Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle scores ERIKB1986De beste vermeldingen in onze lijst met Ruzzle highscores voor week 10 – 2013! Vier van de vijf beste vermeldingen deze week zijn al onder jullie aandacht gebracht door de artikelen die wij afgelopen week hebben gepubliceerd.

Kortom, er zijn veel nieuwe TOP 5 noteringen bij gekomen. Hieruit blijkt maar weer dat het plafond nog niet in zicht is wat betreft de highscores in Ruzzle.

De spelers die nog niet helemaal de top hebben bereikt, geven ook zeker niet op. Lees hieronder maar eens de krachtige woorden van speler ERIKB1986. Naast de TOP 5 spelers van deze week verwelkomen we ook de spelers MILOUO, BENJIIIIII, BEYONCE83 en xStillChillx.

 Jeuj! M’n speelniveau overstijgt eindelijk de 2300! Nog een paar welen en ik ga richting top10 plaatsen.
Interessante vraag misschien: geeft volgens de echte toppers het gebruik van een iPadmini of een iPad een voordeel of net een nadeel t.o.v. een smartphone?
Ruzzle speler ERIKB1986

Omdat wij onszelf niet tot de echte toppers rekenen, is het leuk als jullie een bericht achterlaten wat jullie mening is over de vraag van speler ERIKB1986.

Andere leuke reacties van Ruzzle fans zie je hieronder.

Nieuw woordrecord slippen, 411 punten :)
Nieuw record spelscore van 10041 punten :)Ruzzle speler MILOUO

Hoi Ruzzleonline!

Leuke site! Graag zou ik mijn highscores ook op de lijsten zien! :)Ruzzle speler xStillChillx

En dan tot slot de beste vermeldingen van week 10 – 2013.

6 Responses to Ruzzle highscores week 10 – 2013

 1. Rick zegt:

  Ik heb samsung galaxy s3. Helder scherm, geen haperingen. Echter, wel af en toe dat hij niet lekker ‘glijdt’. Kan aan mij liggen. Maar ben best benieuwd of er een toestel is waarmee het best gepresteerd wordt.

  • admin zegt:

   Hoi Rick, wij hebben daar helaas geen statistieken van! Wellicht dat iemand een andere speler nog zijn of haar ervaringen met je gaat delen als ze dit bericht lezen.

 2. Erik zegt:

  Hoi Rik!

  Bedankt voor je reactie op mijn vraag! Ik heb zelf laatst ook eens op een iPad gespeeld en ik had het gevoel dat het scherm net iets te groot was voor mij, maar wellicht met wat oefening….

  Heeft er iemand ervaring met een iPad mini? Ik zag dat het filmpje van de broertjes Flupkees en BommieTommie met een iPad Mini was :)
  Anyone?!

 3. Stan Govaard zegt:

  Op mijn samsung galaxy S2 zie ik een ranglijst met Topspelers.
  Deze lijst is anders als de lijst highscores op deze site.
  Waar is de lijst op mijn smartphone op gebaseerd en zijn de punten dan gebaseerd op rondescore of spelscore?

  Stan.

  • admin zegt:

   Hoi Stan, de lijst die je vindt in de Ruzzle app en op de officiële Ruzzle website is gebaseerd op het Ruzzle speelniveau. Als je de link volgt kom je in onze Ruzzle FAQ waar hier meer uitleg over staat. De highscorelijsten van Ruzzle zelf hebben alleen betrekking op speelniveau en zijn ‘dynamisch’. Wij houden ook highscores bij van rondescore, spelscore, beste woord, woordenaantal en speelniveau… dit is allemaal ‘statisch’. Dat wil zeggen dat de score die je hebt behaald altijd in de lijst blijft staan, ook al zakt daarna je speelniveau weer.

 4. Rik zegt:

  Hey, hier een reactie op de vraag iPad of iPhone.. Op mijn pad is mijn record 157, op de phone 139.. Ik weet zeker dat ik op de phone sneller kan zijn, maar bij mij hapert hij!

  Groeten Rik (mr bigsmile)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>