Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

KAYBIE81 is de eerste Ruzzle speler die het voor elkaar krijgt om een TOP 5 notering in alle rankings te krijgen:

 • Ruzzle woordenaantal: nummer 5 positie met totaal 83 woorden!
 • Ruzzle woord: nummer 5 positie met het woord ‘Kappen’, goed voor 358 punten!
 • Ruzzle rondescore: nummer 4 positie met een rondescore van 4741 punten!
 • Ruzzle spelscore: nummer 4 positie met een spelscore van 6357 punten!
 • Ruzzle speelniveau: nummer 2 positie met een speelniveau van 2438!

En haar nummer 2 positie voor speelniveau komt haar eigenlijk meer eer toe. Hopelijk is de teleurstelling voor haar ook niet al te groot. Op het moment dat zij ons een email stuurde met haar afbeelding was zij voor het Ruzzle speelniveau wel degelijk de nummer 1. Helaas heeft Twitter haar snel ingehaald. Ruzzle speler HIDDE1234 wilde namelijk ook opnieuw de nummer 1 positie verkrijgen na het nieuwe record van 2429 van BASBAS666.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor groter formaat! En vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina om op de hoogte te blijven van de Ruzzle highscores en het laatste nieuws.

Ruzzle highscores KAYBIE81 Ruzzle beste woord 'Kappen' 358 punten

4 Responses to Ruzzle speler KAYBIE81 breekt alle mogelijke Ruzzle records!

 1. Emilièn zegt:

  Beste redactie,

  Volgens de statistieken van ruzzle zelf is het hoogste speelniveau 3021 op naam van “teringjantje”. Sterker nog het niveau van 2490 dat hier op nummer 1 staat, haalt daar niet eens de top 25….De nummer 25 positie is voor “arbee” met 2708.

  Sorry voor de mensen met de topscore hier, maar fair-is-fair.

  • admin zegt:

   Hoi Emilièn, we kunnen je natuurlijk geen ongelijk geven. Maar het is wel het hoogste speelniveau van de Ruzzle fans die het gezellig vinden om via onze website op de hoogte te blijven van het Ruzzle nieuws en ook meespelen in de andere high rankings (waar de app niets laat zien over andere tegenstanders).

   • Gezelligie zegt:

    Door Ruzzle Cheat betekenen alle rankings eerlijk gezegd niks. De top 25 haalt trouwens altijd wel rondes van 90+ woorden. Regelmatig tegen teringjantje gespeeld die een record heeft van 112, of dat zonder cheaten is weet alleen hijzelf.

    • admin zegt:

     Wij gaan ervan uit dat iedereen hier toch op een eerlijke wijze een plek in de ranking wil verdienen. Lijkt me ook aannemelijk omdat ze in geen geval een nummer 1 positie behaalt, een cheater zou dat wel willen… Bovendien hebben wij wel weet van cheat-apps, maar er op deze website nog helemaal geen aandacht aan besteed. Lees ook niemand die positief is over enige vorm van cheaten met Ruzzle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>