Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle speler COEN852 twitterde heel enthousiast over zijn hoogste Nederlandse Ruzzle spelscore van 5154 punten. Ik moest hem wat dat betreft teleurstellen omdat speler BASBAS666 die positie al inneemt met maar liefst 8247 punten. Het heeft er echter wel toegeleid dat we nu een nieuw TOP 5 RANKING systeem hebben geïntroduceerd op onze website, zodat iedereen mee kan dingen naar een TOP 5 RANKING van de Nederlandse Ruzzle community! Tevens is het voor het overzicht ook ontzettend makkelijk. Goed nieuws van speler COEN852 is dat hij zijn spelscore inmiddels weer verbeterd had. Met maar liefst 5527 punten neemt hij nu de nummer 4 positie in voor de categorie hoogste Ruzzle spelscore. Tevens krijgt hij ook meteen een nummer 4 vermelding voor de categorie hoogste Ruzzle rondescore met maar liefst 3670 punten!

Kom jij ook in aanmerking voor een TOP 5 RANKING? Dan kun je jouw highscore insturen. En vind je het gezellig hier, dan kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Ruzzle hoogste spelscore 5527 punten Ruzzle hoogste rondescore 3670 punten

6 Responses to Ruzzle records rondescore (3670) en spelscore (5527)

 1. roiske zegt:

  M’n hoogste rondescore is 8451, en hoogste spelscore 10946. wat zijn dit hierboven voor lage waarden?

 2. Tijsjee zegt:

  Mijn hoogste ronde score is 4449
  mijn hoogste spelscore is 8705

 3. erikje80 zegt:

  Ik heb geen Twitter, maar mijn
  spelscore is 5607
  Ronde score is 4252

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>