Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle hoogste woordenaantal 109 woordenEen heugelijk moment is aangebroken toen wij wederom een email kregen van de recordhouder voor het hoogste Ruzzle woordenaantal met 108 woorden. Toen wij deze website over Ruzzle gestart zijn hebben wij een leuk Youtube filmpje geplaatst hoe je 109 woorden in Ruzzle vindt. Dit filmpje was echter niet van Nederlandse komaf, en we hadden natuurlijk ook geen idee hoe we het in ons landje er vanaf brachten. De eerste vermelding begon dat ook met 77 Ruzzle woorden. Vandaag kunnen we echter vol trots melden dat het Youtube filmpje ook in Nederland is geëvenaard! Het nieuwe record staat dus op 109 woorden!

Uiteraard kun jij ook jouw Ruzzle records insturen. Vergeet je niet in te schrijven op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo blijf blijf je op de hoogte van nieuwe records en het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>