Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle hoogste woordenaantal 113 woordenHet lijkt of we tijdelijk een alleenheerser hebben in de categorie hoogste Ruzzle woordenaantal. We maken dan ook graag deze nieuwe vermelding van 113 Ruzzle woorden! Hierbij is iedereen natuurlijk uitgedaagd om deze records te breken. Eerder was BASBAS666 namelijk al goed voor de records van 108 Ruzzle woorden en 109 Ruzzle woorden. Jij kunt jouw record ook insturen. En vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina om op de hoogte blijven van het laatste Ruzzle nieuws en highscores.

8 Responses to Ruzzle hoogste woordenaantal: 113 woorden

 1. Jinx zegt:

  Ik heb geen geluid op ruzzle meer! Wat moet ik nu doen?

 2. Bas de Wit zegt:

  Als je het niet gelooft kun je me uitnodigen! Je zal zelf zien dat ik elke keer veel woorden haal. Niet altijd 113 natuurlijk.
  Groetjes
  Bas

 3. iceman zegt:

  ik geloof er dus helemaal niets van dat het mogelijk is om zonder voorkennis van het letterbord vooraf, 113 woorden te maken. dat is er gemiddeld bijna 1 per seconde. mensen moeten ook nog nadenken over de letter combie’s.
  hoe halen mensen dit soort scores

 4. manfred zegt:

  Ik kan het niet installeren om mijn LG optimus ME p350. Enig idee waarom dat niet kan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>