Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle oefenen is feitelijk het in praktijk brengen van onze eerder besproken Ruzzle tips (met hoge scores tot gevolg). Dus als jij ook echt beter wilt worden in dit fantastische woordspel, dan is Ruzzle oefenen gewoon de beste manier! Alle Ruzzle tips die nodig zijn om zo effectief mogelijk Ruzzle te oefenen komen nu bod. Wij helpen jou immers graag op weg zodat ook jij een TOP 5 speler kunt worden! Lees en kijk dus gauw verder om je spel snel en eenvoudig te verbeteren.

Leuke tip! Meer dan 40 gratis spellen - Speel Handyman en vele andere leuke spellen op Playtopia.nl - helemaal gratis!

Ruzzle oefenen om je spel te verbeteren

Je kan ongegeneerd Ruzzle oefenen tot het moment dat je een tegenstander durft uit te nodigen. Je kunt nog zoveel Ruzzle tips opvolgen, dit helpt echt! Klik op het beginscherm op ‘Begin nieuw spel’. Vervolgens kun je kiezen voor ‘Oefenmodus’. Je kunt daarmee losse rondes offline spelen. Dit is alleen mogelijk in de betaalde Ruzzle game.

Ruzzle tips niet nodig, kijk hoe de broertjes Flupkees en BommieTommie het doen!

De tactiek van deze broertjes is duidelijk: snelheid. In het snelste woordspel ter wereld natuurlijk ook niet vreemd!

Meer dan 40 gratis spellen - Speel Handyman en vele andere leuke spellen op Playtopia.nl - helemaal gratis!

Leuke tip! Meer dan 40 gratis spellen - Probeer Balloon Buster 2 en nog veel meer leuke spelletjes op Playtopia.nl - helemaal gratis!

Ruzzle tutorial bekijken

Je kunt de tutorial bekijken door te gaan naar ‘Instellingen & Help’ onder ‘Help’. Je komt op de pagina ‘Instellingen & Help’ door rechts bovenin de app te klikken van het startscherm.

Of bekijk deze Nederlandse Ruzzle uitleg, net zo handig!

Meer dan 40 gratis spellen - Speel Handyman en vele andere leuke spellen op Playtopia.nl - helemaal gratis!

 

Zoek je Ruzzle tegenstanders op Twitter

Als jij op twitter zoekt naar Ruzzle of #Ruzzle zul je zien dat er regelmatig spelers zijn die op zoek zijn naar een tegenstander. Zo is Ruzzle oefenen natuurlijk ook gewoon mogelijk! Natuurlijk kun je zelf ook een tweet versturen. Dat kan vanuit de app! Klik op ‘Begin nieuw spel’ en vervolgens op ‘Twittervolgers – Daag je volgers uit’. Tip: vermeld hierin ook je speelniveau (zie de FAQ voor uitleg). En vergeet in je tweet ook niet ons te vermelden: @RuzzleOnline. Onze volgers, tenslotte allemaal van fan dit leuke woordspel, zien dan ook direct jouw tweet. Jij kunt ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de laatste tweets door ons te volgen: .

Ruzzle tips over de Ruzzle puntentelling

Er zijn heel hoge woordscores mogelijk in Ruzzle. Dus als jij jouw vrienden wilt verslaan met dit woordspel, moet je wel precies weten hoe je deze hoge scores in Ruzzle kunt behalen. En dat kan maar op één manier! Snappen hoe de puntentelling werkt natuurlijk. Belangrijk om rekening mee te houden zijn de bonuspunten (TW, DW, TL, DL), maar onderschat ook zeker niet de lengtepunten. Meer weten? Lees dan onze uitleg over de Ruzzle puntentelling. Samenvattend komt het neer op:

 • leg zoveel mogelijk lange woorden;
 • probeer zoveel mogelijk bonuspunten te pakken met de TW, DW, TL & DL vakjes.

25 Responses to Ruzzle oefenen & Ruzzle tips

 1. Jolanda zegt:

  Hallo,
  Bij het toernooi staat links bovenaan een ster met 20 erin. Heel lang gebeurde er niets mee, maar nu begint het vlak daarnaast groen te kleuren. Het is zelfs bijna vol. Wat kan ik hiermee?
  Nergens kan ik dit lezen wat ik dat mee kan.
  Graag hier ik de oplossing hiervan.

 2. Ivy zegt:

  Hoi, jullie zeggen dat je alleen kunt oefenen in de betaalde versie. Volgens mij is dat anders want ik heb helemaal niks betaald en ik kan gewoon oefenen wanneer ik wil. Zo denken mensen die hier komen; o, dan moet ik maar betalen om te kunnen oefenen. Terwijl dat helemaal niet waar is. Dus als jullie het willen veranderen, graag. Want niet iedereen heeft zin om te betalen voor een spel en dan gebruiken ze het al helemaal niet meer.

 3. Lou zegt:

  Maar hoe kan ik nu oefenen zonder mij statistieken te verprutsen? Waar staat dat?

 4. Cobie Scholtmeijer zegt:

  Hoe verwijder je de vorige tegen spelers defenitief ,heb een aantal die ik wil verwijderen

 5. Ruud zegt:

  Ik ben enthousiast Ruzzle speler! Sinds de laatste update loopt mijn Ruzzle spel echter regelmatig vast, blijft dus hangen, dat had ik voorheen nooit. Het heeft niet te maken met de internetverbinding heb ik inmiddels vastgesteld. ook vond ik de vorige Ruzzle uitgave veel klantvriendelijker, heel overzichtelijk, de nieuwe is dat absoluut niet en is veelal een zoekplaatje vind ik. Ook lijken mij de kleuren niet goed en helder gekozen.

 6. Artemis zegt:

  Kan ik ruzzle ook tijdens mijn vakantie in Amerika blijven spelen?

 7. Leonie zegt:

  Ik kan sinds vandaag ineens geen Ruzzle meer spelen.
  Ik heb Ruzzle free op mijn ipad staan, en als ik Ruzzle open, dan sluit het uit zichzelf weer na enkele seconden. Waar kan dit aan liggen en/of wat kan ik er aan doen om dit probleem te verhelpen?
  Alvast bedankt voor uw reactie.

  • admin zegt:

   Hoi Leonie, ik kan je een aantal tips geven. Kijk eerst na of je de recente versie van Ruzzle hebt, anders upgraden. Als dat niet de oplossing is, verwijder de app helemaal en installeer deze opnieuw. Dit op basis van de vragen die Sandy en Janny.

 8. Joke van der Steen zegt:

  jammer dat ruzzle free zoveel crast…….. ook vind ik het jammer dat je alleen ruzzle premium kunt installeren met een creditcard. Die heb ik niet en ga hem dus ook niet voor een spelletje aanschaffen. Gewoon betalen via Ideal of iets dergelijks is gemakkelijker want dan kan iedereen het installeren!

 9. ............ zegt:

  ruzzle is een leuk spel heb al heel vaak gewonnen van mijn moeder zusje en ander zusje!

 10. uhob zegt:

  het is een leuk spel

 11. f de roo zegt:

  Kan het ook op een tablet ge instaleerd worden

  • admin zegt:

   Ja dat zou kunnen. Er is nog geen aangepaste versie van Ruzzle voor een tablet, maar het kan er wel op gespeeld worden. Kijk anders op onze download Ruzzle pagina voor de vereisten.

 12. driekoningen zegt:

  Hoi! Heb uitgelogd maar kom nu niet meer ingelogd.
  Nieuw wachtwoord wordt niet gestuurd want emailadres zou niet bekend zijn en met mijn spelernaam kan ik geen nieuw account maken want die bestaat natuurlijk al!
  Kan iemand mij helpen? Ik heb een betaalde versie van Ruzzle.

 13. Loes van schooten zegt:

  Krijg oefenveld maar tijd loopt niet kan niet meer spelen

  • admin zegt:

   Hoi Loes, de Ruzzle ontwikkelaars hebben nog nooit van dit probleem gehoord. Heb je een Android of iOS?

   Never heard of. Is that on Android or iOS?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>