Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Het is duidelijk dat BASBAS666 Ruzzle speelt op een zeer hoog niveau. Niet alleen levert hij het bewijs van 110 gevonden woorden, hij verbetert ook zijn oude nummer 1 positie van 113 Ruzzle woorden. Als je op de tweede afbeelding klikt zal duidelijk worden dat het te verbeteren record voor de nummer 1 positie nu 119 woorden is! En het ontgaat natuurlijk niemand dat door deze nieuwe scores Ruzzle speler ESHEUVEL uit de TOP 5 is verstoten en dat BASBAS666 nu alleenheerser is in de top 5!

Daar moet verandering in komen! Kun jij dit beter, stuur dan jouw Ruzzle highscore in! En vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Ruzzle woordenaantal 110 woorden Ruzzle woordenaantal 119 woorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>