Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle speelniveau 2783Wij houden op deze fansite records bij voor beste woord, hoogste woordenaantal, Ruzzle rondescore en spelscore. Maar ook voor het hoogste speelniveau houden we voor jullie een TOP 5 ranking bij. Het zal jullie wellicht niet onbekend zijn dat er ook een officiële Nederlandse ranking is voor het Ruzzle speelniveau. Dit is ook te benaderen vanuit de app door naar de statistieken te gaan en dan rechts bovenin te klikken op de het (prijs)beker icoontje.

De bij ons bekende Ruzzle speler BASBAS666 heeft kort geleden een mooi moment gekend. Hij stond namelijk met zijn speelniveau van 2783 in de officiële TOP 25 ranking van topspelers! Een geweldige prestatie, en bij ons goed voor een nummer 1 positie! Hij liet ons deze prestatie weten omdat dit voor BASBAS666 de tweede maal was dat hij Ruzzle speler FLUPKEES uit deze top 25 wist te spelen. FLUPKEES kennen wij bij RuzzleOnline.nl van de nummer 1 positie voor hoogste Ruzzle woordenaantal.

Nu je dit hebt gelezen heb je misschien wel twee vragen!

  1.  Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste Ruzzle highscores? Dat kan heel simpel door je in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief. Inschrijven kan onderaan deze pagina.
  2. Hoe kan ik mijn Ruzle record doorsturen? Heel simpel, ga naar de pagina ‘Insturen Ruzzle records‘.
Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>