Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle tips zijn broodnodig om goede scores te halen is dit snelste woordspel ter wereld! Na deze tips lukt het jou misschien ook wel een plaats te veroveren in onze lijst met Ruzzle highscores. We gaan jullie uit leggen hoe de puntentelling werkt, en sluiten af met een aantal Ruzzle tips die ook moeten helpen het speelniveau te verbeteren. Aanleiding voor de uitleg over de Ruzzle puntentelling is de vraag van Yvonne. De woordspelletjes van vroeger waren beperkt tot drie keer de letterwaarde of drie keer de woordwaarde. Nu zijn in Ruzzle heel hoge woordscores mogelijk. Dit blijkt wel uit onze Ruzzle rankings in de categorie beste Ruzzle woord.

Ruzzle tips, de bonuspunten

Ruzzle tips, de bonuspunten

Nummer 1 van onze Ruzzle tips is hoe je extra bonuspunten kunt verkrijgen voor de Ruzzle woorden. Let in het speelveld op de letters met de dubbele letterpunten (DL), drievoudige letterpunten (TL), dubbele woordpunten (DW) en drievoudige woordpunten (TW). Hiermee kun je jouw scores aanzienlijk verbeteren. Klik op de afbeelding voor een groter formaat.


Ruzzle tips, de lengtepunten

Nummer 2 van onze Ruzzle tips is dat je naast het behalen van de bonuspunten ook rekening moet houden met de lengtepunten die je kunt verdienen. Een langer woord betekent meer lengtepunten. Zo zie je in onderstaande afbeelding dat er dus niet alleen sprake is van woordpunten, maar ook van 5 lengtepunten.

Ruzzle tips, de lengtepunten

 • 9 letters – 25 Ruzzle lengtepunten
 • 8 letters – 20 Ruzzle lengtepunten
 • 7 letters – 15 Ruzzle lengtepunten
 • 6 letters – 10 Ruzzle lengtepunten
 • 5 letters – 5 Ruzzle lengtepunten
 • 4 letters of minder – 0 Ruzzle lengtepunten

Tot zover de theorie over Ruzzle puntentelling. Er is maar één manier om echt veel punten te verdienen! Daar kom je achter via onderstaande voorbeelden.

Puntentelling Ruzzle voorbeelden

Ruzzle tips, puntentelling letterpunten

Ruzzle tips – voorbeeld 1

In dit voorbeeld beperken we ons tot de dubbele letterpunten en drievoudige letterpunten. Het woord ‘Tierden’ levert 30 punten op.

Woordpunten: De ‘T’ levert 2 * 2 = 4 punten op. De ‘E’ levert 1 * 3 = 3 punten op. Totaal aan woordpunten komt daarmee op 4 + 2 + 3 + 2 + 2 + 1 + 1 = 15 punten.

Lengtepunten: Het woord bestaat uit 7 letters. Dit is goed voor 15 Ruzzle lengtepunten.

Totale woordwaarde: 15 + 15 = 30 punten.


Ruzzle tips, puntentelling woordpunten

Ruzzle tips – voorbeeld 2

In dit voorbeeld hebben we te maken met dubbele woordpunten. De letter ´R´ is namelijk gemarkeerd met de gele DL letters. Stap 1 is echter om het aantal woordpunten uit te rekenen zoals in het eerste voorbeeld. Stap 2 is om deze woordpunten te verdubbelen. Is een letter in jouw woord met rood gemarkeerd (drievoudige woordpunten)? Dan is stap 2 om het aantal woordpunten te verdrievoudigen.

Het woord ‘Raast’ is goed voor 27 punten.

Woordpunten: 2 + 3 + 2 + 2 + 2 = 11. Deze 11 punten moet nog vermenigvuldigd worden met twee in verband met de dubbele woordpunten, 2 * 11 = 22 punten.

Lengtepunten: Het woord bestaat uit 5 letters, dus 5 Ruzzle lengtepunten.

Totale woordwaarde: 22 + 5 = 27 punten.


Ruzzle tips, puntentelling extra woordpunten

Ruzzle tips – voorbeeld 3

Het wordt pas echt interessant als je een woord maakt waarin twee letters zijn meegenomen met de dubbele en/of drievoudige woordpunten. In dit voorbeeld zit in het woord ‘Reiden’ zowel een letter voor dubbele woordpunten als een letter voor drievoudige woordpunten. Stap 1 is ook hier het aantal woordpunten berekenen.

Woordpunten: 2 + 1 + 2 + 2 + 1 + 1 = 9 punten.

Moet je deze woordpunten nu vervijfvoudigen (2 + 3 = 5)? Het antwoord is nee. Ruzzle beloont je! In woorden met meerdere letters van dubbele of drievoudige woordpunten geldt de vermenigvuldigingsregel. In dit geval mag je de 9 woordpunten verzesvoudigen. Immers, 2 * 3 = 6. Het aantal woordpunten is dus 9 * 6 = 54 punten.

Lengtepunten: Het woord bestaat uit 6 letters, dus 10 Ruzzle lengtepunten.

Totale woordwaarde: 54 + 10 = 64 punten.


Ruzzle tips, puntentelling alle mogelijke woordpunten

Ruzzle tips – voorbeeld 4

Nu jullie de puntentelling goed snappen, begrijp je dat een super score mogelijk is als je een woord maakt waarin drie letters zijn meegenomen met de dubbele en drievoudige woordpunten. In dit voorbeeld zit in het woord ‘Celen’ zowel twee letters voor dubbele woordpunten als een letter voor drievoudige woordpunten. Stap 1 is ook hier het aantal woordpunten berekenen.

Woordpunten: 5+ 1 + 3 + 1 + 1 = 11 punten.

Ruzzle beloont je nu nog meer! In dit geval mag je de 11 woordpunten vertwaalfvoudigen. Immers, 2 * 2 * 3 = 12. Het aantal woordpunten is dus 11 * 12 = 132 punten.

Lengtepunten: Het woord bestaat uit 5 letters, dus 5 Ruzzle lengtepunten.

Totale woordwaarde: 132 + 5 = 137 punten.


Succes met het maken van goede Ruzzle woorden!

Hou een goede structuur aan tijdens het spelen van Ruzzle

Probeer een goede volgorde aan te houden in het spel, bijvoorbeeld door te beginnen vanaf de rechter bovenhoek. Zo mis je minder woorden en raak je niet in de war. Zodra je in de rechter bovenhoek klaar bent ga je door naar de volgende hoeken. Misschien gaat het wel zo goed dat we jou binnenkort ook moeten vermelden in onze highscores van de categorie hoogste Ruzzle woordenaantal.

Ruzzle woorden langer maken

Maak woorden langer

Op de linkerafbeelding een klassiek voorbeeld hoe je meer punten kunt behalen in Ruzzle, maak de woorden langer!

Zet Ruzzle in de achteruitversnelling

Wat echt ontzettend makkelijk is toe te passen is woorden in de omgekeerde volgorde spelen. Leg je bijvoorbeeld ‘een’, leg dan ook ‘nee’. En vergeet ‘en’ en ‘ene’ niet natuurlijk.

Ga Ruzzle oefenen

Nog niet alle Ruzzle tips zijn vergeven. In de eerste alinea schreven wij dat we ook zouden afsluiten met meer waardevolle informatie. Nu je weet hoe de puntentelling in Ruzzle werkt, zijn wij van mening dat je het in de praktijk moet gaan brengen! Daarom hebben wij nog meer Ruzzle tips op onze pagina over Ruzzle oefenen.

De reden waarom je deze pagina zeker moet bestuderen:

 • fantastische filmpjes van de broertjes Flupkees en BommieTommie;
 • ruzzle tips hoe een geschikte tegenstander te vinden;
 • uitleg hoe je Ruzzle kunt oefenen zonder je statistieken te verprutsen;
 • Nederlandse uitleg van het spel Ruzzle.

Hier ben je te weten gekomen hoe je ontzettend goed kunt scoren met Ruzzle woorden. Als je dit combineert met de snelheid van de broertjes Flupkees en BommieTommie kan het niet anders dat hoge scores het gevolg zijn. En wat werkt nou beter dan de kunst afkijken?

We hopen dat je wat gehad hebt aan dit overzicht van Ruzzle tips. Heb jij nog tips voor andere spelers, laat dan zeker een reactie achter!

80 Responses to Ruzzle tips met hoge scores tot gevolg

 1. Ingesdinges zegt:

  Het balkje met ‘ervaring’ vult (al een hele tijd) niet meer bij waardoor ik geen level hoger geraak en dus ook geen munten kan winnen.

 2. Raf zegt:

  hallo, mijn vrouw speelt ruzzle op android tablet. Regelmatig krijgt ze een “geweldig” als zij scores maakt van meer dan 1500 penten en meer. Die worden er jammer genoeg niet bijgeteld. Erg frustrerend !

 3. Joke 19 zegt:

  Wat ik begrijp is dat je hoge scores kunt krijgen, wat ik niet begrijp is dat er bij toernooi scores van meer dan 9000 punten gehaald worden, zijn hier nog extra tips om de score te verhogen

 4. marielle zegt:

  Het lijkt erop dat ik 2 accounts heb.. Waardoor ik degene waar ik altijd mee speel niet kan koppelen aan mijn facebook. Met premium is het nu niet eens mogelijk op mijn facebook profiel foto te gebruiken.
  Wat kan ik hier aan doen. ik kan het andere account niet verwijderen…

 5. M@rg zegt:

  Ik ben inmiddels alweer een tijdje Ruzzle aan het spelen en vind het een superleuk spel. Er is alleen bij mij iets geks met de ranking aan de hand, want als ik de ranglijst ‘met vrienden’ aanklik, blijft mijn score op 1516 staan, ook al is mijn ranking hoger. Komt dit bij meer mensen voor?

  • dazzler zegt:

   heb ik ook, ruzzle werkt ook mijn statistieken niet bij. Heb al van alles geprobeerd, maar er blijven alleen maar dezelfde oude gegevens in staan

 6. Karin zegt:

  Heb sinds kort Ruzzle ontdekt, omdat ik een IPhone 4 heb gekregen. G E W E L D I G spel. Vind één ding vreemd. Heel vaak zijn de eerste twee letters bovenaan niet te
  gebruiken, althans niet om een woord mee te beginnen. Is dit normaal? Een extra moeilijkspunt ingebouwd wellicht? Ook vind ik het vreemd dat zeer normale Nederlandse woorden worden afgekeurd, zoals bedels (meervoud van bedel) en luren (wordt gebruikt in het spreekwoord “in de luren leggen”) en steg (van het spreekwoord “heg noch steg weten”). Aan de andere kant “ken” ik nu woorden waar ik nog nooit van gehoord heb. Das ook mooi meegenomen.

  • M@rg zegt:

   Ik heb ook een iPhone 4 en bij mij werken de bovenste twee letters ook regelmatig niet. Voor de zekerheid start ik daarna het spel opnieuw op en daarna gaat het weer een tijdje goed, maar het is wel vreemd.

 7. cristel zegt:

  hoi,
  waarom kunnen woorden als Deen, Ier en andere nationaliteiten niet… denk wel Nederlandse woorden zijn??

 8. linda zegt:

  Is het mogelijk dat je chat geschiedenis terug kan vinden op ruzzle?
  Ik heb niets verwijderd maar chat scherm is leeg.

 9. linda zegt:

  Is het mogelijk om de chat geschiedenis bij ruzzle teug te halen ik heb niets verwijderd maar ik zie geen berichten meer.

 10. Lieke zegt:

  Hoe kan iemand veel hoger in de rankings staan dan ik terwijl zijn scores wat betreft aantal woorden, hoogst behaalde score etc lager zijn. Tegen deze persoon de eerste ronde gewonnen daarna werd het spel beëindigd. Zeker bang om te zakken.

 11. Patty zegt:

  Ik krijg sinds een week sexreclames. Alleen bij ruzzle. Ik vind dit echt niet kunnen. Mijn zoon speelt dit spel ook !! De reclame heet Barely 18. Graag uw reactie

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Patty, wij zijn een fansite maar hebben het direct doorgegeven aan de ontwikkelaars, zodra reactie laten we het weten!

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Patty, we kregen direct reactie, ze zijn er nu naar aan het kijken want dit vinden ze uiteraard onacceptabel, heb je wellicht een screenshot dat je kunt sturen naar info[at]ruzzleonline.nl?

   We are aware of that and we are investigating in this matter as we speak! This is of course unacceptable, and we will get to the bottom of this! We do not know whether it is ad related or not.. But we will do everything we can!

   Do you have any screenshots or something else that could help us?

   Thank you.

 12. Ruud Steenvoorden zegt:

  Ik heb gisteren een e-mail gestuurd, maar geen reactie ontvangen noch een e-mail van ontvangstbevestiging!

 13. Gea zegt:

  Hoe komt het dat je score keldert als je een spel verliest, terwijl je er maar enkele punten bijkrijgt wanneer je wint

 14. Astrid van Schaik zegt:

  Als een tegenstander opgegeven heeft, hoe wordt dan de puntentelling berekend?
  Komt het dan wel bij gewonnen spelen in de statistieken te staan?
  Krijg je strafpunten als er opgegeven wordt?
  Graag reactie, hartelijk dank!

 15. Adeline zegt:

  Sinds een paar dagen worden woorden van 3 letters of minder vaak fout gerekend. De ene keer wel en de andere keer weer niet. Zo krijg ik dan minpunten, of ik loop punten mis. Dit gebeurt voornamelijk met mijn vaste tegenspeler, maar regelmatig ook met anderen. Ik speel Ruzzle op een Ipad en mijn vaste tegenspeler op een Android.

  • Boskatje zegt:

   Hoi Adeline, ik heb sinds een week of 2 het zelfde probleem.
   Woorden als en, een, nee, veer accepteert hij niet.
   Je verliest daardoor veel tijd en heb je minder punten.
   Jij hebt nog geen antwoord gekregen zie ik.
   Ik hoop dat dit snel verholpen wordt, want het is niet leuk spelen zo.

 16. Raf zegt:

  Hallo,

  Ik win een spel tegen iemand met 2530 punten, ik zelf heb er 2450. Dan moet ik toch meer dan 5 punten krijgen niet?

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Raf, er is ooit een keer een ervaring gedeeld op deze website door een medespeler. Deze gaf aan dat als de marge in speelniveau ongeveer 50 is, je er 5 punten op vooruit gaat. De marge bij jou is groter, dus we begrijpen je vraag. De officiële uitleg beschrijft de werking echter niet zo nauwkeurig, het is dus ‘slechts’ een ervaring van deze speler. Wees vrij om er te reageren en jullie ervaringen te delen. Alle informatie die er op deze website beschikbaar is vind je in onze Ruzzle FAQ, zie daar dan ook de uitleg over Ruzzle speelniveau.

 17. Rikie Samson zegt:

  Het probleem lijkt opgelost!

  Bedankt voor jullie support!

 18. Willie van der Kooij zegt:

  Wat doe ik fout?
  Ik druk op de knop: gereed en dan gaat het spel zich ‘actualiseren’ met de gespeelde ruzzle vriend van dat moment.
  Heel vervelend want zo staat de iPad heel lang (3uur) te draaien en kan niks anders plus dat ik dan geen verbinding met internet heb.

  • admin zegt:

   Hoi Willie, welke knop ‘Gereed’ bedoel je? Als we het goed begrijpen kun je dan niks meer op je iPad doen?

   • Willie van der Kooij zegt:

    Beste Admin,
    Als je een spel hebt gespeeld, 1e ronde, 2e of 3e, is terugkeren naar het vorige scherm om een volgende ronde te spelen óf een nieuw spel te beginnen, toch alleen mogelijk met de ‘gereed-knop’ rechtsboven?
    Nou, daarna ging het spel zich regelmatig actualiseren met de gespeelde persoon van dat moment.
    Gelukkig is het ná mijn eerst verzonden mail, NIET meer gebeurd.

 19. Marrianne zegt:

  Sinds ik ruzzle heb ge-update doen de meldingen het op mijn telefoon niet meer, zo weet ik niet meer wanneer er nieuwe spellen te spelen zijn, de instellingen staan wel goed, alles staat op ja!
  Mijn gebruikersnaam is marrianne197
  Kunnen jullie me vertellen hoe ik die meldingen wel weer op mijn telefoon krijg.
  Ik speel via een tablet, omdat op mijn telefoon de onderste helft van de onderste rij letters wegvalt, is daar ook een oplossing voor?

  • admin zegt:

   Hoi Marrianne, voor de Ruzzle notificaties zie onze Ruzzle FAQ. Hopelijk helpt de vraag ‘Hoe kan ik Ruzzle notificaties in- en uitschakelen’. Het wegvallen van de onderste helft van de onderste rij letters is natuurlijk niet prettig spelen. Ruzzle doet erg zijn best om het spel geschikt te maken voor kleinere toestellen. Kun je doorgeven welk toestel je gebruikt en welke OS (software) versie je op het toestel hebt geïnstalleerd. Dan leggen we het voor aan de Ruzzle ontwikkelaars.

   • Marrianne zegt:

    Dat werkt niet, de notificaties staan allemaal op aan en toch krijg ik geen meldingen op mijn telefoon, het is overigens een htc wildfire. De android versie is 2.2.1 Voor de update kreeg ik die meldingen wel, daarna niet meer.

    • admin zegt:

     Hoi Marrianne, als sinds jou laatste reply wachten we op antwoord van Ruzzle inzake de twee problemen die je hebt. We gaan ze nogmaals nadrukkelijk verzoeken te reageren en houden je op de hoogte.

    • RuzzleOnline.nl zegt:

     Hoi Marrianne, de volgende adviezen gekregen van de Ruzzle ontwikkelaars. Wees er zeker van dat je de laatste versie van Ruzzle geïnstalleerd hebt. Controleer je telefooninstellingen en de instellingen in Ruzzle om er zeker van te zijn dat alles voor de notificaties op actief staat (je kunt ook proberen Ruzzle opnieuw te installeren als dat niet werkt). De laatste rij met letters kun je inderdaad niet helemaal zien. Dit komt door het toestel dat je gebruikt. Ruzzle werkt momenteel aan dit probleem en hoopt dit dus op korte termijn voor jou opgelost te hebben.

     First make sure that she has the latest version of Ruzzle installed on her device. Second, tell her to check the phone settings and the settings in Ruzzle so she can make sure that notifications are active both within the game and the phone (she can also try to uninstall Ruzzle and reinstall it). The last row of letters is not totally visible because of the device she has. We are currently working on that issue, and hopefully it can be solved within a short period of time.

 20. Rikie Samson zegt:

  Ik heb niet alleen een probleem met het telkens opnieuw inloggen maar sinds kort vallen ook delen van inkomende chats zo maar spontaan weg. Ik krijg dan wel een korte notificatie in beeld op mijn iPad 3 waar het chatbericht wordt aangegeven. Als ik dan vervolgens naar ruzzle ga en de chat van de betreffende persoon open is er niets te zien……en soms komt de chat ineens wel even in beeld en valt dan weer weg. Ik zag dit probleem al vaker voorbij komen de laatste dagen.

 21. Rikie Samson zegt:

  Hallo, ik heb sinds gisteren een erg vervelend probleem. Telkens als ik Ruzzle of Quizcross (beide Premiumversie) wil openen op mijn ipad of android telefoon moet ik opnieuw inloggen! Dan wordt vervolgens mijn wachtwoord niet herkend en moet ik voor elke sessie een nieuw wachtwoord aanvragen, zeer frustrerend! Dit is dus niet eenmalig en ik kan het dan ontvangen ww ook niet gebruiken bij een volgende sessie…! Help!!

  • admin zegt:

   Hoi Rikie, geef je nog even je gebruikersnaam van Ruzzle en QuizCross door, dan gaan we het laten nakijken.

   • Rikie Samson zegt:

    Mijn gebruikersnaam is nosmas56

    • admin zegt:

     Bedankt, je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

    • admin zegt:

     Hoi Rikie, the support afdeling ziet op het eerste gezicht niet een probleem als ze je account bekijken. Ze gaan dit verder bespreken met de ontwikkelaars van Ruzzle. We houden je op de hoogte!

     ‘ll talk to the developers about this. I cannot see any problems when I look at his account right now.

 22. Martine zegt:

  Erg vervelend wanneer een willekeurige tegenspeler na 70h niet meer komt opdagen, je bent dan blijkbaar gewonnen, maar helaas je hoogste spelscore en hoogste rondescore verdwijnen hiermee ook, beetje jammer vind ik dit!!

  • admin zegt:

   Hoi Martine, dat is inderdaad vervelend. Echter, je spelscore en rondescore zouden hiermee niet moeten verdwijnen. Kortom, heb jij een rondescore die het hoogst is tot nu toe, dan komt die ook in je statistieken te staan. Als jij anders ervaart horen we dat graag.

 23. Lucia zegt:

  Ik heb de betaalde versie van Ruzzle en heb gelezen dat ik mijn gebrukersnaam alleen kan veranderen door het spel te verwijderen en opnieuw te installeren. Moet ik dan opnieuw betalen?

 24. Jean-Pierre zegt:

  Na een spel zie je de lijst met woorden die je gespeeld hebt en die van je tegenstander. Het viel me vanavond op dat ik bij een spel hetzelfde aantal woorden, maar wel veel meer “duurdere” woorden heb gevonden, en toch heb ik in totaal minder punten. Toen ben ik de telling eens gaan controleren en zou ik zo’n 100 pnt meer moeten hebben, maar de telling geeft aan dat ik 50 pnt minder heb dan mijn tegenstander.

  Hoe kan dit? Graag zou ik je van wat screenshots voorzien, maar helaas, geen exportmogelijkheid…

  • admin zegt:

   Hoi Jean-Pierre, ik weet niet precies waar je op doelt met exportmogelijkheid. Maar kun je een screenshot maken en deze e-mailen naar info[at]ruzzleonline.nl?

 25. Marg zegt:

  Hoi, ik heb hier ook nog een paar tips die mij helpen om mijn score te verhogen:

  – Het uit m’n hoofd leren van combinaties van letters. Als ‘erts’ kan, kunnen ‘rest’, ‘tres’ en ‘ster’ ook. Zo zijn de punten snel verdiend, vooral als de woorden in een blokje bij elkaar staan of als er bonusletters bij zitten.
  – Optimaal gebruik maken van bonusletters. Soms kunnen 5 kleine woorden (met gebruik van bijvoorbeeld 3 bonusletters) meer punten waard zijn dan een groot woord zonder bonusletters. Je krijgt er alleen wel minder lengtepunten voor.
  – Daarnaast is het belangrijk om steeds woorden te blijven maken. Als je het even niet ziet, kun je ook altijd een paar kleine woordjes maken. Grote kans dat je via die woorden weer nieuwe woorden ziet.
  – Wat ook kan helpen, is om te kijken naar vervoegingen, verleden tijd, woorden op -ing e.d. Dat kan aardig aantikken qua punten.
  – Ik kijk ook vaak aan het eind welke woorden er allemaal mogelijk waren en doe daar mijn voordeel mee voor de volgende keer.
  – En zoals hierboven al werd vermeld: veel spelen en oefenen helpt echt!

  Wat ik me nog wel afvroeg, is of er ook een mogelijkheid is / komt om de resultaten van je potje te exporteren. Dit lijkt me handig, want dan kun je nog eens op je gemakje kijken welke woorden er allemaal mogelijk zijn (nu moet je eindeloos door de lijst heen scrollen en dat is niet altijd even gemakkelijk). Ook zou het handig zijn om een keuze te hebben om de lijst van mogelijke woorden ook alfabetisch weer te geven.

  • admin zegt:

   Waardevolle tips! Daar kunnen andere Ruzzle spelers hun voordeel mee doen. Wat betreft de vragen, die heb ik voorgelegd aan de Ruzzle ontwikkelaars. We houden je op de hoogte.

  • admin zegt:

   Ze overwegen een alfabetische lijst voor de toekomst…

   We might consider an alphabetically ordered list in the future.

 26. Patricia zegt:

  Hoe kan het dat niet het gehele spelbord word weergegeven op mijn htc? De onderste rij letters is maar voor de helft zichtbaar. Erg jammer want ik vind het een leuk spel.

 27. Wim zegt:

  Hoe krijg ik namen van ruzzlevrienden uit de lijst verwijdert, ik kan wel toevoegen, maar niet verwijderen.

 28. rvandehoek zegt:

  Hoek kan het dat in een spel mijn tegenstander voor hetzelfde woord minder punten krijgt dan ik?

 29. Miriam zegt:

  Mijn Ruzzle-account is gekoppeld aan een verkeerd Facebook-account. Hoe kan ik dit wijzigen?

 30. Pima96 zegt:

  Als ik het spelletje speel heb ik geen geluid meer sinds een paar dagen. Als er reclame tussendoor kom heb ik wel geluid, met alle andere dingen op mijn i-pad heb ik ook gewoon geluid. Ligt dit aan het spelletje? Het knopje van het geluid staat ook gewoon aan. H

 31. Adrienne zegt:

  Op de free app van Ruzzle krijgen we veel reclame tussendoor. Dat is bekend en geen punt. Gisteren zeer geschrokken. Er komt ook [verwijderd i.v.m. jonger publiek] porno tussendoor ([verwijderd i.v.m. jonger publiek]). De app wordt ook door kinderen gebruikt en deze reclame lijkt me zeer ongewenst. Het lijkt me dat de maker van Ruzzle dit toch niet moeten willen!!!!!!!!!!!!!!!!

  • admin zegt:

   Lijkt me niet de bedoeling nee. We gaan het direct doorgeven.

   • Adrienne zegt:

    Dank je. Ben benieuwd hoe dit kan gebeuren

    • admin zegt:

     Hoi Adrienne, als reactie krijgen wij dat dit inderdaad niet zou mogen. Ze zijn benieuwd of je op een Android toestel speelt en of je wellicht een screenshot hebt zodat ze die adverteerder kunnen bannen.

     That should not be possible! Was that on the Android version? Would be very interesting to see a screenshot from such an ad to be able to shut down that advertiser.

 32. Andrea zegt:

  Hoe werkt de ranking? Ik win vaak, ga maar heel langzaam omhoog, maar als ik verlies stort mijn statistiek soms wel 40 punten omlaag! En wat zou het fijn zijn om de ranking van je tegenstander te kunnen zien…!

  • admin zegt:

   Hoi Andrea, ik ga het als tip aan de ontwikkelaars van Ruzzle doorgeven dat het fijn zou zijn de ranking van de tegenstander te kunnen zien. Op de pagina Ruzzle FAQ is de vraag opgenomen ‘Wat is speelniveau’. Daarnaast hebben we ook al andere vragen over speelniveau beantwoord die jou verder kunnen helpen:
   Ruzzle speelniveau vraag van Yvonne
   Ruzzle speelniveau vraag van David

  • Supertax zegt:

   @Andrea, als je van iemand wint die lager staat win je minder dan als diegene hoger staat, verder kan je nooit meer dan 30 punten verliezen/winnen, sta je ongeveer gelijk met een marge van 50 punten verschil dan win je 5 punten, ajs je weet heoveel je van iemand wint dan weet je eigenlijk ook hoeveel je van iemand verliest, dat is 10-(het aantal punten dat je wint van diegeneper spel). Hopelijk is het zo wat duidelijker:).

   • Siska zegt:

    ik snap het toch niet goed… Ik speel soms tegen mensen die een hogere ranking hebben (wel 100 punten verschil) ik zit in ranking +/- 1850. Mijn tegenspeler 1980 en toch als ik verlies, verlies ik direct met 20 punten en meer. ALs ik het goed begrijp moet je toch weinig verliezen als je speelt tegen iemand met hogere ranking ? want als ik dan win, dan heb ik 8 punten ofzo… klopt toch niet ?

 33. gea zegt:

  Ik wil graag uitleg van het spel

  • admin zegt:

   Hoi Gea, deze pagina over de puntentelling is Ruzzle moet je al een stuk verder helpen. Als je nog uitleg mist horen we dat natuurlijk graag. Om nog beter te begrijpen wat je moet doen met het woordspel Ruzzle, bekijk dan eens de pagina’s ‘Wat is Ruzzle‘ en ‘Ruzzle oefenen‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>