Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Rumble hoogste woordenaantal 80 woordenRuzzleOnline.nl houdt natuurlijk alle tweets omtrent Ruzzle in de gaten! En hoewel er vast handige tools voor bestaan, we doen dit allemaal handmatig. Zo weten we ook zeker dat Ruzzle fans die ons terug volgen ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Wel zo leuk toch! Zo moesten wij bij twee twitteraars ook bewijzen dat wij ‘human’ zijn. Prima, want we zijn ook geen computer tenslotte. In ieder geval kwamen wij een tweet tegen van een Ruzzle speler die toch wel dichtbij het record van 77 woorden zat. Met 70 woorden op zijn teller hebben wij hem direct maar even geïnformeerd dat als hij 8 woorden meer weet te maken in Ruzzle, hij een eervolle vermelding kan krijgen.

En vanuit London laat hij ons dan ook weten: Consider it done! Het resultaat is 80 Ruzzle woorden! Van harte. En wie de tweets goed in de gaten houdt, weet dat we deze Ruzzle speler ook nog terug gaan zien. Hij gaat de eerste vermelding krijgen in de categorie Ruzzle hoogste speelniveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>