Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle TOP 5 ranking FLORIS1988Ruzzle speler FLORIS1988 weer terug van weggeweest. In week 41 van 2012 liet FLORIS1988 ons al zien dat hij het hoge Ruzzle niveau aankon met een TOP 5 ranking voor zowel rondescore als spelscore. In november was Ruzzle speler BEDABED en in december Ruzzle speler ARISTOOW er verantwoordelijk voor dat FLORIS zichzelf opnieuw moest gaan bewijzen voor een plek in de TOP 5.

En vandaag mogen we je melden dat FLORIS1988 dit ook daadwerkelijk heeft gedaan! Opnieuw plaatst hij zich voor de TOP 5 ranking voor hoogste rondescore en hoogste spelscore. Met een Ruzzle rondescore van 7701 punten en een spelscore van 10446 punten krijgt hij twee keer een eervolle vermelding als nummer 5 in beide rankings.

Hij pakt daarmee speler ARISTOOW enigzins terug, want deze moet nu het veld ruimen uit de TOP 5 voor rondescore. Ruzzle speler DREETJELO heeft maar liefst 16 weken in de TOP 5 voor hoogste Ruzzle spelscore gestaan, maar moet nu ook plaats maken. We dagen beide spelers uit om natuurlijk een nieuwe vermelding te behalen.

En hou de website goed in de gaten, want later vandaag zullen we alle highscores van week 6 – 2013 gaan plaatsen. Vind jij ook dat FLORIS1988 wat ‘fame’ verdient, deel dan deze prestatie via de social media knoppen onderaan dit bericht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>