Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!
Ruzzle Free Windows Phone

Ruzzle nu ook gratis voor Windows Phone

Het goede nieuws is eindelijk daar, Ruzzle Free is nu ook gratis voor Windows Phone. Je kunt Ruzzle Free Windows Phone downloaden door de link te volgen. Op die pagina vind je ook aan welke vereisten je telefoon moet voldoen om het spel te kunnen spelen.

Herinneren jullie de negatieve reactie nog bij de release van Ruzzle Windows Phone op 28 maart 2013? Er was veel kritiek op het feit dat Ruzzle alleen de betaalde versie had uitgebracht, maar dat het als klap op de vuurpeil ook niet werkte. Natuurlijk is er later wel een update voor Ruzzle Windows Phone gedaan om de problemen te verhelpen. Nu 3 maanden later zijn we blij dat de ontwikkelaars klaar zijn met de ontwikkeling van de gratis versie. Er zijn nog geen reviews beschikbaar op de site van Windows Phone, maar we horen natuurlijk graag op deze site wat jullie ervaringen zijn.

Veel speelplezier!

Tagged with →  

2 Responses to Ruzzle Free nu ook voor Windows Phone

  1. Kim zegt:

    Dat is goed nieuws :-).

  2. Willem zegt:

    Eindelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>