Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Social sites van RuzzleOnline.nl

We vinden het gezellig als je niet alleen onze website bezoekt, maar ook gezellig social doet!

Officiële Ruzzle game websites

Onderstaande pagina's zijn wel allemaal in het Engels. Wil je up to date blijven van het Nederlandstalige Ruzzle game nieuws, dan zien we je graag weer op onze website. Maar je kunt ons ook volgen via facebook en twitter natuurlijk. Om je daarvoor aan te melden hoef je niet ver te zoeken, want de links staan ook op deze pagina ;-).

Download Ruzzle game

Hou je van bordspelen? Dan moet je Ruzzle proberen. Daag jezelf en je vrienden uit in Ruzzle! Hier vind je de links om Ruzzle te downloaden.

Andere leuke woordspellen

Echt waar, er is meer dan alleen Ruzzle!

11 Responses to Ruzzle links

 1. Rob zegt:

  Bij het wekelijks toernooi hebben veel tegenstanders erg vreemde woorden bij “beste woord” en ” langste woord” . Ik speel bijvoorbeeld tegen iemand die “legaternas” als langste woord heeft gelegd. Hoe kan dit? Zijn dit spelers uit andere landen? Zo ja, is een toernooi met verschillende borden wel eerlijk?

 2. Berta004 zegt:

  Na de update van de ruzzle app lijkt het wel alsof de updat niet volledig is afgerond. Ik kan de app alleen nog starten via de melding van de update in de iStore! Dus niet meer met het icoontje van de app. De update had ik gedraaid omdat ik daarvoor een aantal keren had dat het spel tijdens het spelen vastliep. Maar hoe krijg ik nu weer een naar behoren functionerende app?

 3. Frank zegt:

  Ik zie mijn facebookvrienden niet meer.
  Hoe kan dit?

  • admin zegt:

   Wellicht dat er een foutje is geslopen in de verbinding met Facebook. Probeer de verbinding te verbreken en opnieuw te maken, en laat dan even aan ons weten of je de FB vrienden weer ziet.

 4. T. Diels zegt:

  Ontzettend blij met de laatste update van ca. een weekje geleden voor de IPad. Ik weet niet wat me is overkomen. Kon het spel nauwelijks nog spelen……….
  En nu: ALLES FUNCTIONEERT WEER! Weer echte competitie en vooral speelplezier!
  Eruuuuug blij!
  Hartelijk dank!
  T. Diels

 5. kleuter klas zegt:

  Na update vandaag een vervelend lettertype. Kijkt niet fijn. Kan ik dit wijzigen?

 6. Marietje zegt:

  De functie ‘zoek een willekeurige tegenstander’ werkt niet meer. Zowel bij premium als gratis app. Gratis app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Helpt niet. Wat nu?

  • admin zegt:

   We hebben helaas nog geen duidelijkheid ontvangen van de Ruzzle ontwikkelaars inzake dit probleem, we houden je op de hoogte.

 7. Wilma zegt:

  Pim1977 heeft 455 punten gehaald met beste woord: steenuiltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>