Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle woord Toneelspelen 412 puntenDe beste Ruzzle ranking van week 5 – 2013 komt van Hendrik2010. Met zijn woord Toneelspelen (goed voor 412 punten) nadert hij de TOP 5 voor de categorie beste Ruzzle woord. De vijfde plek wordt namelijk bezet door HEN-3V met een Ruzzle woord van 426 punten.

Daarnaast verwelkomen we in onze lijst met Ruzzle highscores ook de spelers Mister G, BOSSIEMM, STRYBIE, @bobvdveen en RIETDUDE. Maar bekijk eerst even de lijst met beste Ruzzle spelers van deze week die we voor je hebben samengesteld. Gun je bovenstaande spelers en onderstaande Ruzzle toppers ook wat ‘fame’? Deel dan dit bericht via de social media knoppen onderaan dit bericht.

De beste Ruzzle spelers per categorie deze week:

  • Hoogste rondescore – 4911 punten – Feanir
  • Hoogste spelscore – 6036 punten – Feanir
  • Hoogste woordenaantal – 91 woorden – kevinweel44
  • Beste woord – Toneelspelen 412 punten – Hendrik2010
  • Speelniveau – 2015 – kevinweel44

Tevens kregen we nog een vraag van Feanir.

Hoi,

Ik stuit zojuist op jullie webpagina met eervolle vermeldingen, nadat ik op zoek ging naar info over de Award ‘Sweet 16′ en ik zie dat mijn hoogste rondescore een vermelding zou krijgen. Vandaar het insturen van deze foto. De score is behaald in de laatste of voorlaatste week van december jl. Ik ben benieuwd of ik er straks in sta.

Overigens kon ik nergens info vinden over deze Award die een vriendin van mij behaald heef en niet in mijn lijst voorkomt. Hoe zit dat, weten jullie hier iets van? Feanir

Informatie over de Ruzzle Award Sweet 16 is te vinden in ons Ruzzle Awards overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>