Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle woord Prijsslagen We hebben er zelfs een hele pagina op onze Ruzzle website voor gemaakt. De doorgewinterde Ruzzle speler is namelijk altijd ervoor in om zichzelf te verbeteren. We hebben het over Ruzzle oefenen! Daarom is er in Ruzzle ook ruimte gemaakt voor een oefenmodus. Wie daar dankbaar gebruik van heeft gemaakt is JACKVDL, die wij kennen van het Ruzzle woord GEKLATER. Wij kregen dit leuke bericht.

Beste Willem,

Zonet in de oefenmodus….kwam ik hetvolgende woord tegen: Prijsslagen voor 503 punten. Zie bijlage.
Beetje geluk dat alle bonus-tiles op de goede letters lagen om dit punten aantal uberhaupt te bereiken.

Groet, Jack (speler Jackvdl)

Omdat er met Ruzzle oefenen een ander soort tijdsdruk is dan in een echte game, zijn we van mening dat we dit niet als officiële notering in onze ranking mee kunnen tellen. Maar kijk eens naar de afbeelding en iedereen moet het ermee eens zijn dat dit prachtig gevonden is! Inderdaad lagen alle bonus letters goed. JACKVDL, bedankt voor het delen van deze leuke prestatie.

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>