Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle hoogste woordenaantal 108 woordenHet Youtube filmpje waar iemand 109 woorden weet te behalen telt niet mee in onze Nederlandse contest voor hoogste Ruzzle woordenaantal. Hoewel het een knappe prestatie is van die jongeman is het Ruzzle in een andere taal, dus niet te vergelijken! Met het Nederlandse record van 89 woorden leek de 109 ook nog niet in zicht. Daar is nu echter verandering in gekomen.

Op onze website kwam een reactie op het Youtube filmpje dat Ruzzle speler BASBAS666 maar liefst 108 woorden heeft behaald. We hebben meteen gereageerd dat hij hiermee de topscore in handen heeft, mits het bewijs natuurlijk nog even getweet of gemaild wordt. Zo gezegd, zo gedaan. Daarbij gaf hij nog wel te kennen dat hij het gevoel heeft dat er nog meer in zit. Aan hemzelf en aan jullie nu dus een nieuwe uitdaging om boven de 108 woorden uit te komen. Is het gelukt? Dan kun je uiteraard ook jouw highscore insturen voor een eervolle vermelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>