Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle TOP 5 highscores BASBAS666Ruzzle speler BASBAS666 maakte nog niet zo lang geleden zijn comeback in de TOP 5 voor de categorie hoogste woordenaantal met 146 Ruzzle woorden. Dit record wist hij overigens twee dagen later te verbeteren waardoor hij kon stijgen op de ranking Ruzzle woordenaantal.

Na de lange rustpauze wordt het nu duidelijk dat hij sindsdien niet meer gestopt is met spelen. BASBAS666 stond niet meer in de TOP 5 voor de categorieën beste rondescore en beste spelscore eerder al moeten afstaan, maar ook hier maakt hij nu zijn comeback.

Voordat je verder leest: alle behaalde Ruzzle highscores van week 10 – 2013 worden morgen bijgewerkt op de website. Vergeet dus niet terug te komen voor een bezoekje!

Hoi Willem,

Ik heb net een nieuw record gehaald voor ronde en spelscore.
Volgens mij weer goed voor een mooie plek in de top van allebei de categorieën.

Groetjes,
Bas Ruzzle speler BASBAS666

De stand van zaken is als volgt:

  • Ruzzle rondescore – 8313 punten – vierde plek;
  • Ruzzle spelscore – 11110 punten – vierde plek.

We dagen de spelers DREETJELO  en ARISTOOW uit opnieuw hun plek in de TOP 5 voor respectievelijk beste rondescore en spelscore te heroveren.

 

4 Responses to Ruzzle speler BASBAS666 echt weer op dreef

  1. Socialmedia zegt:

    net een speler die met 26 “woorden” een score van 10.650 behaalde. De score opgeteld klopt niet en de woorden ook niet, voorbeelden als ddogpreerelrst voor 523 punten etc.
    de speler “deconstruct” vond me een zielige verliezer en zei dat hij Russische woorden maakte… m.a.w. dit soort hacks halen het speelplezier uit de game. Ik kan screenshots toesturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>