installeren.

 5. Wilfred Kemperink zegt:

  De nieuwste versie van Ruzzle geeft nog steeds ergerlijke haperingen. (iPad Air) Het lijkt wel of er onregelmatige vertraging is tussen de sleepbeweging en de reactie van het scherm. Ook de emotions mis ik, jammer!
  Waarom wordt bij het intypen van mijn mailadres steeds een facebookaccount weergegeven en waarom kan ik dat bijna niet niet veranderen!? Voor mij een onbetekenend mailadres waaronder in niet geregistreerd sta bij Ruzzle. Maar Ruzzle is (was) leuk!

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Wilfred, emoticons hebben we al nagevraagd bij de ontwikkelaars, we zullen je wat dat betreft op de hoogte houden! De haperingen, vertragingen en andere problemen na laatste update zijn reeds doorgegeven aan de ontwikkelaars. Zoals je op deze website kunt lezen ben je niet de enige met problemen.

   Je laatste issue is vreemd. Je kunt (in het Engelse) je issue direct voorleggen aan het officiĆ«le Ruzzle support team via info[at]ruzzle-game.com. Als je wilt dat wij even navraag doen bij onze contactpersoon, stuur dan even de gegevens op naar info[at]ruzzleonline.nl. Je gegevens bedoel ik: je e-mailadres dat je intikt bij Ruzzle, je Ruzzle username, het facebookaccount dat wordt weergegeven en het onbetekende mailadres. En wat bedoel je met kan ik ‘bijna’ niet veranderen?

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Wilfred, hier het antwoord over emoticons in Ruzzle.

 6. Jacco zegt:

  Ik kan na de update in deze nieuwe versie niet meer zien hoeveel potjes ik tegen een bepaalde tegenstander heb gespeeld en wat het onderlinge resultaat was.
  Echt een gemis, want dit competatieve element was juist zo leuk !!!
  Kan dit worden hersteld ?

 7. Jolanda de Laat zegt:

  Ik vindt de nieuwe layout geen verbetering. Alles is kleiner en de tekst die je tupt met chatten is ook kleiner. Mijn emotions zijn ook ineens verdwenen uit het toetsenbord bij ruzzle. Hoe kan dit?

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Jolanda, waar ervaar jij een andere layout? Op welk toestel speel je en bij welke update? We lezen er meer over maar bij onze updates naar de nieuwste versie op iPhone en Android, als ook de iPad versie op iOS vinden wij het design nog steeds erg duidelijk. Maar ik hoor het graag en dan geven we het door aan de developers.

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Gezien andere reacties weten we nu exact wat je bedoelt, we gaan het doorgeven.

 8. Nicolle zegt:

  Er zijn nog steeds grote problemen met de stabiliteit van ruzzle. Ik kan nu zelfs niet meer spelen ivm feit dat er geen punten worden geteld en de tijd wel gewoon doortikt. Als de minuut verstreken is lijkt er weer een nieuw spel te beginnen echter kleurt het scherm gedurende 2 minuten volledig zwart.
  Is er uitzicht op verbetering ? Ik heb een iPhone 4 met iOS 7.04

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>