Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle rondescore 7407 Ruzzle spelscore 9106Het is gelukkig weer tijd voor een mooie top 5 notering. Zoals ik in de laatste Ruzzle nieuwsbrief al schreef hadden we vorige week maar liefst 14 nieuwe records, maar is er geen in staat gebleken de top 5 van onze Ruzzle highscores te bereiken. Dat geeft niets, want het is ook een hele prestatie als dat wel lukt! En FLORIS1988 kan het zeker. Hij stuurde ons dan ook de foto door waaruit blijkt dat hij een Ruzzle rondescore heeft behaald van 7407 punten en een spelscore van 9106 punten. Hij krijgt daarmee twee keer een vermelding op de derde plek. Proficiat.

Vind jij het makkelijk om per e-mail op de hoogte te blijven, schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Of volg ons op Twitter en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>