Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle rankings ARISTOOWDe prestaties van Ruzzle speler ARISTOOW heeft wel even een ´Oowww´ momentje tot gevolg. Het kan nog steeds, een plek veroveren in meerdere van onze Ruzzle TOP 5 rankings!

Maar wie moet nu het veld ruimen? Speler FLORIS1988 heeft met een Ruzzle rondescore van 7407 zo’n 8 weken in de TOP 5 gestaan. ARISTOOW neemt de nu 5e plek in met een rondescore van 7575 punten.

Daarnaast moet BASBAS666 nu ook plaats gaan maken voor de Ruzzle ranking hoogste spelscore. Met een spelscore van 10076 heeft BASBAS666 het zo’n 7 weken volgehouden. Nu komt ARISTOOW binnen op plek 4 met zijn spelscore van 10837 punten.

Als laatste moet PRRRIKKIE het veld ruimen. Hij kwam met zijn speelniveau van 2830 binnen op de derde plek en heeft zo’n 11 weken in de TOP 5 gestaan. Inmiddels mag ARISTOOW hier een 5e plek innemen met een Ruzzle speelniveau van 2919.

Leuke tip! Meer dan 40 gratis spellen - Speel Handyman en vele andere leuke spellen op Playtopia.nl - helemaal gratis!

We naderen overigens de 200 Facebook likes, dat vinden we fantastisch :-). Wil je ook op de hoogte blijven, dan heb je verschillende mogelijkheden! Like ons op Facebook, volg ons op Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>