Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle iPhone update 1.4.7De Ruzzle update naar versie 1.4.7 voor de iPhone (en natuurlijk ook iPad en iPod) is voornamelijk een update met veel kleine bugfixes. Maar daarnaast hebben de Ruzzle ontwikkelaars de oefenmodus nu ook in de Ruzzle Free beschikbaar gesteld, waar dit voorheen alleen te gebruiken was in Ruzzle Premium.

Lees vooral ook onze pagina over Ruzzle oefenen. Dit resulteert wellicht wel in net zo’n uitzonderlijke prestatie als JACKVDL, die met de hoogste woordscore ooit wel heeft bewezen dat Ruzzle oefenen echt helpt.

Wat echt nieuw is in deze update zijn de statistieken voor Ruzzle Premium. Natuurlijk is het meeste bij het oude gebleven, maar zijn de statistieken voor Swipe afstand en Langste serie overwinningen toegevoegd aan de lijst. Weer iets waar we in uit kunnen blinken!

Wil je dit bericht delen via de social media knoppen onderaan dit bericht? Dan zijn ook andere Ruzzle spelers weer goed op de hoogte.

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>