Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle Free moet je proberen als je van bordspelen houdt! Het is een leuk en snel bordspel waarbij je je vrienden uit kunt dagen of tegen een willekeurige tegenstander kunt spelen. Bekijk onderstaande video of download Ruzzle free voor Android, Windows Phone of de iPad, iPhone en iPod.

Ruzzle Free video

Video met korte uitleg over Ruzzle Free.

Wie vindt de meeste woorden in twee minuten? Vind zoveel mogelijk woorden op een bord door je vinger over het scherm te bewegen. Zolang de letters met elkaar in verbinding staan kunnen ze woorden vormen. Mooie geluiden en animaties maken het spelen nog leuker.

Spellen duren drie ronden en degene die in totaal de meeste punten heeft wint. Je kunt de ronden spelen als je daar tijd voor hebt. Wanneer je twee minuten over hebt is het gewoon een kwestie van in actie komen!

Letterpunten, woordlengte en bonusstenen helpen je zoveel mogelijk punten te verzamelen.
Wil je eerst voor jezelf Ruzzle oefenen, dan vind je in de premiumversie de mogelijkheid je eigen spellen te spelen.

Daag jezelf en je vrienden uit in Ruzzle Free!

Leuke tip! Meer dan 40 gratis spellen - Probeer Balloon Buster 2 en nog veel meer leuke spelletjes op Playtopia.nl - helemaal gratis!

Ruzzle Free download

Engelstalige Ruzzle Free video

Hier hebben we ook nog een Engelse uitleg van Ruzzle Free voor jou geselecteerd.


Leuke tip! Meer dan 40 gratis spellen - Probeer Balloon Buster 2 en nog veel meer leuke spelletjes op Playtopia.nl - helemaal gratis!

13 Responses to Ruzzle Free

 1. Bas zegt:

  Op mijn nieuwe Asus tablet heb ik diverse Apps geïnstalleerd waaronder Ruzzlefree
  Alle apparaten doen het uitstekend behalve Ruzzle. Alles wat ik krijg is het gele
  startscherm. Daarna start Ruzzle niet verder op. Al talloze keren App verwijdert en weer opnieuw geïnstalleerd. Steeds zonder resultaat !!!! Op mijn oude tablet en smartphone werkt Ruzzle wel. Wie kan mij helpen ?????????

 2. ine doolaard zegt:

  Hoe speel ik Ruzzle op de pc? Ik heb geen I-ad of iets dergelijks.

 3. Saver67 save zegt:

  Mijn app werkt niet meer. Iemand heeft mij uitgenodigd, maar die uitnodiging vind ik niet terug. Ik heb diegene zelf uitgenodigd en zij ziet mijn uitnodiging niet terug.
  Een tegenstander tegen wie ik aan het spelen was heeft een ronde gespeeld die bij mij niet zichtbaar is. Zo lijkt het net of mijn tegenstander al 3 dagen niet gespeeld heeft, maar dit is niet het geval.

  Komt dit vaker voor en zo ja, hoe los ik het op? Opnieuw installeren? Dan ben ik wel mijn historie kwijt.

  • admin zegt:

   Hoi, alles staat opgeslagen op de servers van Ruzzle, dus bij storingen is het juist een goed idee om eens een re-install te proberen. Daar raak je dus geen gevens mee kwijt.

 4. Wil Huisman zegt:

  Ik wil ook graag ruzzle spelen. Kan dit alleen als je een face book account hebt?

 5. Ivy zegt:

  Ik speel de freeversion, Het is erg jammer dat je moet opgeven als je moet wachten op mensen die maar niet komen opdagen. Als dat er 10 zijn kun je namelijk niet verder. Het zou mooi zijn als ze automatisch verliezen na 24 uur niet verder gaan met het spel. Is dit in de betaalde versie ook het geval?

  • admin zegt:

   Hoi Ivy, in de betaalde versie heb je onbeperkt aantal spellen dus heb je dit probleem niet :-). En de periode dat iemand kan reageren is 72 uur, behoorlijk langer dan de door jou gewenste 24 uur dus.

 6. Yolanda zegt:

  Kan ik het spel ook op pauze zetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>