Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle woord Gewetens 404 puntenRuzzle speler ALFREDS heeft een uitmuntende prestatie neergezet. Het heeft het prachtige woord ‘Gewetens’ gespeeld voor 404 punten. Daarmee voegt hij zich bij een beperkt gezelschap dat een Ruzzle woord heeft gespeeld boven de 400 punten. Voor een TOP 5 ranking is het echter niet meer voldoende, want zijn woord is goed voor de 6e plek. Wij behandelen de records uiteraard op volgorde van binnenkomst. En ALFREDS stuurde zijn record een dag later in dan het beste Ruzzle woord ooit van TOPPICELLI. Dat is de pech die je kunt hebben met zoveel Ruzzle spelers natuurlijk!

Leuke tip! Meer dan 40 gratis spellen - Probeer Balloon Buster 2 en nog veel meer leuke spelletjes op Playtopia.nl - helemaal gratis!

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>