Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle speelniveau 2830Het is een mooi begin van het weekend met een top notering voor Ruzzle speler PRRRIKKIE. Zoals je onder in dit bericht kunt zien heeft hij ons via Twitter deelgenoot gemaakt van zijn nieuwe Ruzzle speelniveau. Met zijn speelniveau van 2830 krijgt hij een derde plek in onze ranking van hoogste Ruzzle speelniveau.


Voor onze nieuwsbrief lezers is het ook een goed begin van hun weekend. Zij hebben ervoor gekozen om per e-mail op de hoogte te blijven van het laatste nieuws én highscores. Jij kunt je uiteraard ook aanmelden voor de nieuwsbrief! We hebben nog niet eens zo heel lang ook onze eigen Facebook pagina, maar wel al 30 likes. Dat vinden we natuurlijk leuk, want we doen het tenslotte voor de Ruzzle fans.


Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>