Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

[ hana-code-insert ] '250 x 250 – Vierkant' is not found
Op 21 juli konden wij van Ruzzle speler HIDDE1234 al het hoogste speelniveau (2310 punten) noteren. In de tussentijd is hij blijven oefenen, wat nu wederom resulteert in twee nieuwe vermeldingen in onze nieuw geïntroduceerde TOP 5 RANKINGS! De reden dat HIDDE1234 ons een tweet stuurde is vanwege zijn hoge Ruzzle rondescore. Met een puntenaantal van 6151 voor één Ruzzle ronde is hij dan ook de terechte nummer 1 in de categorie hoogste Ruzzle rondescore. Voor een nummer 1 vermelding in de categorie hoogste Ruzzle spelscore kwam hij net tekort. Maar met 8044 punten neemt hij wel een mooie tweede plaats in!

Wil jij ook jouw record voor een TOP 5 RANKING doorgeven? Dan kun je . Wil je op de hoogte blijven van Ruzzle nieuws en records, dan kun je .

Ruzzle hoogste rondescore 6151 punten en spelscore 8044 punten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>