Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle speler COEN852 stond momenteel nog maar alleen met zijn Ruzzle speelniveau van 2114 in een TOP 5 ranking van RuzzleOnline.nl (we zijn verhuist!). Hij zal dus wel gedacht hebben dat het tijd werd voor wat nieuwe topscores.

[ hana-code-insert ] '468 x 60 – Banner' is not found

Ruzzle oefenen heeft hij in ieder geval genoeg gedaan, want het is hem gelukt zowel een eervolle vermelding te krijgen voor de TOP 5 voor hoogste Ruzzle rondescore en hoogste Ruzzle spelscore:

  • Ruzzle rondescore: nummer 4 positie met een rondescore van 4991 punten!
  • Ruzzle spelscore: nummer 5 positie met een spelscore van 6352 punten!

 

Helaas voor speler ERIKJE80 betekent dit twee maal verlies van een nummer 5 positie in deze rankings. We horen natuurlijk graag als het jou gelukt is ook een score te behalen die hier een plaats in één van de TOP 5 RANKINGS verdient. Je kunt ons dan tweeten via @RuzzleOnline of een mail sturen naar info[at]ruzzleonline.nl!

Ruzzle rondescore 4991 Ruzzle spelscore 6352

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>