Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Update: server problemen bij Ruzzle zijn opgelost, Ruzzle on!


Momenteel zijn er server problemen bij Ruzzle. Dit wordt veroorzaakt door Google. Google is hard aan het werk om het probleem te verhelpen!


Tagged with →  

3 Responses to Ruzzle serverproblemen

 1. Margot150 zegt:

  Ik heb ook een probleem bij ruzzle.
  Ik kan zo van het een op het andere moment niet meer met mijn vaste speler contact hebben en een spelletje spelen. Met alle andere spelers nog wel, alleen met die ene persoon niet meer. Weet iemand wat hier aan te doen of hoe dat kan?

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Margot, we zien twee berichtjes van je op de site, dus we reageren even op deze. Dit lijkt mij iets wat we even uit moeten laten zoeken als het probleem zich nog steeds voordoet. Wat is je gebruikersnaam en die van je tegenstander? Welk toestel heb je en welke softwareversie én Ruzzle versie draait daar op?

 2. aviva75 zegt:

  Ik heb problemen met mijn Ruzzle, het lijkt wel of mijn account gehackt is? Al mijn spellen worden voor mij gespeeld, uitnodigingen stromen binnen, ik heb zonder het te weten vandaag 20 spellen gespeeld? Ik heb uitgelogd en opnieuw ingelogd, de app verwijderd en opnieuw gedownload, mijn password veranderd….. Any tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>