Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Laat dan een reactie achter! Wij werken samen met de ontwikkelaars van de Ruzzle game om jouw vraag alsnog te beantwoorden. Echter het duur vaak wel een tijdje voordat de ontwikkelaars reageren, hou daar rekening mee.

Leuke tip! Meer dan 40 gratis spellen - Speel Handyman en vele andere leuke spellen op Playtopia.nl - helemaal gratis!

 1. Hoe kan ik de Ruzzle notificaties in- en uitschakelen?
 2. Mijn Ruzzle account lijkt wel gehackt!
 3. Problemen met updaten of downloaden?
 4. Waarom heet Rumble nu Ruzzle?
 5. Hoe werkt de puntentelling in Ruzzle?
 6. Kan ik de tutorial nog een keer zien?
 7. Hoe kan ik zelf oefenen met Ruzzle?
 8. Mijn vrienden hebben een veel coolere profielfoto! Hoe kan ik die van mij veranderen?
 9. Wat is speelniveau?
 10. Ik verlies veel spellen, hoe kan ik mijn score verbeteren?
 11. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?
 12. Waarom verlies ik een spel als de laatste ronde nog niet eens gespeeld is?
 13. Kan ik spellen verwijderen uit de lijst met voltooide spellen?
 14. Wat is het verschil tussen de gratis en betaalde Ruzzle game?
 15. Waar zijn al mijn oude spellen gebleven?
 16. Hoe verwijder ik vrienden?
 17. Hoe verander ik mijn Ruzzle gebruikersnaam?
 18. Hoe zeg ik mijn Ruzzle account op?
 19. Een andere Ruzzle speler valt mij lastig via de chat, wat kan ik doen om hem of haar te blokkeren?
 20. Het geluid doet het niet meer in Ruzzle?
 21. Hoe herstel ik Ruzzle Premium zonder opnieuw te betalen?
 22. Wat zijn Ruzzle Awards en wat moet ik ervoor doen om ze te behalen?
 23. Kan ik spelers waar ik niet meer mee speel verwijderen uit mijn statistieken?

Hoe kan ik de Ruzzle notificaties in- en uitschakelen?

De ene Ruzzle speler wil wel notificaties, en de andere wellicht niet. Geen zorgen. Via de instellingen op je iPhone of iPad kun je de meldingen beheren en aangeven welk type melding je wilt hebben. Overigens zijn de notificaties op een iOS stil volgens onze laatste informatie. Voor een Android toestel kun je de meldingen in de app zelf instellen. Onderstaande vragen zijn de aanleiding geweest deze vraag op te nemen in onze Ruzzle FAQ.

Mijn Ruzzle account lijkt wel gehackt!

Heb je in een keer last van allemaal Italianen, worden de spellen voor je gespeeld? Dan is het tijd om een e-mail te sturen naar de ontwikkelaars van Ruzzle. Wat de Ruzzle ontwikkelaars nodig hebben is jouw username, e-mailadres en een beschrijving van het probleem. Dit kun je – in het Engels – sturen naar info[at]ruzzle-game.com.

Aanleiding om deze vraag op te nemen in de Ruzzle FAQ zijn een aantal vragen met dit probleem, waaronder:

Problemen met updaten of downloaden?

Als je een download probleem hebt in de App Store moet je contact opnemen met Apple of met Google als het een Android betreft. De ontwikkelaars van Ruzzle zijn niet betrokken bij het aankoopproces of het downloaden ervan.

We hebben wel eerder een aantal vragen gehad over vastlopers. We hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

Waarom heet Rumble nu Ruzzle?

Wij hebben een bericht geplaatst waarom Rumble nu Ruzzle heet.

Hoe werkt de puntentelling in Ruzzle?

Hier hebben meer aandacht aan besteedt op de pagina Puntentelling Ruzzle.

Kan ik de tutorial nog een keer zien?

Kijk onder ‘Instellingen & Help’ onder ‘Help’. Je komt op de pagina ‘Instellingen & Help’ door rechts bovenin de app te klikken van het startscherm.

Hoe kan ik zelf oefenen met Ruzzle?

Op het beginscherm kun je klikken op ‘Begin nieuw spel’. Vervolgens kun je kiezen voor ‘Oefenmodus’. Je kunt daarmee losse rondes offline spelen. Let wel, dit is alleen beschikbaar voor de betaalde versie van de Rumle App. Vanaf heden is dit ook beschikbaar voor Ruzzle Free! Zie onderstaande berichten.

Mijn vrienden hebben een veel coolere profielfoto! Hoe kan ik die van mij veranderen?

Kijk onder ‘Instellingen & Help’.  Onder ‘Instellingen’ kies je vervolgens voor ‘Accountinstellingen’ en ga je naar ‘Selecteer profielfoto’.

Wat is speelniveau?

Ruzzle game berekent je speelniveau op basis van een rekenformule. Simpel gezegd, wanneer je andere Ruzzle spelers verslaat zal je speelniveau stijgen en als je verliest zal je speelniveau dalen. Hoeveel punten je stijgt of daalt in speelniveau, hangt af van het speelniveau van je tegenstander.

Waar het op neerkomt:

 • Verlies van iemand die slechter is, dan daalt je speelniveau fors.
 • Win van iemand die beter is, dan stijgt je speelniveau fors.
 • Win van iemand die veel slechter is, dan kun bijvoorbeeld helemaal geen stijging van je speelniveau verwachten omdat het voor de hand ligt dat zal winnen.

Nog wat vragen die over speelniveau gesteld zijn:

Wij kunnen je in ieder geval niet verdere uitleg geven als je andere ervaringen hebt. Wat hierboven is beschreven is namelijk de informatie die wij van de Ruzzle ontwikkelaars hebben ontvangen.

Ik verlies veel spellen, hoe kan ik mijn score verbeteren?

Zorg dat je zoveel mogelijk gebruikt maakt van de bonustegels. De TW (3 keer woordwaarde, rode kleur) en DW (2 keer woordwaarde, gele kleur) zijn de meest krachtige bonustegels. Daarnaast heb je nog TL (3 keer letterwaarde, blauwe kleur) en DL (2 keer letterwaarde, groene kleur). Voor uitgebreide uitleg mét voorbeelden kun je naar de pagina ‘puntentelling Ruzzle‘.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ op het login scherm. Ruzzle zal jou een email sturen met een link om je wachtwoord te resetten.

Als je geen e-mailadres hebt ingevuld heb je geen mogelijkheid om te resetten en zul je normaal gesproken opnieuw moeten beginnen met een nieuw Ruzzle account. Maar de ontwikkelaars van de Ruzzle app kijken graag of ze je nog verder kunnen helpen. Als je een e-mail stuurt naar info[at]ruzzle-game.com en uitlegt in het Engels wat het probleem is kunnen ze je misschien nog helpen.

Ook zijn er op deze pagina al mensen geweest die wel in de veronderstelling zijn geweest een e-mailadres te hebben ingevuld, maar ook geen wachtwoord ontvangen. Ook in die situatie adviseren we je even te mailen naar info[at]ruzzle-game.com. Bij de registratie heb je mogelijk een fout gemaakt in jouw e-mailadres!

Waarom verlies ik een spel als de laatste ronde nog niet eens gespeeld is?

Als je te lang wacht en 72 uur laat verstrijken dan zal Ruzzle de tegenstander als winnaar aanwijzen.

Kan ik spellen verwijderen uit de lijst met voltooide spellen?

Ja! Klik op de ‘x’ aan de rechterkant.

Wat is het verschil tussen de gratis en betaalde Ruzzle game?

Bij de gratis versie is het aantal spellen gelimiteerd. Bij de betaalde versie in dit onbeperkt. Daarnaast heb je bij de betaalde versie leuke statistieken en de mogelijkheid om alle mogelijke woorden te zien nadat een ronde is afgelopen. Daar kan je alleen maar beter van worden!

Waar zijn al mijn oude spellen gebleven?

Momenteel kan je alleen de laatste 10 gespeelde spellen zien in de lijst ‘Voltooide spellen’. Deze spellen staan er maximaal een week in.

Hoe verwijder ik vrienden?

In Ruzzle voor Android kun je vrienden verwijderen door een lange druk op de naam van jouw vriend en dan te kiezen voor ‘Verwijderen’. In iOS kun je met je vinger van links naar rechts bewegen over de naam van jouw vriend, ook dan kun je kiezen voor ‘Verwijderen.

Hoe verander ik mijn Ruzzle gebruikersnaam?

In Ruzzle kan je de gebruikersnaam niet wijzigen. Wil je spelen onder een andere gebruikersnaam, dan zit er niets anders op een nieuw Ruzzle account aan te maken.

Hoe zeg ik mijn Ruzzle account op?

Jouw Ruzzle account kun je niet opzeggen. Stop gewoon met spelen en op den duur zal het account opgeheven worden.

Een andere Ruzzle speler valt mij lastig via de chat, wat kan ik doen om hem of haar te blokkeren?

Stuur een screenshot van de chat naar info[at]ruzzle-game.com (de ontwikkelaars van woordspel Ruzzle).

Het geluid doet het niet meer in Ruzzle?

Helaas krijgen we om de zoveel tijd weer vragen waarom het geluid het niet doet in Ruzzle. Erg vervelend natuurlijk voor ons Ruzzle spelers als dit gebeurd. Natuurlijk hebben we dit ook al voorgelegd aan de ontwikkelaars van Ruzzle. Waar het op neer komt is dat het opnieuw installeren van de app zou moeten werken. Maar zorg er ook voor dat je meest recente versie gebruikt en het opnieuw opstarten van je telefoon eens probeert. Lukt dit allemaal niet? Dan weten ze bij Ruzzle ook niet wat het probleem kan zijn. Hieronder de links naar de berichten waar dit o.a. in is besproken.

Doe er je voordeel mee of anders je beklag via info[at]ruzzle-game.com. Dit is het e-mailadres van de ontwikkelaars van Ruzzle, dus Engelse taal is noodzakelijk.

Hoe herstel ik Ruzzle Premium zonder opnieuw te betalen?

Als je Ruzzle Premium hebt gekocht maar Ruzzle bijvoorbeeld opnieuw hebt geïnstalleerd vanwege een vastloper, hoef je dit niet opnieuw aan te schaffen. Voor een iOS toestel kun je Ruzzle Premium herstellen door te doen alsof je de Premium versie wilt kopen. Klik vervolgens op ‘herstellen’. Voor Android kun je de betaalde versie opnieuw in de Google Play store aanschaffen (zonder te betalen).

Wat zijn Ruzzle Awards en wat moet ik ervoor doen om ze te behalen?

Kort gezegd zijn Ruzzle Awards nieuwe uitdagingen om het spel Ruzzle nog uitdagender te maken. Voor een compleet overzicht van Ruzzle Awards, hoe je ze kunt behalen en wat we er allemaal al over hebben geschreven verwijzen we je naar de pagina over Ruzzle Awards.

Kan ik spelers waar ik niet meer mee speel verwijderen uit mijn statistieken?

Op dit moment kun je geen spelers uit je lijst met statistieken (het gewonnen, gelijkspel en verloren overzicht) verwijderen. De Ruzzle ontwikkelaars denken er over na om te implementeren, maar nog niet op dit moment. Aanleiding om deze vraag op te nemen in de FAQ zijn onderstaande berichten.

605 Responses to Ruzzle FAQ

 1. Dahlia6533 zegt:

  Ik heb de volgende vraag over Ruzzle
  Sinds de laatste update staat er geen x kruisje meer bij de voltooide spelletjes zodat he ze niet meer kan verwijderen
  Hoe jan ik ze nu verwijderen

 2. DeetjeV zegt:

  Nodig me maar uit. ik kan wel wat tegenstand gebruiken

 3. vanderklis zegt:

  Een team bestaat uit 6 spelers. In ons team zijn er maar 3 spelers daarvan actief. vervelend en oneerlijk, bovendien strijken ze wel munten op. Wat kunnen jullie hieraan doen?

 4. Carla zegt:

  Hoe werkt de puntentelling bij het teamspel? Ik zie twee gewonnen punten: een aantal voor het team en een aantal voor mezelf. Ik merk dat de punten die ik win wel worden bijgeschreven bij het teamtotaal maar de punten voor mezelf zie ik nergens terugkomen. Weet iemand hoe dit werkt?

 5. Mi zegt:

  Geweldig spel, alleen duren de reclames de laatste tijd echt veel te lang! Dit is echt irritant! Max 5 á 10 seconden is echt genoeg! Graag zie ik dit veranderen!!!!!

 6. J. de Vos zegt:

  Ineens krijg ik de engelse versie.
  Hoe verkrijg ik weer de nederlandse versie (woordtableau)?
  Mvg
  Jacqueline

 7. Anneke zegt:

  Als ik een willekeurige tegenstander uitnodig krijg ik ineens alleen maar mensen met Amerikaanse vlaggetjes. Veel Nederlandse woorden tellen ineens niet meer mee. En op de I pad staat bij wekelijks toernooi ook een Amerikaans vlaggetje.

  • Marjo zegt:

   Hoi Anneke, heb je al gekeken wanneer je een NIEUW SPEL kiest, of je wel de Nederlandse versie hebt? Dit kun je zien rechtsboven in de hoek. Wanneer je dit aantikt kun je kiezen uit verschillende talen. Heb je eenmaal een andere taal gespeeld dan kun je bij je profiel, statistieken ook kiezen uit een andere taal door naar links te vegen.
   Succes!

 8. Anneke zegt:

  Het lijkt wel of ik ineens in een amerikaans toernooi terecht ben gekomen. Heel veel nederlandse woorden worden ineens niet meer meegeteld. Als ik een willekeurige tegenstander uitnodig krijg ik ineens allemaal amerikaanse tegenstanders, met amerikaanse vlaggetjes. En bij het wekelijks toernooi staat op de I-pad ook ineens een amerikaans vlaggetje. Ik kan dit niet veranderen.

 9. Edith zegt:

  ik kan met ruzzle niet op Facebook inloggen dan geeft ie aan gebruikersnaam onbekend, wat moet ik doen

 10. Lara zegt:

  Hoi! Sinds een paar dagen is mijn lijst met voltooide spellen weg en ik krijg het met geen mogelijkheid teruggehaald. Nu kan ik niet zien of ik de spellen win of verlies 😉 Iemand tips?

 11. Josearn zegt:

  Ik snap niet wanneer je nu punten krijgt na de nieuwste update. Ik krijg er af en toe wel 1 bij, nu sta ik op 16, maar een paar vaste spelers zie ik op hetzelfde blijven staan, terwijl ze wel spelen. Op 32 en 40 staan ze alleen week.
  Weet iemand dit?

  • Erik zegt:

   Hoi!
   Als ik je vraag goed begrijp vraag je je af waarom jouw niveau af en toe omhoog gaat terwijl t niveau van je tegenstanders dat niet doet.
   Per ronde krijg je een kleine hoeveelheid xp (op t scorescherm na een ronde links boven). Deze xp voeg je langzaam toe aan jouw persoonlijke totale xp. In jouw totale xp zijn streepjes gezet en iedere keer als je voorbij een streepje gaat, krijg je er een niveau bij.
   De eerste niveaus zijn makkelijk te halen; daar heb je misschien 100 of 200 xp voor nodig, maar naarmate je meer niveaus behaald hebt, wordt de hoeveelheid xp die je nodig hebt om bij t volgende niveau te komen groter. Dan kun je t bij niveau 20 al hebben over 10.000 xp (weet niet precies hoeveel, maar veeeel meer dan in t begin).
   Dus wanneer jij wel omhoog gaat en je tegenstanders niet, zal dat waarschijnlijk zijn omdat zij nog heel veel xp punten moeten tot hun volgende ‘streepje’/niveau
   Ik hoop dat je iets aan m’n antwoord hebt!

   P.S. In je hoofdscherm zie linksboven je niveau en een balkje welk aangeeft hoeveel je nog ongeveer moet spelen tot je bij t volgende niveau bent.

  • Petra zegt:

   Mijn niveau gaat na 20 niet meer omhoog. Ik begrijp het antwoord van Erik, inderdaad je moet meer dan 10.000 xp hebben om naar het volgende niveau te gaan. Echter ik speel iedere dag, krijg per ronde meer dan 100 xp en mijn balkje linksboven verschuift geen millimeter. Dit is al langer dan een week het geval. Ik heb de app opnieuw geïnstalleerd, maar nog steeds valt er geen enkele progressie te bespeuren. Heeft iemand enig idee?

 12. wb zegt:

  Kan een tegenstander bericht krijgen dat iemand vals zou spelen? Iemand zei dat, ik heb altijd weinig maar goeie woorden en mensen geloven some niet dat dat via eerlijk spel is, als ruzzle dat nou ook nog eens zelf aangeeft dat er mogelijk vals gespeeld wordt is het hek van de dam!

 13. Josearn zegt:

  Het valt me opeens op dat de chatberichten verkeerd om staan itt in het (verre) verleden. De mijne staan nu onder de tegenspeler en andersom. Inmiddels, half mei, mijn 13de gelijkspel gehaald en sinds januari 9x op-1 pnt na gelijkspel, ook erg leuk! Ik speelnu 2 jaar en heb er nog lang niet genoeg van. Groetjes!

 14. Jootjuuh zegt:

  Ik doe ruzzle met mijn bf en ineens kan ik niet meer met hem chatten, heel raar, alle berichten die ik stuur verdwijnen. Hij heeft me niet geblokkeerd want we zijn dus een stel.. hoe kan dit?
  ik vind dit echt een heel vervelend probleem
  x

 15. Karel zegt:

  Ik heb een vraag over het zoeken van willekeurige tegenstanders, als je deze button gebruikt krijg je dan een willekeurig persoon of moet diegene die je tegenstander wordt ook op dat moment een tegenstander zoeken? Weet iemand dat misschien. Hartelijk dank

 16. Simone zegt:

  Hoi,
  ik heb een vraagje.
  ik wil graag mijn gebruikersnaam veranderen, wie weet hoe dat moet???
  ik wil graag zo snel mogelijk een reactie terug.
  alvast bedankt.
  Vriendelijke Groet Simone

 17. Anouschka zegt:

  Helaas voor wat betreft de upgrade naar Premium. Ik had een Samsung, nu een andere Samsung en heb dus WEL weer 2.50 moeten betalen. Dat baal ik wel van.

  • admin zegt:

   Hoi Anouschka, als je op beide toestellen inlogt met je zelfde Google store account (daar heeft Ruzzle dus niets mee te maken), dan kun je al je apps, dus ook Ruzzle, waar je eerder voor betaald heb gewoon gebruiken op je nieuwe telefoon. Te snel gehandeld dus, want je had echt niet opnieuw te hoeven betalen.

   • Anouschka zegt:

    Ik ben ingelogd op hetzelfde account met dezelfde inlognaam. Al mijn gegevens staan er ook nog in.

   • Anouschka zegt:

    Ik ben ingelogd met hetzelfde account, heb ook al mijn statistieken nog maar heb WEL weer 2,50 moeten betalen en dat snap ik dus niet

    • RuzzleOnline.nl zegt:

     Hoi Anouschka, dat je opnieuw hebt moeten betalen staat compleet los van Ruzzle. Ruzzle int deze betalingen niet, dit heeft te maken met de Google store dus je zult je vragen daar neer moeten leggen als er iets mis is gegaan. Maar nogmaals, als je ingelogd bent met dezelfde Google gevens zou je niet opnieuw hoeven te betalen.

     Als je inlogt op je Ruzzle account zie je uiteraard dezelfde statistieken, want dit is opgeslagen op de Ruzzle servers behorend bij jouw Ruzzle account, maar dit staat dus los van de betalingen.

 18. José zegt:

  Gisteren kwam ik er tot mijn grote verbazing achter dat je wel kunt bekijken in de IOS-versie naar het aantal gewonnen- gelijk- verloren potjes van je eerste 25 medespelers.
  Hoe? Ga naar je eigen statistiek en druk op het vakje met gewonnen en verloren spelletjes en dan verschijnt het!
  Misschien heeft iemand er wat aan , misschien hadden de meesten het zelf al ontdekt maar voor mij was het een wondertje. Heb inmiddels mijn 11-de gelijkspel gehaald!!

 19. Ruud Steenvoordem zegt:

  Ik wil de premium versie aankopen en heb met 3 verschillende crdit cards geprobeerd te betalen maar deze worden steeds geweigerd. Wat kan hiervan de oorzaak zijn en kan ik eventueel via Ideal betalen?

  • admin zegt:

   Hoi Ruud, dit is echt een vraag die niet specifiek met Ruzzle te maken heeft, maar met het aanschaffen van apps op je telefoon. Zelf kunnen we geen telefoons waar je in de \’app store\’ met iDeal kunt betalen. Ik raad je aan om op een forum van je toestel de vraag voor te leggen. Succes!

 20. Josearn zegt:

  Gisteren de nieuwe update geinstalleerd. Hij loopt nu inderdaad niet meer zo vaak vast, vooral met het chatten was dat erg irritant en met de rol afkijken. Mis nog wel de lijst van aantal gewonnen-gelijk- verloren spelletjes. Hopelijk komt dat ook weer terug.
  Gelukkig heb ik dat nog wel op mijn smartphone. Maar ik speel altijd op de Ipad.
  Het zou ook leuk zijn om te zien hoeveel gelijkspel iemand heeft gehaald. Heb er zelf 10, ben er trots op, schijnt uitzonderlijk te Ijn als ik hoor dat iemand van 13000 spelletjes er maar 1 had. Zit inmiddels zelf al aan de 7000 spelletjes.
  Ik ga een spelletje doen…..groeten

 21. Leon zegt:

  Waarom is de ranglijst niet veel langer? Hoewel ik niet bij de eerste 100 zal staan qua niveau, zou ik het wel heel leuk vinden om te weten op welke positie ik sta.

 22. Tanya zegt:

  Ik heb alle awards al een tijdje, komen er nog nieuwe? En hoe stuur je highscores enzo in?

 23. paul zegt:

  Ik heb tegenwoordig als ik ruzzle wil spelen tussen elk spel dat ik een vaste tijd van ongeveer 10 seconden moet wachten voordat het spel weer reageert. Enig idee hoe dit kan?

  • Josearn zegt:

   Hallo Paul, dit had ik ook, erg vervelend. Zag toen dat ik Ruzzle kon uodaten en heb dat gedaan en heb er nu geen last meer van. Vind de nieuwe “uitvoering” maar zozo. Kan niet meer zien hoe vaak ik gewonnen, verloren en gelijkspel heb gespeeld met mijn vaste tegenspelers. Of ik heb hetvnog niet ontdekt. Het chatvak is ook verkleind en nig meer negatieve dingen. Kan ook een kwestie van wennen zijn misschien. Ik speel op een Ipad, ios dus.
   Groetjes

 24. Bianca zegt:

  Geweldig spel!
  Helaas is er een nieuw format ( hoe noem je dat?) gekomen en al mijn ruzzle spelers stoppen ermee omdat het onoverzichtelijk is!! Links een rijtje met kleine letters ,niet te lezen! Ik moet daar zoeken hoe de 2 ronde van mijn tegenstander ging!! Hoop gedoe!
  Soms is verbetering geen vooruitgang! Kan het weer gewoon de oude ruzzle worden?
  Groeten bianca

  • Lysette zegt:

   Ik ben het helemaal met bianca eens! Na de laatste update is het een heel onoverzichtelijk geheel geworden en het ergste nog ik kan niet meer zien in de statstieken hoeveel potjes ik van een bepalde tegenstander heb gewonnen, verloren of gelijk heb gespeeld!
   Weet iemand waar ik dit kan vinden? Of is het helemaal niet meer te zien?
   Gr. Lysette.

 25. Marc zegt:

  Hallo, leuke site zo, Ik heb wat zitten lezen over de score van de tegenstander en de elo-pagina op wikipedia bestudeerd.
  Mijn vraag: Houdt Ruzzle ook rekening met de grootte van de overwinning? Meestal wordt de ELO ranking gebruikt bij schaken, waar je wint, verlies of remise hebt. De kans op een remise op Ruzzle is praktisch nul, maar belangrijker is dat elke wedstrijd een uitslag heeft. Eigenlijk zou je dus meer punten moeten krijgen als je met een groter verschil van je tegenstander wint. Is dat ook zo?

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Marc, fanatiek hoor :-). Ruzzle houdt rekening met grootte overwinning, zie Ruzzle FAQ vraag ‘Wat is Ruzzle speelniveau?‘.

   Waar het op neerkomt:

   Verlies van iemand die slechter is, dan daalt je speelniveau fors.
   Win van iemand die beter is, dan stijgt je speelniveau fors.
   Win van iemand die veel slechter is, dan kun bijvoorbeeld helemaal geen stijging van je speelniveau verwachten omdat het voor de hand ligt dat zal winnen.

   • Ingrid zegt:

    Ik baal ook al als een stier , verlies ik van mijn speler die niveau 20 heeft net als ik ook 20 dus . Heb dat eens afgekeken . dan daalt het enorm naar beneden en dan wel met 25 punten. win ik van deze persoon dan mag ik blij zijn als ik hoogstens 2 a 4 punten bij krijgt .
    Het klopt echt van geen kanten ..het maakt mij echt woest.
    moet wel eerlijk spel zijn …

 26. Ineke Voorend zegt:

  Geweldig spelletje, wat ik alleen erg jammer vind is dat er geen pauze knop in het spel aanwezig is. Als ik tussendoor gebeld word, dan pauzeert het spel automatisch, maar zit ik net een spelletje te doen en de voordeurbel gaat, dan heb ik geen mogelijkheid om het spel even te pauzeren. Kan er geen pauzeknop toegeveogd worden?

 27. AH zegt:

  Jullie geven het volgende aan: “Jouw Ruzzle account kun je niet opzeggen. Stop gewoon met spelen en op den duur zal het account opgeheven worden”.
  Mijn vraag is: hoe lang is ‘op den duur’? Moet ik denken aan weken, maanden of jaren?
  Alvast bedankt!

 28. Lars zegt:

  Ik krijg sinds gisteren regelmatig de melding: valsspeelbeveiliging geactiveerd.
  Met als gevolg 0 punten. Wat kan ik hier aan doen?
  Geen idee op welke manier ik vals zou spelen… Heb geen hulpprogramma
  geïnstalleerd ofzo… Er is niks veranderd. Graag advies. Ik heb ruzzle net al opnieuw geïnstalleerd, helpt ook niet.

 29. FishhooksDB zegt:

  Beste redactie, op de eerste plaats complimenten met jullie fantastische en tikkeltje verslavende spel Ruzzle! Leuk om te zien dat er door velen zo fanatiek wordt gespeeld. Ik zag zo snel geen plek waar ik jullie een e-mail kan sturen, dus stuur ik mijn berichtje even via deze weg. Het valt me op dat er meerdere mensen zijn die op 2 accounts spelen, vervolgens onderling een van de twee van de ander laten verliezen, met als gevolg dat ze met het andere account flinke sprongen op de ranglijst kunnen maken. Voor mijn gevoel is het zo ook gegaan met Prrikkieipad die in een paar uur tijd bijna 100 punten steeg, terwijl Mr Bigsmile circa 100 punten daalde. Gevolg is dat Prrikkieipad op dit moment riant aan kop gaat terwijl meerderen van ons juist de inhaalslag aan het maken waren richting die felbegeerde eerste plaats. Ik kan het vanaf mijn plek niet volledig hard maken, maar als ik me niet vergis heb ik ooit eerder gelezen dat beide accounts van een en dezelfde persoon zijn. Vreemd is het dus wel. Als ik het mis heb, mijn excuses, maar graag wil ik weten of hier iets tegen gedaan kan worden. Ik feliciteer met veel plezier iedere koploper, maar niet als hij er met valsspelen is gekomen. Ik hoop dat ik hier aan het goede adres ben!

  Bedankt voor jullie tijd en veel succes met de verdere doorontwikkeling van Ruzzle!

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi FishhooksDB, ons e-mailadres is info[at]ruzzleonline.nl, maar een bericht zoals je nu hebt gedaan heeft onze voorkeur, dus helemaal prima! Wij zijn overigens niet de ontwikkelaars van Ruzzle, maar beheren wel deze fansite, die we in overleg met Ruzzle zijn gestart. Je hebt inderdaad eerder een reactie achtergelaten op een topic over deze speler met twee accounts. Toen heb ik reeds aangegeven dat wij geen vermoeden hadden dat er vals gespeeld word. Om jouw vermoeden te bevestigen of te ontkrachten zullen we nu in ieder geval navraag doen bij de Ruzzle ontwikkelaars of PRRIKKIEIPAD en MR BIGSMILE tegen elkaar spelen. Je hoort van ons.

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Goedenavond, onderstaand de reactie van de ontwikkelaars. We vragen nog een keer door, want helemaal helderheid hebben we hier niet mee.

   I do not have access to see that kind of information, but if he is playing against him self and is not playing against random opponents hes device will be blocked by our cheat-detectors.

   • RuzzleOnline.nl zegt:

    Ze hebben aangegeven hier naar te kijken, maar bij recente navraag is het helaas nog niet gebeurd. Zie hieronder de reactie van de ontwikkelaars, reden is tijdgebrek.

    We haven’t yet been able to look into this because of lack of time.

    • FishhooksDB zegt:

     Beste redactieleden, bedankt voor jullie tijd en moeite! Na een hoop gezwoeg is het me eindelijk gelukt om de eerste plaats te bemachtigen! Een hele eer! Ik heb hier een paar weken mogen staan en toen zag ik mijn grote vriend Prrikkieipad weer aan het werk. Hij was zichzelf met zijn account Mr.Bigsmile weer aan het opwerken, om vervolgens weer in een uur 40 punten te klimmen met Prrikkieipad, omdat hij Mr.Bigsmile van hem liet verliezen. Helaas heb ik geen keihard bewijs, maar het feit dat zijn beide Facebookfoto’s gelijk zijn en hij ineens met de een gigantisch klimt en met de ander gigantisch zakt (niet voor het eerst) zegt voor mij genoeg. TRIEST vind ik het, ik hoop dat jullie er in kunnen duiken.

     En nu we dan toch bezig zijn, kijk aub gelijk ook even naar Maroc Nr.1. Ook die gast haalt bij vele spelers het bloed onder hun nagels vandaan. Hij wint alles, door continu de top 50 aan woorden te leggen.

     Ik weet dat jullie wat beters te doen hebben dan politieagentje spelen, maar ik vind het wel mijn taak om er iets van te zeggen. Uiteraard ook in een stukje eigen belang, want waar sommigen hard werken om ‘hogerop’ te komen, vinden anderen het grappig om dit met valsspelen te doen. Vooral van Prrikkieipad vind ik dit sneu, want zonder dit gedrag kan hij ook eerste woorden. Hij is absoluut een van de beteren.

     Succes met jullie spel en bedankt voor jullie antwoorden tot dusver. PS) als je van Maroc Nr.1 screenshots wil hoor ik wel waar ik ze naar toe mag mailen!

     Gr.

     • admin zegt:

      Goedemorgen, wij hebben dit issue (bekend onder nummer #138) nogmaals nagevraagd met het nadrukkelijke verzoek dit nu uit te gaan zoeken! Op korte termijn geef ik je hier dus een update.

      Wat Marco Nr. 1 betreft is het erg knap om steeds de top 50 woorden te leggen. Graag de screenshots doorsturen en we zullen dat ook navragen.

     • Laffe Hond zegt:

      En hoe zit dat met al die mensen die in de “toplijst” staan maar te laf zijn om te spelen?

      Laten ze maar een regel verzinnen, dat een ieder die in de lijst staat, minimaal een x aantal keer per ?? tegen de andere spelers in de lijst moeten spelen.. pas dan wordt het eerlijk!

      Want laten we eerlijk zijn onze vriend Fishooks accepteert ook niemand!, net als o.a. Viperous, Rodge Nr1, Crom83, Hsteenwijk, Toverslet070, 5abien, Dehaai,, Chinees tekentje, Leineey, Melkkoe.

      Op de lijst is dus absouluut geen peil te trekken

 30. Roy O. zegt:

  Hallo meneer/mevrouw,

  Ik wou laatst weer eens ruzzle gaan spelen, maar waar deze voorheen perfect werkte deed die nou eigenlijk helemaal niks meer.
  Kan geeneens meer inloggen als ik “login met Ruzzleaccount” of “log in met Facebook” indruk en ik voer mijn account gegegevens in. kom ik weer in het inlogmenu. zonder foutmelding of iets. Heb al meerdere malen geprobeerd om te herinstalleren dit ook zonder succes.
  Nieuw account aangemaakt met nieuw e-mail adres (kan toch wel op dezelfde telefoon?), maar dan krijg ik alleen de tutorial, dan druk ik op gereed, kom ik weer op inlogscherm.
  Beetje ten einde raad zo geen idee wat ik moet doen nu ik heb het spel ook nog eens voor 2.99 gekocht dus als hier niks aan gedaan kan worden, zou ik het wel een beetje zonde vinden. Ik heb een windows phone de nokia lumia 920 weet niet of er meer klachten hierover zijn. hoop dat ik snel bericht krijg.

  Groetjes Roy

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Roy, ik kan me voorstellen dat je liever met je oude account verder speelt. Wat is je gebruikersnaam, dan zullen we vragen of de Ruzzle ontwikkelaars iets vreemds opmerken waarom je niet meer zou kunnen inloggen. Welke softwareversie heb je op de Windows Phone staan en welke Ruzzle versie heb je geïnstalleerd?

 31. rikske1975 zegt:

  Ik heb na de laatste update van 11 oktober dat mijn tablet echt niet meer werkt met Ruzzle. Hij loopt gewoon vast. Wordt mijn tablet (Samsung 7 inch modelnummer GTP1000 van een jaar of drie, vier (?) oud) gewoon niet meer ondersteund? Het lijkt erop dat er inmiddels zoveel “performance” updates zijn geweest met nieuwe dingen dat mijn tablet het gewoon niet meer aankan. Mijn telefoon (ook Samsung) doet het nog wel. Ik heb het al eraf gegooid en opnieuw geinstalleerd, maar helpt niet.

  Is dit een bekend probleem?

  • rikske1975 zegt:

   Een aanvulling: het gebeurt met name bij het in eerste instantie laden van het scherm met lopende spellen (daar blijft hij mij of meer hangen tot ik even mijn speelsterkte en records bekijk en terugga) en hij loopt echt vast in het resultatenscherm na afloop van een spel, als je moet tikken om verder te gaan. Als ik tik gebeurt er niks, tot mijn tablet op een gegeven moment begint te zoemen en dan de keuze tussen geforceerd sluiten en wachten. Maar dan zit ik al zeker een halve minuut te wachten.

   • RuzzleOnline.nl zegt:

    Hoi Rikske, heb je al een update gedaan naar versie 1.6.6 op je tablet? Als dit niet helpt, wil je dan nog even een reactie hier achterlaten welk softwareversie je hebt geïnstalleerd op je Samsung tablet, dan zullen we het probleem voorleggen aan de ontwikkelaars en vragen of ze dit al eerder hebben gehoord.

    • rikske1975 zegt:

     Werkt weer goed met 1.6.6. Bedankt voor de reactie!

    • Wella Nees zegt:

     Heb versie 1.7.1..en heb nog steeds het probleem op iPad dat het spel blokkeert, blijft hangen, steeds opnieuw upload, neemt veel tijd in beslag, duurt eeuwigheid voor je aan een ronde kan beginnen, om moedeloos van te worden…spijtig want vind het een fantastische spel

 32. Stan zegt:

  Als ik binnenkort een nieuwe smartphone krijg, dien ik dan ruzzle premium opnieuw te kopen?

  Groetjes, Stan.

 33. Gwen zegt:

  Ik speelde vaak ruzzle tot dat laatst het scherm helemaal wit werd, en het spel werd afgesloten. Ik kon de app niet meer opstarten. ik heb de app verwijderd zodat ik deze opnieuw kon downloaden uit de app store, maar hij vond de app niet eens. Terwijl op mijn telefoon doet ruzzle het nog wel gewoon. Toen zocht ik ruzzle op op in internet en had via een link ruzzle in de app store voor me. Toen kreeg ik het bericht dat de app niet kan worden gedownload, zonder reden… Hoe kan dit???
  Hoop snel wat te horen. Groetjes Gwen

 34. marcel zegt:

  mijn ruzzle werkt de laatste tijd erg langzaam en nu blijven spellen die al klaar zijn (ronde 3 is al gespeeld) in het vak “wacht op tegenstanders” staan.
  hoe kan dit? speel ruzzle op galaxy3

 35. Raeve zegt:

  Het spel loopt gewoon door als ik een telefoontje ontvang met als gevolg: 3e ronde: 0 punten tegen een veel lager geranked iemand en dus -40 rankingpunten….Erg vervelende bug!
  Verder nu twee keer gehad dat ik een ronde gewoon gespeeld heb, scherm blijft even op “actualiseert resultaat’ hangen en hop, 0 punten in plaats van de gespeelde. Hoe kan dit? Ik heb de betaalde en up-to-date versie.

  • Annazone zegt:

   Twee dagen geleden heb ik mijn iPad ge-updated. Versie iOS 7.
   Ik speelde altijd Ruzzle met de verkleinde versie, omdat dat sneller gaat.
   Nu kan ik die verkleinde versie niet meer aanklikken.
   Is dit probleem bekend?????

 36. Chopperpilot zegt:

  Sinds de laatste update verschijnt bij mij boven in het scherm “welkom terug bram 1080″ , dit alleen bij het opstarten.
  Ik ken en ben die persoon niet, waarom is dit? Kan dit verwijderd worden?

 37. Josearn zegt:

  Hoi, ik heb weer een vraag: hoe zit het met de rode getallen die naast de speelscore staan? Tellen ze wel of niet mee? Ik krijg de indruk dat als er rode getallen bij staan dat dan de telling”van slag” is. Soms win ik veel na een ronde, dan lijkt het onterecht en soms zak ik ook opeens wel 30à40 punten. Dat moet toch niet kunnen zoveel zakken na een ronde met weinig niveauverschil met de tegenspeler? Ik probeer het wat uit te vinden door screenshots te maken maar lukt niet echt.
  Verder blijft het een heerlijk spel vooral die statistieken volgen is echt leuk!
  Tot horens!

  • lisajoas zegt:

   Ik hen dat probleem ook en niet bij alle spelers! Dat is juist zo raar en sinds een paar dagen zijn mijn voltooide spelen ook weg! Na de derde ronde zijn ze spoorloos. Dat is jammer als je een reactie wilt geven

 38. Hippoamphi zegt:

  Sinds ongeveer een week of 2 worden soms alledaagse woorden (alleen van 3-4 letters) niet geaccepteerd. Getest of dat door een ‘slip of the finger’ gebeurt, maar dat is meestal niet het geval. En soms wordt zo’n woord tijdens een ronde bij de ene speler niet geaccepteerd en bij de andere speler wel. Het gaat om simpele woorden als NOR, REN, ENT, CEL, e.d. Is dit probleem bekend en zo ja, wat is er de achterliggende reden van?

 39. Josearn zegt:

  Ik vind het erg leuk die statistieken, maar een beetje vreemd dat je ook kunt zien hoeveel spelletjes iemand heeft gespeeld. Voor de “echte” verslaafden is dat niet echt leuk lijkt me. Zo zag ik pas dat iemand al over de 12000 spelletjes heeft gespeeld.
  En nog een vraagje: hoe nodig ik een willekeurige tegenstander bij Quizcross uit? lLukt me niet meer.
  Groetjes José

 40. Josearn zegt:

  Gisteren stond mijn speelscore een poosje op 1860! Daarna verloor ik weer gigantisch. Vind het dan wel jammer dat dat niet in mijn statistiek staat. Hoe werkt dat eigenlijk? Het is toch een “hoogste speelscore”. Wordt er alleen op bepaalde tijden naar die standen gekeken en die opgenomen in de statistieken en welke tijden zijn dat dan of is dat wisselend? Heb er een foto van gemaakt!

 41. Joke zegt:

  Ik speel ruzzle op ipad1. Na de laatste update pakt hij m.n. Korte woorden niet meer. Heb al opnieuw geïnstalleerd, maar dat helpt niet. Wie weet oplossing?

 42. rikske1975 zegt:

  Hoi,

  Sinds de laatste update(s), nu de letters aan het einde naar beneden vallen, gebeurt het bijna elk potje wel een keer dat het kort “vastloopt”. De tijd loopt dan gewoon door (dat kun je ook zien aftellen dus de verbinding blijft wel). Maar waar je de woorden legt zit het dan even vast. Duurt ongeveer 3 seconden. Ik heb gekeken of het misschien is als ik heel snel woorden leg, maar ik kan geen patroon ontdekken, buiten dat het in bijna elk potje gebeurt, en bijna altijd in de eerste halve minuut, soms direct bij opstarten van het potje. Ik weet zeker dat ik dit eerst niet had. Ik speel met een Samsung 7 inch tablet.
  Is iets dergelijks een bekend probleem met de laatste update?

  grtz
  rikske1975

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Nee, niet bekend, we leggen je probleem dus voor aan de ontwikkelaars van Ruzzle en laten je de reactie weten.

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi, we hebben eindelijk reactie van de ontwikkelaars. Het probleem moet nu opgelost zijn met de laatste update van 6 augustus (1.5.53).

   This is the same issue as the one that was described before, and yes, this issue was pretty known with the update (1.5.52). But as I was saying before, this issue should have been fixed with the latest update that was released 6 aug (1.5.53) :)

 43. rois zegt:

  Ik speel vaak ruzzle en daarom heb ik de betaalversie aangeschaft. Echter heb ik nu een nieuwe telefoon (weer android) en nu moet ik het opnieuw kopen?
  Ik ben ingelogd met waarschijnlijk een ander mailadres dan de vorige keer, weet niet of dit een probleem is?
  Ik zag bij de FAQ wel een en ander hierover staan maar dat hielp me niet echt helaas.

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Rois, als je inlogt met een ander account kunnen ze niet onthouden dat jij al een keer Ruzzle Premium hebt aangeschaft, daar moet dus het probleem liggen.

 44. Rois zegt:

  Ik heb een tijdje terug ruzzle aangeschaft omdat ik het ontzettend veel speel, en dan is het fijner zonder reclame. Nu heb ik echter een nieuwe telefoon (beide android) en kan ik alleen de ruzzle free downloaden.
  Moet ik nu de 2.50 opnieuw betalen?

 45. Stan zegt:

  Geachte heer, mevrouw.

  Gisteren (10 juli 2013) was er weer een nieuwe update voor Ruzzle.
  Deze heb ik gedownload en nu vallen de letters naar beneden weg als het spel is afgelopen.
  Voor deze update kon je als de tijd voorbij was het woord waar je mee bezig was nog afmaken, dit kan nu niet meer. Wel zo eerlijk. Maar, spelers die deze update niet hebben geinstalleerd zijn nu in het voordeel omdat deze nog steeds het woord kunnen afmaken buiten de speeltijd. Hoe gaan jullie dit oplossen opdat een ieder dezelfde, eerlijke kansen krijgt.

  Groetjes,

  Stan.

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Stan, we leggen je vraag voor aan de ontwikkelaars en houden je op de hoogte.

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Eindelijk reactie van de ontwikkelaars! Ze hebben hard gewerkt aan dit probleem en het moet nu opgelost zijn met de laatste update.

   We have been aware of this problem and we have worked hard to fix it and it should now work proparly.
   Since I do not know what phone and OS/iOS version this person have it’s hard for me to say exactly what the problem was, but I do know that it should not exist. If it for some reason still exist, please uninstall and reinstall it.

 46. rikske1975 zegt:

  Hoi,
  Ik heb een vraag over speelniveau. Een tegenstander van mij zei dat ze mijn speelniveau kan zien door op mijn foto’tje / avatar te drukken. Ik kan dat bij mijn tegenstanders niet. Is dit een feauture die alleen beschikbaar is voor apple apparaten en niet voor Samsung / android? Ik heb de betaalde versie en die is bijgewerkt tot de laatste update.

  grtz
  rikske1975

 47. Emile zegt:

  Hallo, ik heb de betaalde versie gekocht en ben er heel blij mee, alleen de laatste week speel ik bij nieuw spel in het Engels,en bij de profielfoto van de tegenstander staat een Engelse vlag. Kunnen jullie dit verhelpen? Alvast bedankt.

  • admin zegt:

   Hoi Emile, als je een nieuw spel start heb je bovenin het scherm meteen staan ‘taal’, kies daar voor Nederlands :-).

 48. Yanao zegt:

  Mijn Ruzzle zit al enkele dagen vast, omdat ik per ongeluk op een reclame pop-up heb gedrukt. Nu is mijn vraag: “worden al mijn gegevens en awards verwijderd als ik de app verwijder en opnieu terug installeer?”

 49. Rikie zegt:

  Ik kan het wel op mijn ipad (apple) maar ook niet op mijn telefoon (android) dus het lijkt een optie alleen voor apple te zijn. Een andere speler kan het ook op zijn iphone….

 50. rikske1975 zegt:

  Hoi,
  een tegenstander van me zegt dat ze mijn speelsterkte/ ranking / speelniveau kan zien door op mijn naam / plaatje te klikken. Ik kan dat volgens mij niet (heb wel de betaalde versie). Is dit iets wat alleen op apple kan? Of is er een ander trucje? Ik heb een Samsung (android dus) en de applicatie is bijgewerkt naar versie 1.5.46.
  Als het niet kan op android, is er dan enig zicht op wanneer dit wel kan?

  vriendelijke groet,
  rikske1975

 51. Irma zegt:

  mijn ruzzle zit al sinds 3 dagen vast. Ik krijg alleen het gele scherm en verder helemaal niets. Wat kan ik hier aan doen?

  • admin zegt:

   Hoi Irma, dat is vervelend. Heb je Ruzzle al helemaal van je mobiel afgehaald en opnieuw geïnstalleerd, en bovendien gecontroleerd op updates?

 52. Carola zegt:

  Onlangs heb ik de Ruzzle geupdate. Hier ben ik niet blij mee aangezien je lang moet wachten voor je verder kunt. Hoe kan ik de oude versie terugzetten? Ik heb n ipad 1, ipad mini en iphone 4S.

  • admin zegt:

   Hoi Carola, hoe je terug kunt naar een oude versie is helaas niet iets waar wij support in kunnen verlenen. Echter, als je nog steeds problemen hebt met Ruzzle horen wij dat graag, dan kunnen we de problemen laten oplossen. Het is dan welk handig erbij te vermelden welke versie van Ruzzle je op dit moment speelt, welk soort telefoon je hebt en welke softwareversie van je op je telefoon gebruikt.

 53. Power_Girl23 zegt:

  Ik had een vraagje.
  Hoe verwijder je chat gesprekken en verloren/gewonnen meldingen?
  Want bij Voltooide spellen sta wel x aan gegeven maar als je daar op druk komt later al die meldingen toch weer te voorschijn best irritant.

 54. Hanna zegt:

  Ik heb een tijdje geleden de premium versie van Ruzzle gekocht, ik heb hier een hele tijd mee kunnen spelen, totdat een paar dagen geleden ineens mijn premium versie verdwenen was. Ik heb ook op de knop ‘herstellen’ geklikt om mijn vorige aankoop te activeren, maar hij blijft maar laden, zonder resultaat. Ik heb de app ook opnieuw geïnstalleerd, maar niks helpt. Ik wil niet nog een keer voor de premium versie betalen. Wat kan ik doen? (Ik gebruik een iPod Touch 4G, iOS versie 6.1.3 en mijn gebruikersnaam is Mevr.)

 55. 19essie69 zegt:

  Beste….. mijn ruzzle account werkt niet meer naar behoren. ik krijg soms chats en deze verdwijnen dan spontaan. soms krijg ik ze niet. soms ontvangen mijn vrienden mijn chats niet. en soms valt een spel weg. hoe kan dit???? best irri als we chatten en ik ontvang niet terwijl de ander wel stuurt en online is.

 56. Stefan D zegt:

  Beste,

  Een paar dagen geleden heb ik problemen gekregen met Ruzzel. De chat van ruzzel werkt niet meer op wifi. Dit is erg raar want hij heeft het altijd gedaan. Wifi doet het normaal bij andere Aps maar niet bij ruzzel chat, het spel doet het gewoon. Ik heb geen problemen als ik mijn data Internet gebruik via Telfort. Dus kortom samengevat:
  *Geen chat met ruzzel via wifi.
  *Wel verbinding en internet op telefoon.
  *Kan wel spel spelen. Chat niet!

  Het gaat om een Samsung pocket.
  Wifi gaat via Kpn glasvezel en via ziggo.

  Hopend op een oplossing!!!
  Alvast bedankt.

  • admin zegt:

   Hoi Stefan, geef je me nog even door welke OS versie je gebruikt op je Samsung Pocket? Het probleem was al bij ons bekend via de Engelse fansite, zie hieronder de reactie van Ruzzle.

   I forwarded this to our developers, but you please ask each of the Ruzzlers what phone model and OS version they are playing on? Thanks!

 57. Nikki zegt:

  HEEELP Ik wil graag mensen met wie ik regelamtig speel toevoegen aan de vriendenlijst. Hoe doe ik dit?? Ik speel de betaalde ruzzle via een android tablet. Heb de gratis versie er ook nog op staan. Wie o wie helpt mij.

  • admin zegt:

   HULPPP is onderweg…. Ga naar ‘Begin nieuw spel’, klik op ‘Vind vrienden’. Voer de username in van de persoon met wie je graag speelt, klik op ‘Voeg toe’. Daarna staat deze in je lijst. Dus als je dan op in het vervolg op ‘Begin nieuw spel’ klikt, kun je kiezen voor ‘Vriend’ en dan kies je de vriend uit met wie je wilt spelen. Enjoy Ruzzle.

 58. Mireille zegt:

  Begrijp ik dat het speelniveau niet alleen iets over je persoonlijke niveau zegt maar dat het ook, als je het vergelijkt met dat van ‘n ander óók iets zegt?
  Het is dus ook ‘n soort algemeen speelniveau? Als mijn niveau 2000 is bv komt dat in t algemeen overeen met anderen die dat ook hebben?

  • admin zegt:

   Speelniveau is je eigen speelniveau, maar dient inderdaad om te kunnen vergelijken met de anderen. Dat maakt het juist zo leuk ;-).

 59. brigitte zegt:

  Ik heb een nieuwe Ipad gekocht(4) en al mijn apps overgezet van de mijn oude naar deze; echter ruzzle en quiz cross zijn niet overgezet en als ik zoek in de app store dan vind ik ze ook niet. weet iemand of dit klopt, of doe ik iets verkeerd?

  • admin zegt:

   Hoi Brigitte, als je ze zoekt kijk je misschien onder de iPad apps in plaats van de iPhone apps. In dit geval moet je onder de iPhone apps kijken omdat deze spellen nog niet zijn ‘geoptimaliseerd’ voor de iPad.

 60. marcel zegt:

  ik krijg nu als ik 1 persoon wil uitnodigen de melding “je sorely teveel spellen onder dezelfde gebruikersnaam” . Geen idee wat het betekent?
  maar ik kan de persoon niet uitnodigen.

  • admin zegt:

   Hoi Marcel, waar het op lijkt is dat je speelt met Ruzzle Free, dan zijn het aantal spellen dat je mag spellen beperkt. Een upgrade naar Ruzzle Premium moet dit probleem oplossen.

 61. Marcel zegt:

  Ik kan via de knop zoek willekeurige tegenstanders iemand zoeken. Maar hoe kan een willekeurige tegenstander mij uitnodigen. Waar kan ik dat zien

  • Marcel zegt:

   Helaas nog geen antwoord

   • admin zegt:

    Hoi Marcel, als je iemand wilt zoeken gaat dat normaal via de knop ‘Vind vrienden’, maar dan moet je de gebruikersnaam van desbetreffende speler wel weten (andersom werkt het precies hetzelfde als iemand jouw wil vinden). De knop ‘willekeurige tegenstander’ zorgt ervoor dat Ruzzle willekeurig een tegenstander voor jou zoekt om een nieuw spel mee te beginnen. Excuus voor de late reactie, we zijn volop bezig met verbeteringen voor de website, vandaar!

 62. francisca zegt:

  ik heb twee vragen met betrekking tot behalen van de extra dingen.

  swipe the distance, wat is dit en wat moet ik hier voor doen?

  en hoe nodig ik twitter vrienden uit?
  ik kan deze optie gewoon echt nergens vinden.

 63. Gerard zegt:

  Als ik een Ruzzlevriend uitnodig. Verdwijnt de uitnodiging na verloop van een korte tijd.
  Mijn Ruzzlevriend krijgt de uitnodiging niet. Het maakt niet uit of ik het via Revanche doe of via begin nieuw spel. Wat me verder opvalt dat als ik deze persoon opnieuw opzoek bij Ruzzlevriend toevoegen ik wel de betreffende persoon vindt, maar dan met een Amerikaanse vlag…

  • admin zegt:

   Hoi Gerard, het vlaggetje speelt geen rol, iedereen kan bij het starten van een nieuw spel de taal kiezen. En ook iemand die de buitenlandse taal spreekt kan bij wijze van een Nederlands spel accepteren om te gaan spelen (is zelfs een Ruzzle Award voor). De andere vraag leggen we graag voor aan de Ruzzle ontwikkelaars, maar we willen graag eerst even weten of je wel de meest recente versie van Ruzzle speelt.

   • Gerard zegt:

    Ik heb de laatste versie van Ruzzle. Zowel op mijn Ipad als op mijn Android telefoon. Overigens geeft de Ruzzle vriend zelf aan dat de taal die is ingesteld Nederlands is. Daarom vind ik het zo raar dat ik een Amerikaans vlag zie. Dit geldt trouwens voor de Ipad. Als ik de persoon zoek op mijn Android telefoon, zie ik helemaal geen vlag staan.

    • RuzzleOnline.nl zegt:

     Hoi Gerard, je hebt lang op je antwoord moeten wachten, de ontwikkelaars van Ruzzle hebben beloofd vanaf heden weer sneller op de vragen te reageren. Waar het antwoord op neerkomt is dat het vlaggetje aantoont uit welk land de speler komt (hoewel die dus prima een Nederlands spel kunnen starten zoals eerder uitgelegd). Over het verdwijnen van de uitnodiging zeggen ze het volgende: als de tegenpartij de uitnodiging nog niet heeft geaccepteerd, moet deze 10 dagen blijven staan. Als deze de uitnodiging echter weigert, kan de uitnodiging dus na een kortere periode verdwijnen.

     The flag shows from which country the user is from. He or she can however choose what language they want to play with by taping; Start new game -> Language.
     An invitation should last 10 days if the one who got invited hasn’t accepted it. He/she can however choose not to accept it and therefore the invitation can disappear after a short period of time.

 64. ronald zegt:

  hallo kan je ook ruzzel op de laptop krijgen

  • admin zegt:

   Hoi Ronald, op onze Facebook pagina zien we iedere keer ‘Ruzzle for PC – Free download’ berichten voorbij komen. We hebben het zelf niet geprobeerd. Als jij dit wel doet laat je ons dan even je bevindingen weten?

  • admin zegt:

   Hoi Ronald, we hebben toch zelf even gekeken, maar persoonlijk zou ik dit niet aanbevelen. Je stuit op advertenties die je niet weg kunt klikken, je moet heel veel pagina’s eerst liken… niet echt zuiver naar ons idee (heb de link ook verwijderd).

 65. Borjan zegt:

  Waarom heeft quizcross wel een scoreboord over de hele wereld
  En ruzzle niet? Willen jullie dat in de volgende update er in zetten

  Alvast bedankt

  • admin zegt:

   Hoi Borjan, de reden is dat het met QuizCross niet uitmaakt of je een tegenstander in Engeland of Spanje hebt, omdat je beide dezelfde vraag in je eigen taal krijgt. Zodoende dat er een ‘global ranking’ mogelijk is. Bij Ruzzle speel je alleen met tegenstanders op een specifiek ‘Nederlands’ bord, zodoende dat er voor elke taal een aparte ranking is.

 66. José zegt:

  Nog een vraagje: het achievement voor het vinden van het beste woord op het bord telt dat alleen voor het beste van de drie rondes of ook per ronde? Ik heb het nl. al een paar keer gehad in een ronde en zie niet iets verschijnen bij mijn achievements. Ook zie ik geen rode strepen dat ik er vaker 1 heb gehad.
  Ben benieuwd!

  • admin zegt:

   Hoi José, dit geldt per bord (ronde), aangezien er per bord (ronde) een ‘beste woord’ in het veld gevonden kan worden. Maak anders een screenshot van je huidige vordering. Zodra je weer een beste woord hebt gevonden en er wijzigt niets, kunnen we het voorleggen aan de ontwikkelaars. Is dat een idee?

 67. Stan Govaard zegt:

  Laatst kon ik mijn profielfoto veranderen in een echte foto.
  Dit is dan de profielfoto die op je facebook staat. Nu vond ik dat geen leuke foto voor mijn profiel op Ruzzle en heb daarom mijn profielfoto op facebook veranderd. Maar helaas veranderd daarmee de profielfoto op Ruzzle niet mee en zit ik dus op Ruzzle nog met mijn oude profielfoto van facebook. Hoe kan dit?

  Groetjes Stan (spelersnaam: Stan61).

 68. Helga zegt:

  Bij mij gaat het nu ook weer goed.

 69. Arnoniem zegt:

  Ik heb er ook last van. Ronde 1 kreeg ik 200 punten te weinig, ronde 2 weer 150 punten te weinig.
  :-(
  En de tegenstander niet, dus die gaat van mij winnen, met minder en slechtere woorden!!!

  Hopen dat dit snel opgelost is.

  Ik heb de betaalde versie overigens, op een S3 mini.

 70. Helga Tielman zegt:

  Ik heb inderdaad ook een Samsung. En tijdens een spelletje werd ik eruit gegooid en kreeg ik een melding dat Ruzzle werd bijgewerkt. Ik moest daarna het spelletje opnieuw spelen.

 71. Helga Tielman zegt:

  Ik krijg al een paar spellen niet het aantal punten dat ik haal. Haal ik bijvoorbeeld 1124 punten, staat er dat ik 1032 heb gehaald. Dat gebeurt elke keer. Ik heb al een keer de app verwijderd en opnieuw erop gezet, maar het blijft zo.

  • Ruud zegt:

   Ik heb hetzelfde op mijn Samsung Galaxy S3 (Android), waar volgens mij vandaag net een nieuwe Ruzzle versie opgezet is. De versie op mijn iPad werkt nog wel goed.

   • admin zegt:

    Helga en Ruud, bedankt voor het melden. Wij vragen het na bij de ontwikkelaars van Ruzzle. Vandaag hebben wij van Ruzzle antwoorden gekregen op andere vragen die ook op deze pagina zijn gesteld. Daaruit bleek dat er wel serverproblemen zijn vanwege de vele spelers waarder de server fouten maakt. Wellicht dat dit er ook onder valt, we hopen spoedig reactie te hebben

  • Gladys zegt:

   Ik heb sinds gisteren hetzelfde. Heel storend. Elke keer een verkeerde score. Hoop dat het snel wordt opgelost.

 72. José zegt:

  Als een tegenspeler niet terugkomt binnen 72 uur en de stand wordt 300-0 telt dit dan ook mee voor het speelniveau? Ik word weleens uitgenodigd en deze mevr maakt het spel soms niet af, irri. Ben benieuwd hoe het dan zit dus

 73. Jasmine zegt:

  Hallo
  Ik heb ruzzle verbonden met mijn facebook account en vervolgens mijn profielfoto op fb zo veranderd dat het bij ruzzle goed te zien was, de verandering is echter niet te zien in ruzzle. Ook probeerde ik ruzzle op een ander account aan te sluiten maar dat doet ruzzle niet (ik heb het via mijn fb account gedaan) hoe kan ik mijn facebook foto actualiseren en hoe kan ik een ander facebook account met mijn ruzzle verbinden?

 74. G. vd Vaart zegt:

  Ik heb laatste dagen problemen met Ruzzel. Ik moet soms wel meer dan 6 x op spelen drukken voordat ik het spel kan beginnen, ook het toetstenbord komt niet meer tevoorschijn voor het achterlaten van een berichtje. Ik heb de app al eens opnieuw geinstalleerd zonder enige verbetering……..tips?

  • admin zegt:

   Als je de app al opnieuw hebt geïnstalleerd en de meest recente versie gebruikt, hebben wij op dit ogenblik geen idee. We gaan het voor je navragen bij de Ruzzle ontwikkelaars.

  • admin zegt:

   Goedemiddag! De reactie van Ruzzle is dat dit een nieuw probleem is. Ze willen graag weten welke telefoon en versie van de telefoon software je gebruikt. Wellicht ook handig even de Ruzzle versie te vermelden.

   Can you send us your phone model and OS version please? It is a new problem.

 75. Els zegt:

  ik heb de betaalde versie voor Android. Ik heb geen mogelijkheid een profielfoto te kiezen. Alleen de standaard Ruzzle gezichtjes plus de Halloween gezichtjes. Klopt dat?
  En nog een vraag: ik kreeg een uitnodiging van een Frans persoon. Die had een Frans vlaggetje bij zijn poppetje. Kan ik ook een NL vlaggetje bij mijn poppetje zetten?
  groetjes, Els.

 76. Joke zegt:

  Ik ben naar Premium overgestapt op mijn Android tablet, maar op mijn telefoon wordt dit niet herkend. Moet je voor ieder apparaat apart upgraden?

  • admin zegt:

   Hoi Joke, als je telefoon ook het besturingssysteem Android heeft dan is upgraden niet nodig, omdat je het immers in dezelfde Google Play store hebt aangeschaft. Probeer anders eens Ruzzle opnieuw te installeren. Als het niet lukt horen we het graag.

   • Joke zegt:

    Beste …., bedankt voor de snelle reactie, maar ik begrijp nog niet hoe het werkt. Als ik Ruzzle download, de betaalde app, vraagt hij weer om mijn creditcard. En als ik de gratis versie download, krijg ik alleen de gratis versie. Kortom, het lukt me niet.

    • admin zegt:

     Hoi Joke, er zou echt geen sprake moeten zijn van opnieuw betalen. Als je in Google Play zoekt op Ruzzle dan moet er bij de betaalde versie staan ‘aangeschaft’. Ben je wel ingelogd met hetzelfde Google account als voorheen? Als het nog steeds niet lukt moet ik je helaas verwijzen naar Google, want wij kunnen geen downloadproblemen ‘echt’ oplossen. Ruzzle is slecht een app in Google Play maar is verder niet betrokken bij het downloadproces. Hier ook nog een link van Google zelf dat je de eerder aangeschafte Ruzzle weer kunt ophalen.

     • Joke zegt:

      Beste admin,
      Je had gelijk. Ik stond bij de Play store onder mijn werk account ingelogd. Veranderd en nu is het gelukt. Hartstikke bedankt voor het meedenken!!
      Mvg Joke

 77. Anna Anja zegt:

  Wanneer ik een facebookvriend zoek, krijg ik 2 lijsten: met ruzzle vrienden en zonder ruzzle vrienden. Er staan echter een heel aantal ‘met ruzzle’ vrienden in de “niet ruzzle”vrienden lijst. We kunnen elkaar dan ook niet vinden om te spelen. De uitnodiging van mij naar hen komt niet over.
  Wat is er aan de hand?

  • admin zegt:

   Hoi Anna, je hebt inderdaad een lijst ‘Vrienden die Ruzzle spelen’. Deze lijst zijn dus de Facebookvrienden die al Ruzzle spelen en direct kunt uitnodigen voor het spel via de knop ‘Spelen’. De andere lijst ‘Vrienden die geen Ruzzle spelen’ kun je uitnodigen om het spel te gaan spelen via de knop ‘Nodig uit’. Zij zullen natuurlijk wel eerst Ruzzle moeten downloaden. Als ik jou goed begrijp staan personen in de lijst ‘Vrienden die Ruzzle spelen’ vervolgens ook in de lijst ‘Vrienden die geen Ruzzle spelen’, heb ik dat juist? Als je me dat even bevestigd zullen wij het probleem voorleggen aan de Ruzzle ontwikkelaars.

 78. Chantal rutten zegt:

  Ik heb alleen een wit scherm, maar krijg wel uitnodigingen. Wat kan ik hieraan doen?

  • admin zegt:

   We vragen het voor je na bij de ontwikkelaars van Ruzzle. Even de standaard routine: heb je een recente versie van Ruzzle en heb je reeds geprobeerd de app te verwijderen en opnieuw te installeren?

  • admin zegt:

   Hoi Chantal, waarschijnlijk hebben zit probleem nog niet eerder gehoord, want ze begrepen niet precies wat je bedoeld. Ze adviseren als eerste poging het te herstellen het opnieuw installeren van de app. Succes.

   Don’t understand exactly. But a re-install should be a first shot.

  • harold zegt:

   Hoi, dat had ik ook. Ik heb ruzzle er af gegooid en opnieuw de app uit de appstore gedownload. Je kunt dan zelfs je bewaarde spelletjes en “vrienden” bewaren. Daarna zegt het systeem dat er een update van ruzzle is en deze kun je bijwerken. Succes!

 79. Klaas zegt:

  Ik heb enkele dagen geleden een woord van 10 letters gelegd, maar krijg de award bookworm niet… Heb al proberen heropstarten, maar dat haalt niets uit.
  Vreemd genoed staat het woord wel als langste woord bij mijn statistieken. Enig idee hoe dat komt?

 80. teddy zegt:

  Als ik in de oefenmodus speel en het spel is afgelopen krijg ik altijd de melding Ruzzle is gestopt. Wilt u een rapport versturen. Hoe komt dit?

  • admin zegt:

   Hoi Teddy, we vragen het voor je na bij de ontwikkelaars van Ruzzle. Heb jij gecontroleerd of je de meest recente versie van Ruzzle hebt en al eens geprobeerd de app opnieuw te installeren?

  • admin zegt:

   Hoi Teddy, een ontwikkelaar van het Ruzzle team herkent dit probleem. Wil je even doorgeven op welk toestel je Ruzzle speelt en welke versie van de telefoonsoftware je hebt geïnstalleerd. Wellicht ook handig even de versie van Ruzzle te controleren en te vermelden.

   Can you send us your phone model and OS version please? A developer recognised this.

 81. m broersen zegt:

  ik heb vrienden waar ik vaak mee speel uitgenodigd maar zij ontvangen mijn uitnodiging niet ,hij blijft op uitnodigen staan en ik kan niet meer tegen ze spelen hoe los ik dit op?Als zij mij een uitnodiging sturen ontvang ik soms wel soms niet

  • admin zegt:

   Oke, dit is iets wat we voor je navragen bij de Ruzzle ontwikkelaars. Gebruik je wel de meest recente versie van Ruzzle en heb je al een geprobeerd de app opnieuw te installeren?

  • admin zegt:

   We hebben het voor jou nagevraagd. Het blijkt een serverprobleem te zijn. Feitelijk zijn er teveel spelers die tegelijkertijd spelen, waardoor de server dit soort fouten maakt. Er wordt aan gewerkt.

   This is a server problem that we’re working on. There are too many simultaneous users so the servers make these mistakes.

 82. Renée zegt:

  Ik wordt al gedurende 2 tot 3 maanden iedere dag uitgenodigd door een gebruiker (xxfarah010) waarmee ik niet wil spelen en die ook duidelijk merkt dat ik haar invite iedere keer annuleer. Hoe kom ik hier vanaf? Een blokfunctie zou enorm fijn zijn.

  • admin zegt:

   Hoi Renée, dit is wellicht niet daadwerkelijk de speler die jou continue uitnodigt. Het is waarschijnlijk het serverprobleem waar Ruzzle nu aan werkt om op te lossen. Er zijn simpelweg teveel die Ruzzle op het zelfde moment spelen, waardoor de servers fouten gaan maken. De blokfunctie die gaat er overigens ook komen binnen een paar maanden ;-).

   This is a server problem that we’re working on. There are too many simultaneous users so the servers make these mistakes.

   The same server problem as above. Within a few months we will implement a block function.

 83. Erik Visser zegt:

  Dat ik waardeloos. Start ik vanmorgen Ruzzle, moet ik opnieuw aanmelden en inloggen.
  Alle vrienden en awards weg. Wat doe ik eraan? Fish27

  • admin zegt:

   Zeker waardeloos en excuus dat we niet eerder terug konden komen op je vraag. We leggen het alsnog voor bij de ontwikkelaars van Ruzzle, want je bent niet de enige die dit heeft opgemerkt.

  • admin zegt:

   Hoi Erik, Ruzzle geeft aan dat ze door de hoeveelheid spelers last hebben van serverproblemen. Hierdoor maakt de server helaas fouten. Ze kunnen helaas niet een oplossing aandragen.

 84. Karin zegt:

  Ik heb sinds een week dat ik allemaal Italianen krijg, plus mijn profielfoto was van heel iemand anders. Heb toen ingelogd via facebook, maar nog steeds die Italianen, blijven komen.

 85. Bren zegt:

  Ik krijg al de hele dag Deense tegenstanders bij uitnodigen…..hoe komt dit en hoe pas ik het aan?

 86. Michelle zegt:

  Van mijn behaalde awards is ineens vandaag de helft weg en onbehaald!! Hoe kan dit? Had eerst bijna alles gehaald en nu heb ik bijna niks meer, hoe kan dit??

  • admin zegt:

   Hoi Michelle, er zijn vannacht grote serverproblemen geweest bij Ruzzle, wellicht dat het daarmee te maken heeft (want opgestarte games die zouden ook verdwijnen). Maar we vragen het even voor je na!

  • admin zegt:

   Hoi Michelle, is dit niet simpelweg het gevolg van de nieuwe Ruzzle awards die erbij gekomen zijn?

   We added a nunch of new achievements in the latest update, so it is normal that your percentage of all achievements decrease after the update.

  • zara zegt:

   Ik heb hetzelfde. Deze week verdwenen 21 awards spontaan. Balen

   • admin zegt:

    Hoi Zara, bedoel je dat je 21 procent minder Awards hebt behaald? Zoals hierboven beschreven aan Michelle zijn er 3 nieuwe Awards bijgekomen (daarvoor waren en maar 20…) en daarom gaat je percentage naar beneden.

 87. koen zegt:

  krijg laatste maanden geen notificaties meer als er bv nieuwe chatberichten worden gestuurd via ruzzle, is op iphone 5 (was op 4 ook zo, vroeger wel ok) vandaag nieuwe update gedownload niks veranderd, zit dat ergens bij instellingen op iphone? al gezocht niet gevonden…

  • admin zegt:

   Hoi Koen, via de instellingen op je iOS kun je onder berichtgeving kiezen voor Ruzzle. Daar kun je het een en ander instellen welk type berichtgeving je wilt ontvangen. Overigens zijn de push notificaties bij Ruzzle stil op de iOS volgens dit bericht. Hopelijk ben je met dit antwoord geholpen!

 88. Tiemie zegt:

  Tegen wie ik ook speel, ik krijg telkens hetzelfde speelveld met dezelfde letters. Hoe kan dit?

 89. Erik Brattinga zegt:

  Ik heb even door een aantal berichten heen gelezen, maar kan bet antwoord op mijn vraag niet ontdekken. Ik zit op dit moment in een spel, waarbij het niet lukt mijn scores door te geven. Alle andere spelletjes gaan gewoon door alleen deze niet.

  • admin zegt:

   Dat heeft waarschijnlijk gelegen aan de serverproblemen waar Ruzzle mee te kampen had! Inmiddels is dit weer opgelost en moet alles weer probleemloos verlopen. Wellicht is uitloggen en opnieuw inloggen even nodig.

 90. Ingrid zegt:

  Ik heb bij de instellingen staan dat ik mijn overwinningen wil delen op Facebook…maar dat doet hij niet…ik zie het wel van andere verschijnen…Hoe kan dit?

  • admin zegt:

   Ze weten bij Ruzzle niet precies wat je probleem is. Ze geven aan dat je misschien niet ‘ja’ hebt gezegd op de vraag of er gepost mag worden op Facebook?

   Don’t know. Maybe the user haven’t said yes to the requested rights to post on Facebook?

   • Ingrid zegt:

    Jawel die optie staat ook aan bij mijn instellingen Sharen on Facebook

    • admin zegt:

     Nieuwe poging, ga naar Facebook op het web, ga naar privacyinstellingen en verwijder Ruzzle. Installeer opnieuw Ruzzle op je telefoon en maak dan opnieuw de connectie met Facebook.

     I would recommend going to Facebook on the web, under privay settings remove Ruzzle as application. Re-install the app and connect to Facebook again.

 91. paul de kleijn zegt:

  ik heb al 4 x en heel spel van 3 rondes gespeeld met 4 letterwoorden maar het award nog nooit gekregen. hoe kan dat. ( andere awards heb ik wel. zit nu op 60

 92. Koenerd zegt:

  Beste, mijn ruzzle is geblokkeerd. Ik zit vast in 1 scherm (met gevonden en alle woorden) maar ik kan hier onmogelijk uit. Hoe kan ik dit deblokkeren?

  • admin zegt:

   Beste Koenerd, heb je al geprobeerd de app geforceerd af te sluiten en opnieuw op te starten? Anders is verwijderen en opnieuw installeren het advies. Als de problemen dan voortduren, horen we dat uiteraard graag.

 93. Kees de Vries zegt:

  Kan ik op mijn I-Phone tegen mijn vrouw op de I-Pad spelen, en hoe moet ik dat dan instellen

 94. Wesdi zegt:

  Het probleem lost zich net vanzelf op, maar toch bedankt.
  Schijnbaar kan het erg lang duren voor er een tegenstander is.

 95. Wesdi zegt:

  Ruzzle blijft op “Wacht op willekeurige tegenstanders” staan
  Ik kan ook geen nieuwe willekeurige tegenstanders zoeken. Deze optie is lichtgrijs en er blijft staan “Wacht op willekeurige tegenstanders” .
  Al opnieuw geinstalleerd maar dit helpt niet. Is de enige optie nu een nieuwe gebruiker aanmaken??

 96. Riet van der Leden zegt:

  Ik heb problemen met het downloaden van Ruzzle. Het blijft steken op 11 %. Wat nu?

 97. Frank zegt:

  Als ik een oefenspel speel, blijf ik steeds deze Ruzzle-puzzel krijgen. Ik heb versie 1.4.3.
  Is dit een bug?

 98. beja28 zegt:

  hallo ik heb ruzzle gedownload op mijn I-pad maar nu krijg ik hem niet op mijn scherm en in het game centrum staat dat ruzzle is gedownload maar ik weet niet hoe ik het spel er moet afkrijgen om hem opnieuw te downloaden

  • admin zegt:

   Hoi, Ruzzle is niet betrokken bij het downloadproces of hoe een en ander weer te verwijderen. Zie ook de vraag hierover in de Ruzzle FAQ. Een forum over het desbetreffende toestel zou wellicht antwoord kunnen geven.

 99. Jegor Volkov zegt:

  Ik heb de gratis versie van Ruzzle op mijn ipad 2. Nou zie ik staat dat Ruzzle op de Ipad gespeeld kan worden. Echter als ik Ruzzle opstart op mijn Ipad krijg ik een klein scherm alsof ik het op de Iphone aan het spelen ben. Heb hem al eens verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar dit helpt ook niet.

  • admin zegt:

   De app is geoptimaliseerd voor iPhone 5 en compitabel met iPad, daar is dus een verschil en naar onze mening ook de oorzaak dat je Ruzzle wel op de iPad kunt spelen, maar het dus niet geoptimaliseerd is voor de iPad.

   • MADELIEF!! zegt:

    Ik speel ook op een ipad maar beeld is gewoon groot hoor. Heb je al eens op het knopje rechts onder in het scherm gedrukt waar 1 x op staat of 2 x. Groetjes Madelief

 100. M. Schellings zegt:

  Sinds een uurtje hoor ik geen geluiden meer als ik Ruzzle speel terwijl alle geluiden op aan staan. Hoe kan ik dit oplossen?

  • admin zegt:

   We hebben in onze Ruzzle FAQ nu wat tips gegeven in deze situatie omdat het al vaker besproken is. Daar kun je nu dus wat meer lezen.

 101. Christien zegt:

  Ik heb de betaalde versie gedownload op m’n ipad maar sinds vandaag worden de woorden niet meer geregistreerd en blijft de teller op nul staan. Wat kan de oorzaak zijn?

 102. Pleunie zegt:

  hallo, mijn moeder (ipad) heeft de award “challenge”, om een twitter-tegenstander uit te dagen, maar die heb ik (Samsung galaxy tab) niet. Ik heb geen twitter dus ik mis m niet, maar hoezo is hier een verschil in?

  • admin zegt:

   Hoi Pleunie, naar wij weten komt deze Award voor Android pas beschikbaar zodra de app ook de functionaliteit heeft om via Twitter tegenstanders uit te dagen. Maar we vragen het tevens nog even na bij de Ruzzle ontwikkelaars.

  • admin zegt:

   Je komt zo af en toe eens een reactie tegen waar je de follow-up blijkbaar niet meer hebt gegeven. Op 16 januari kreeg ik inzake de Twitter challenge voor Ruzzle Android onderstaande reactie (hopelijk komt het beschikbaar binnen een aantal weken). Het blijft dus nog even op zich wachten want vandaag de dag is het nog steeds niet beschikbaar ;-).

   Hopefully in a couple of weeks.

 103. kruimeltje53 zegt:

  welk woordenboek gebruiken jullie? Want er zijn woorden die heel gebruikelijk zijn in kruiswoordraadsels, zoals een tandeloos zoogdier:ai, maar ruzzle pakt dit niet op. en afkortingen zoals ps, cs, ds, weer wel, wat ik niet bepaald woorden wil noemen.

 104. Gewoon Iemand zegt:

  Zouden jullie kunnen uitzoeken hoeveel mensen er precies Ruzzle spelen? En dan alleen de Nederlandse :)

 105. T.Dingemans zegt:

  Het lukt mij niet om vrienden te zoeken via de facebook optie in Ruzzle. Ik kan alleen zoeken op gebruikersnaam, die je dan maar net moet weten. Heel vervelend, hoe los ik dit op

  • admin zegt:

   Hoi, wij vragen het voor je na bij de Ruzzle ontwikkelaars. Heb je wel de meest recente versie van Ruzzle? In versie 1.3 voor Android was er een bug/fout in de connectie met Facebook!

  • admin zegt:

   Hoi, probeer dit: ga naar de privacysettings in Facebook en onder Apps kun je Ruzzle verwijderen. Na dat probeer je opnieuw in Ruzzle de connectie te maken door Facebook vrienden uit te nodigen.

   She can try this. Go to privacy settings on Facebook and under applications she can remove ruzzle. After that she can try again.

 106. Dilia zegt:

  Kan ik ruzzle spelen op de computer?

  • admin zegt:

   Hoi Dilia, dat is niet mogelijk vanuit Ruzzle zelf. Dit is namelijk een spel voor Android of iOS (mobile devices). We hebben wel gehoord van BlueStacks en ruzzleforpc(dot)com, maar hebben daar zelf geen ervaring mee. Ook wordt dit dus niet ondersteund door de Ruzzle ontwikkelaars.

 107. dominique zegt:

  ik ben mijn gebruikersnaam vergeten en ik kan geen nieuw account aanmaken. wat moet ik nu doen om gewoon ruzzle te kunnen spelen?

 108. Hoi zegt:

  Hallo, toen ruzzle net uit was (toen nog rumble) speelde ik het heel veel, gewoon met nederlandse woorden alleen nu weer opnieuw gedownload en als ik een spel speel kan ik alleen maar engelse woorden doen, dus een engelse versie is dit.. Hoort dit bij het nieuwe ruzzle of kan ik dat ergens veranderen, zo ja waar? Ik kan het nergens vinden.. ;(

  • admin zegt:

   Hoi, als je klikt op nieuw spel, dan zie je direct bovenaan de taal staan. Hier kun je op klikken en wijzigen naar Nederlands voordat je een nieuwe tegenstander uitnodigt.

 109. Stevens Eric zegt:

  bestaat ruzzle voor Windows?

 110. ljkuiper zegt:

  Ik heb Ruzzle op mijn smartpfone geïnstalleerd, maar van de onderste rij letters is alleen de bovenste helft van het blokje zichtbaar. Is hier iets aan te doen met instellingen o.i.d.?

  • admin zegt:

   Goedenavond. Dit is zeker informatie dat van belang is voor de Ruzzle ontwikkelaars. Reageer aub welk toestel je gebruikt, en welke versie van Android en Ruzzle je hebt geinstalleerd. We krijgen dan vanzelf een reactie of het probleem opgelost kan worden.

   • ljkuiper zegt:

    Het gaat om Ruzzle Free op een HTC WIldfire (Android 2.2.1)

    • ljkuiper zegt:

     En, is er al bekend wat ik kan doen om de onderste regel volledig te kunnen lezen???

     • admin zegt:

      Dit komt doordat de telefoon niet OpenGL versie 2 ondersteund wat gebruikt wordt voor het speelveld. De Ruzzle ontwikkelaars werken aan een nieuwe versie van het speelveld dat ook werkt met OpenGL versie 1.1 zodat er op meer telefoons probleemloos gespeeld kan worden.

      That is caused by the phone not supporting OpenGL version 2 which is used for the playing board. We are working on a new version of the board that will work with Open GL 1.1 to cover more phones.

 111. monique zegt:

  Hier heb ik ook last van, weet iemand hier meer over

 112. B. zegt:

  Vraag:sinds de laatste update krijg ik geen signaal meer dat er een nieuw spel gespeeld kan worden, het spel met die- en- die is afgelopen, etc. Ik vond dat eigenlijk wel prettig. Kan dat weer ingesteld worden, door mij of door rumble?

 113. Frank zegt:

  Als je Ruzzle wilt verwijderen en opnieuw wilt installeren, blijven dan je behaalde scores en statistieken gehandhaafd?

 114. Nynke Bootsma zegt:

  Het lukt mij niet om vrienden uit te dagen. Wanneer ik op deze optie druk, krijg ik alleen een blauw scherm. Verder gaat ‘ie niet. Terwijl ik zo graag met vrienden en bekenden wil ruzzlen. Wat doe ik niet goed? Ik speel Ruzzle op de HTC S. En heb al een keer een ruzzle verwijderd en een nieuwe account aangemaakt. Heeft niet geholpen.

  • admin zegt:

   Hoi Nynke, dat is vervelend. Heb je wel eerst in het menu de optie ‘Vind vrienden’ gebruikt? Staat bijna onderaan in hetzelfde scherm waar je op ‘Vriend’ klikt met de intentie vrienden uit te nodigen. Als je echter nog geen vrienden hebt gevonden en toegevoegd, krijg je inderdaad een blauw scherm omdat er nog geen vrienden bestaan.

 115. waldo zegt:

  Hallo ik heb een vraag over het verwijderen van personen uit mijn statistieken. Er staan daar personen waar ik al hele lange tijd niet meer, of maar een enkele keer tegen heb gespeeld. Ik zou die graag verwijderen om mn lijstje weer overzichtelijk te maken. Hoe kan ik dat doen?

 116. Moeder van 4 zegt:

  Ik speelde altijd probleemloos de betaalde versie van Ruzzle op mijn iPad 1. Nu heeft mijn zoontje per ongeluk de map met mijn spelletjes verwijderd. Na het herinstalleren is blijkbaar de geupdate versie gedownload en die crasht steeds meteen na het opstarten. Ik heb het al meedere keren verwijderd en opnieuw gedownload, maar het probleem bijft hetzelfde.
  Ik las dat de enige optie dan is, iOS updaten naar versie 6 (ik heb 4.3.5), maar dat kan niet op de iPad 1.
  Hoe kan ik nu toch weer spelen?

  • admin zegt:

   We gaan even voor je informeren wanneer de update beschikbaar komt die dit probleem moet verhelpen, op 30 november hebben wij het bericht gelezen dat de update naar Apple is verstuurd, maar wij zien ook dat deze nog niet beschikbaar is. We houden je op de hoogte.

  • admin zegt:

   Hoi, we hebben even moeten wachten, maar uiteindelijk geven de ontwikkelaars van Ruzzle aan dat de enige manier is om in te loggen met een ander Apple ID op je iPad. De update die het niet nodig maakt om te updaten naar iOS 6 is uitgesteld tot januari.

   Only if she’s logged in on the device with another apple id.

 117. A de G zegt:

  Hoe krijg ik Ruzzle op mijn Iphone 3G? :(

 118. aviva75 zegt:

  Ik heb problemen met mijn Ruzzle, het lijkt wel of mijn account gehackt is? Al mijn spellen worden voor mij gespeeld, uitnodigingen stromen binnen, ik heb zonder het te weten vandaag 20 spellen gespeeld? Ik heb uitgelogd en opnieuw ingelogd, de app verwijderd en opnieuw gedownload, mijn password veranderd….. Any tips?

  • lucky3a zegt:

   Ik heb een vergelijkbaar probleem. Ik ben mijn account kwijt. Kan zelf niet meer inloggen. Wordt niet meer herkend op mijn mailadres.
   Wanneer ik ruzzle opnieuw installeer krijg ik daarna de vraag of ik een account wil gebruiken die al eerder is gebruikt.als ik dit met ja beantwoord kan ik daarna van een bestaande account het mail adres wijzigen en het wachtwoord.k verwacht dtdt de oorspronkelijke eigenaar zijn account dan kwijt is op het moment dat. Deze een keer opnieuw met inloggen. Ik ben bang dat er iets goed fout zit. En dat er veel’mense problemen met accouns krijgen.

   • admin zegt:

    Zodra we reactie hebben van de Ruzzle ontwikkelaars laten we je het weten!

   • admin zegt:

    Weet je toevallig nog voor welk account je wijzigingen door kunt voeren. Dat willen de ontwikkelaars graag weten. Je kunt het beste je probleem in het Engels bij hen voorleggen via info[at]ruzzle-game.com. Ik neem aan dat je zelf nog steeds niet kan inloggen en ook jouw account hersteld moet worden, vermeld dat er duidelijk bij. Wil je het gewoon in het Nederlands doen, dan kun je het via ons laten verlopen via info[at]ruzzleonline.nl.

    Should be interesting to know which username she has seen so that we can fix that account.

  • admin zegt:

   We leggen het voor aan de ontwikkelaars. Sorry voor de trage reactie, hoewel geprobeerd waren we niet in staat eerder te antwoorden. Geveld door de griep.

  • admin zegt:

   Wat de Ruzzle ontwikkelaars nodig hebben is jouw username, e-mailadres en het probleem zoals je hier beschrijft. Je mag dit via ons laten lopen (stuur dan je username en emailadres naar info[at]ruzzleonline.nl) of je mag in het Engels een mail sturen naar info[at]ruzzle-game.com.

 119. Joost zegt:

  Is de aanschaf van ruzzle premium account gebonden of app gebonden? Ik ben namelijk in het bezit van een iPad en een android smartphone. Hoop dat ik de app maar een keer hoef te kopen en. Niet op beide apparaten

  • admin zegt:

   Je zult ze beide keren moeten aanschaffen. Sorry dat we je niet beter kunnen berichten.

   • Joost zegt:

    Vind ik persoonlijk een slechte zaak. Tegenwoordig hebben veel mensen meer dan een device. En ook verschillenden. Ik zou het normaal vinden dat een aankoop op account. Dit is eigenlijk bij Apple wel. Je koop de app op je Apple account en kan hem dan op al je Apple devices gebruiken. Daarom ben ik van mening dat die ook besturingssysteem wijd moet kunnen

 120. Lika zegt:

  De statistieken en awards lijken niet met elkaar in lijn. Zo staat er in de statistieken dat mijn hoogste woordaantal 38 is terwijl ik de award voor 40 woorden in 1 ronde wel binnen heb (klopt ook) en staat er in de statistieken als woord met de meeste punten een woord met 270 punten terwijl ik de award voor een woord over de 200 punten niet binnen heb (ik weet niet wat daar klopt, de awards of de statistieken)

  • admin zegt:

   Hoi Lika, kun je ons bevestigen dat je de meest recente versie gebruikt van Ruzzle? Als dat het geval is, of als na update het probleem er nog steeds is, moeten we dit inderdaad aan de ontwikkelaars gaan voorleggen. We horen graag spoedig van je (ook of je via iOS of Android speelt).

 121. siska zegt:

  ik snap het speelniveau niet. ik dacht dat als je met iemand van een hoger niveau speelt en je verliest dat je dan in ranking niet zo veel daalde? maar nu speel ik tegen mensen met een hoger niveau en als ik verlies, verlies ik tot wel 34 punten. is dit normaal ??? normaal moet je dan toch veel minder verliezen ? alvast bedankt voor jullie info .

  • admin zegt:

   Hoi Siska, we hebben de vraag in onze Ruzzle FAQ uitgebreid met informatie die al in eerder berichten hierover is gegeven (je kunt klikken op de links dan ga naar het juiste bericht). Hopelijk helpt dat je wat op weg!

 122. hermassi zegt:

  Moementeel is er een probleem met iOS 4.3 en de upgrade versie.
  het advies is updaten naar iOS 6.0. Maar dan ben je google maps kwijt dus dat zou ik niet doen.

  Hierbij een workaround to get the free version working again: (might be a bit overkill):
  Remove app from iphone.
  Download the app to your local itunes on your PC
  Disable itunes acces on phone and on PC:
  http://osxdaily.com/2012/08/29/disable-itunes-store-access/
  http://osxdaily.com/2010/12/12/disable-in-app-purchases/
  Start ruzzl application
  do not go near the in app purchase buttons
  do not enter itunes password

 123. Veer zegt:

  Hoe kan ik iemand via facebook uitdagen? (een van de awards)
  Ik heb gezocht maar kan niks vinden, alvast bedankt :)

 124. Meloney zegt:

  Waarom kan ik niet ruzzle op mijn iPod/Blackberry downloaden?? Vind dit echt vervelend! Ik gebruik mijn iPod overal voor, maar ik kan nu helaas niet met iedereen meespelen?? Iemand misschien een tip? Of is het misschien een idee om ook aan andere smartphone gebruikers mogelijk te maken om ook die spel te kunnen spelen.

 125. Bibi zegt:

  Omdat de statistiek een maximum heeft, duurt het een hele poos (namelijk 7 spelletjes) voordat iemand in mijn statistieken komt. Kan ik oude gegevens uit de statistieken wissen bijv. mensen tegen wie ik toch niet meer speel, zodat nieuwe spelers er eerder inkomen ?

 126. Niels zegt:

  hoi, kan je ook andere spelers blokkeren. Er is iemand die mijn vriendin steeds uitnodigt maar die wil alleen maar chatten met haar…. Erg vervelend!

  • admin zegt:

   Hoi Niels, bij een eerdere vraag gaf Inge ook aan dat ze werd lastig gevallen via de chat. Het advies is om een screenshot te maken van de chat en dit te e-mailen naar de ontwikkelaars van Ruzzle via info[at]ruzzle-game.com. Als er geen chat is om een screenshot van te maken, adviseren wij toch ook om contact op te nemen met de ontwikkelaars.

 127. madelief zegt:

  Wil graag mijgebruikersnaam wijzigen. Hoe moet ik dat doen?

 128. Martine zegt:

  Op mijn iPhone 4 heb ik ruzzle fee gezet. Als ik en spel spel krijg ik nadien te zien dat ik 0 punten heb gehaald. Terwijl ik behoorlijk wat woorden had. Heb de app al eens verwijderd en opnieuw erop gezet maar dat helpt niets. Wat kan ik er aan doen?

  • admin zegt:

   Hoi Martine, we leggen jou probleem voor aan de ontwikkelaars van Ruzzle. Gebruik je wel de meest recente versie van Ruzzle?

  • admin zegt:

   Hoi Martine, ik ben er niet zeker van of de Ruzzle ontwikkelaars je goed hebben begrepen, maar ze geven aan dat met jou probleem het lijkt alsof je de letters één voor één aanklikt om woorden te maken in plaats van met een soepele beweging ‘swiped’.

   Sounds like someone is not swiping over the screen to make words but selects a single letter at a time.

 129. Keri zegt:

  Hallo,
  Ik heb de betaalde Ruzzle, maar nu kan ik helemaal geen awards winnen, terwijl anderen dat wel hebben in de gratis versie. Er staat op mijn facebook dus ook niets vermeld als ik iets win en dat vind ik best jammer. Wat gaat er fout?
  Gr.

 130. Maartje zegt:

  Sommige mensen nodigen uit voor een revanche, maar soms hebben ze echt dik gewonnen….soms wel met 1000 punten. Vind het dan geen revanche meer. Probleem is je kunt dit niet zien of je een beetje op gelijk niveau speelt omdat de uitnodiging er staat en de gewonnen / verloren potjes er onder waar je niet heen kunt scrollen. Speel op een
  I-pad. Graag zou ik voor de uitnodiging de gewonnen/ verloren potjes zien staan.

  • admin zegt:

   Hoi Maartje, naar wij weten kunnen de gewonnen potjes alleen in de statistieken bekeken worden, is dat het gedeelte wat je bedoelt waar je ‘niet heen kunt scrollen’? We horen het graag nog even en gaan je wens doorgeven aan de ontwikkelaars van Ruzzle.

   • Maartje zegt:

    Een beetje lastig uitleggen. Maar ik ga een poging wagen. Ben met iemand een potje ruzzle aan het spelen ik heb de 3e ronde gespeeld, maar de ander nog niet. Een dag later ga ik weer ruzzelen en krijg als eerste binnen die en die heeft je uitgenodigd, ik kan dan niet eerst zien wie het potje gewonnen heeft en met welk verschil. Vaak speel ik behoorlijk wat potjes tegelijk dus onthouden doe ik dat niet. Hoop dat ik het zo duidelijker heb gemaakt? Klik nu vaak maar op annuleren.

   • Trudy zegt:

    Op het moment dat je een uitnodiging ontvangt, moet je inderdaad eerst antwoord geven, voordat je uberhaupt weer verder kunt in Ruzzle. Dat is denk ik wat Maartje bedoelt.

 131. nathalie zegt:

  ik heb ruzzle gekocht, maar nu valt ruzzle elke keer gelijk uit. ik heb deze vraag al eerder voorbij zien komen en heb geprobeerd wat jullie zeiden wat je dan moet doen, ik heb hem opnieuw gedownload, maar hij valt nogsteeds gelijk uit als ik ruzzle opstart.

  • admin zegt:

   Hoi Nathalie, als je versie 4.3 hebt op je iPhone of iPad update je iOS software dan naar versie 6. De ontwikkelaars van Ruzzle gaan dit probleem ook nog verhelpen met een update, maar als je niet wilt wachten moet dit helpen. Als dit jou probleem niet verhelpt willen we graag weten welk toestel, software versie en de Ruzzle versie je gebruikt.

 132. Bjoriesnorie zegt:

  Beste Admin of reageerders.

  Ik had via Facebook een account gemaakt op ruzzle genaamd bjoriesnorie. Toen ik een week later ruzzle wilden opstarten vroeg hij of ik een nieuwe naam wilde creëren. Dit wilde ik uiteraard niet, maar doordat hij anders niet op het hoofdscherm kwam om in te loggen via facebook dacht ik dan maak ik wel snel nog een account. Nu wil ik iedere keer weer via de Ipad inloggen via facebook, maar komt hij iedere keer opdat nieuwe account terecht. Terwijl ik weer op mijn eerste account: bjoriesnorie terecht wil komen. hier staan namelijk al mijn vrienden in enzo. Ik hoop dat je mij kan helpen met dit probleem.

  Greetz

 133. Natascha zegt:

  Hoe krijg ik in godsnaam Ruzzle op mijn Yarvik Tablet 264, want bij GetJar staat ie niet ?

 134. Dinja zegt:

  Ik heb net de premium versie gekocht, voor 2,69 euro. Nu valt ruzzle meteen uit. Hoe kan ik dit oplossen?

  • admin zegt:

   We gaan het voor je navragen, controleer jij nog even op je de laatste Ruzzle versie hebt en de laatste versie van de telefoon software?

  • admin zegt:

   Het advies van de Ruzzle ontwikkelaars is om de update van afgelopen nacht naar versie 1.4.2 uit te voeren.

   Please ask them to update to the version released last night (1.4.2)

 135. Mark zegt:

  Zou het niet mooier zijn als personen alleen met hun highscore in het overzicht komen, maw zodra ze hun record verbeteren dat de oude verwijderd wordt? Geeft meer mensen de kans/eer op de highscore lijst te komen.

 136. Tanja zegt:

  Hoe kan ik een score doorgeven?

 137. Supertax zegt:

  Goeiemorgen,

  Onlangs heeft mijn iphone 3gs het begeven en heb ik tweedehands een galaxy s2 gekocht. Nu is mijn betaalde versie van Ruzzle niet meer geldig op deze android telefoon. De vraag is dus of hier een oplossing voor is (aangezien ik al wel betaald heb en niet over een creditcard beschik). Mij nusername is Supertax.

  • admin zegt:

   Hoi Supertax! Wij hebben dan geen bevredigend antwoord voor jou. Je zult Ruzzle namelijk opnieuw moeten aanschaffen omdat het een ander toestel is.

 138. Jos zegt:

  Ik heb de betaalde versie van Ruzzle maar ik heb geen uitgebreide statistieken of uitdagingsspellen. Enig idee hoe dat kan?

 139. Lindadg zegt:

  Hoi, ik speel al een tijdje ruzzle en heb de betaalde app. Het spel verliep stroef en pakte de letters niet meer goed. Ik dacht dat opnieuw installeren hielp en heb de app verwijderd en opnieuw gedownload. Nu staat de app er weer op maar kan het niet meer openen. Wanneer ik het aanklik gaat hij voor 3 sec. open en sluit zichzelf weer af. Weten jullie wat ik kan doen zodat het weer werkt?
  Gr. Linda

 140. AFCA zegt:

  Wellicht dat jullie deze updates ook kunnen doorgeven.

  – Mogelijkheid om op “Lopende uitnodigingen” te klikken. Dit zodat je kan zien wie je hebt uitgenodigd. Is wel zo relaxed. En eventueel de mogelijkheid om die uitnodiging te cancelen.

  – Mogelijkheid om bij “Statistieken” potjes te verwijderen. Bijv. Ik heb nog steeds een potje tussen de statistieken staan welke ik maanden geleden heb gespeeld tegen een vriend. Maar die vind het niks meer aan en speelt het niet, maar tot op de dag van vandaag staan die statistieken er nog in. Zou ze willen verwijderen.

  • admin zegt:

   Bij deze doorgegeven aan de ontwikkelaars, bedankt voor de suggesties!

  • admin zegt:

   Hoi AFCA, inzake jouw tips de volgende reactie van de Ruzzle ontwikkelaars:

   – Lopende uitnodigingen: zijn ze mee bezig.

   We are looking in to that

   – Statistieken: denken ze over na, zijn er niet zeker van of ze dit willen.

   Not sure. We will think about it.

 141. miran zegt:

  Ik weet niet of de vraag al eerder gesteld is, maar is het niet mogelijk om spelers in te delen in categorien.Ik vind het niet leuk meer om random spellen aan te vragen omdat ik meestal ijzersterke tegenstanders krijg waardoor mijn puntenaantal keldert. Zodra je steeds beter wordt kom je vanzelf in een hogere categorie. Hele goede spelers hebben dan ook een beetje tegenstand. Wel zo eerlijk lijkt me…

 142. Rita zegt:

  Kan ik de upgrade ook via Itunes kopen? Het lukt mij nl niet.

 143. Grapke zegt:

  Ik heb gemaild met het door jullie gegeven emailadres. Bleek dat mijn eigen emailadres 1 letter teveel had. Is inmiddels door hun gewijzigd en ik kon weer ruzzle spelen. Bedankt voor jullie tijd en meedenken.

  • admin zegt:

   Hoi Grapke, fijn om te horen dat het gelukt is, en leuk dat je even de tijd hebt genomen om ons dat te laten weten. Waarderen we enorm!

   • Miryam zegt:

    Mijn dochter heeft ook een probleem ze kan niet meer inloggen en er wordt gemeld dat je wachtwoord het niet meer doet en krijgt op haar email geen nieuw wachtwoord binnen.
    Wat is hier het probleem?
    is daar een oplossing voor en kan dat per mail naar het aangegeven adres gestuurd worden.

 144. Grapke zegt:

  Hoi Lammie en admin….Dit zou ook bij mij zo kunnen zijn. Dat ik geen emailadres heb gegeven? Ik heb inmiddels een email gestuurd naar ruzzle-game.com. Ben benieuwd.

 145. Grapke zegt:

  Kan het zijn dat ik mezelf per ongeluk gewist heb????
  Kunnen jullie eventueel mijn emailadres opnieuw koppelen aan mijn gebruikersnaam Grapke?
  Ik zou heel graag antwoord hebben op mijn vragen.
  Groet van Grapke

 146. Madelon zegt:

  Hallo,

  Onlangs ben ik mijn gmail wachtwoord vergeten en heb mijn gmail account moeten verwijderen. Hiervoor moest ik ook mijn telefoon resetten. Vervolgens heb ik een nieuw gmail account aangemaakt. Helaas moest ik Ruzzle opnieuw downloaden. Ik had het spel Rumble gekocht, omdat het toen nog niet gratis te verkrijgen was. Helaas moet ik nu weer opnieuw voor het spel betalen. Is er een mogelijkheid om Ruzzle terug te krijgen, bijvoorbeeld met rekeningen en de oude gegevens van mijn gmail? Gelukkig bestaat mijn Ruzzle account wel nog en kan ik gewoon verder spelen, maar de reclames en dat ik de statistieken niet kan zien vind ik zeer vervelend. Wie kan mij helpen?

  Mvg,
  Madelon

  • admin zegt:

   Hoi Madelon, klinkt als een vervelende situatie. Ruzzle is echter niet betrokken bij het downloadproces, dus als daar iets mis is gegaan (zoals dubbel betalen) dan verwijzen wij jou naar Apple of Google waar je de app gekocht hebt.

 147. gitte zegt:

  Ik heb perongeluk willekeurige spelers aangeklikt en nu willekeurige mensen uitgenodigd. Dit wilde ik eigenlijk niet, is er nog een mogelijkheid om dit te annuleren?

 148. Larissatjeee zegt:

  Hoe krijg je de awards speel 20 spellen tegen citroenen want ik snap niet wat dat is

 149. D. Looije zegt:

  Ik heb een onherkenbare gebruikersnaam bij Ruzzle voor vrienden. Is deze gebruikersnaam te wijzigen op de een of andere manier of moet je je dan opnieuw registreren met een beter herkenbare gebruikersnaam (evt. onder een nieuw e-mailadres)?? Als je je opnieuw moet registreren. Is het dan mogelijk om je oude account te (laten) verwijderen??
  Ik ben héél erg benieuwd!

 150. Wazzup zegt:

  Ruzzle laat mijn yarvik tab264 (Android 404) steeds crashen (verscheidene malen per dag)… is hier iets aan te doen ?

 151. grapke zegt:

  Hallo, Gisteren kon ik niet inliggen, dacht dat het aan mij lag dus alles er af gehaald en opnieuw geinstalleerd. Nu kan ik niet meer inloggen. Hij geeft aan dat ik het verkeerde wachtwoord gebruik. Wanneer ik mijn email adres invoer om een nieuw wachtwoord te verkrijgen. Helaas neemt hij ook mijn emailadres niet. Wanneer ik opnieuw wil inschrijven geeft hij wel aan dat mijn gebruikersmnaam in gebruik is. Kunt u mij helpen?

 152. Hellebel zegt:

  Hallo, ik wil graag mijn gebruikersnaam wijzigen maar weet niet hoe? Heb Ruzzle verwijderd en via internet (i.p.v. App Store) nieuwe versie gedownload maar kon alleen met mijn oude gebruikersnaam weer een account aanmaken????

  • admin zegt:

   Hoi Hellebel, welk probleem kom je tegen dat je geen nieuw account aan kan maken? In een eerder stadium hebben wij probleemloos een tweede account aan kunnen maken, en tegenwoordig kun je ook inloggen met Facebook. We wachten je reactie even af!

   • Hellebel zegt:

    Hoi,

    Ik wil zelf mijn gebruikersnaam veranderen in HelmaZ maar dat lukt niet. Krijg automatisch een vorige gebruikersnaam toegewezen.

 153. Pascal zegt:

  Ik speel al enige tijd Ruzzle op mijn Samsung Note. Nu staat ruzzle niet meer op. Heb ruzzle al opnieuw geïnstalleerd, maar probleem blijft. Met andere app’s heb ik geen problemen. Wat kan ik nog doen in ruzzle weer goed te laten werken?

 154. juttel57 zegt:

  Hallo, ik wil net gaan ruzzle n blyft hy al een uur hangen op geel scherm . Ik speel op samsung s3 . Alles doet het op myn phone. Blyft wel eens meer hangen maar na paar x opnw opstarten doet hy het gewoon weer, wat nu?

 155. EJR zegt:

  Tijdens het spelen van Ruzzle valt soms de tablet uit en start vanzelf weer op. Ik moet het spel dan wel opnieuw spelen. Dit gebeurt alleen bij Ruzzle. Wie kent dit probleem.

  • admin zegt:

   Wij niet, maar we gaan het voor je navragen bij de ontwikkelaars!

  • admin zegt:

   Bekend probleem bij de ontwikkelaars van Ruzzle, ze hopen morgen een ‘bug fix’ aan te kunnen bieden (dat zal heten versie 1.4.05).

   Working on that as well. Hope to release a bug fix version tomorrow (will be called 1.4.05).

 156. Erika zegt:

  Hallo,
  De laatste tijd heb ik vaak als ik een ronde heb gespeeld, dat ik deze ronde nog een keer moet spelen. ik heb de ronde wel volledig uitgespeeld en er zijn gekke dingen tussendoor gekomen.
  Soms werkt dit in mijn voordeel maar ook in mijn nadeel. Voorheen heb ik dit probleem nooit gehad. De mensen met wie ik speel hebben dit ook wel eens. Ik vind het zelf irritant eigenlijk.

  Waar ligt dit aan?

  Groetjes Erika

  • admin zegt:

   Min of meer hetzelfde probleem als Wilco, behalve dat jij er wel voordeel van kan hebben dus. We zetten het probleem door naar de ontwikkelaars van Ruzzle. Je hoort van ons!

  • admin zegt:

   Hoi Erika, helaas een bekend probleem met sommige telefoons die niet een hele stabiele internetverbinding hebben. Zie hieronder de reactie van Ruzzle.

   We are working on fixing this bug which is related to some phones having unreliable internet connections

   Over dat het soms in je voordeel werkt en soms in je nadeel, klopt ook helaas! Het is willekeurig welke bewaard blijft.

   Yeah, it is random which of the rounds that are posted. Hopefully the bug fix will make sure that you can never play a round twize.

 157. Wilco zegt:

  hoi Admin,

  de laatste tijd heb ik het probleem dat ik een gespeelde ronde speel en vervolgens op gereed druk nog een keer moet spelen. De punten van de eerste keer ronde 1, 2 of 3 worden onthouden. Het is handig voor het langste woord :-) maar verder is het irritant

 158. AATJE1977 zegt:

  Soms maak ik een woord dat niet telt terwijl het naar mijn idee wel een bestaand nederlands woord is (bijvoorbeeld gak, gakt het geluid dat een gans maakt). Hoe kan dit?

  • admin zegt:

   Hoi AATJE1977, het klopt dat het woordenboek wel voor verbetering vatbaar is. We gaan het doorgeven aan de ontwikkelaars van Ruzzle.

  • admin zegt:

   Het woordenboek heeft Ruzzle besteld via TaalTik. Wellicht dat Ruzzle nog een keer een update hiervan koopt om het te verbeteren.

   We might order an update of the dictionary from taaltik to improve it a bit.

 159. angela zegt:

  hoe kan je je accoungt verwijderen bij ruzzle

 160. Loes zegt:

  ik kan niet inloggen. Ik krijg de melding dat mijn wachtwoord niet correct is. Als ik een nieuw aan wil vragen is mijn e-mailadres niet bekend en als ik op datzelfde e-mailadres een nieuw account aan wil maken dan krijg ik de melding dat ik al een account heb!

 161. anja zegt:

  Wrom krijg ik geen R meer in beeld als ik aan de beurt ben? Iemand?

  • admin zegt:

   Hoi Anja, misschien zijn je instellingen om welke reden dan ook veranderd. Lees daarom hier even hoe je de meldingen in Ruzzle kunt instellen.

   • anja zegt:

    Hallo de instellingen staan gwoon allex aan…heb een samsung galaxy 2 en de betaalde versie en wordt elke x automatisch geupdate ..had wel altijd een R linksboven staan als ik aan de beurt was alleen nu ineens niet meer groetjes anja

    • admin zegt:

     Hoi Anja, fijn om te horen dat alles goed staat! Toevallig is op 22 oktober ook een serverrelease van de notificatie service voor Android toestellen. Het zou daarom nu juist beter moeten werken. Als het bij jou nog steeds niet werkt gaan we het doorgeven aan de ontwikkelaars van Ruzzle en ontvang je spoedig van ons een antwoord terug. We horen het graag even of het dus opgelost is of niet!

 162. nosmas56 zegt:

  Bij ruzzle op iphone kun je smileys bij een chatbericht invoegen maar je ziet dan op een android toestel alleen maar blokjes, erg jammer. Kan dit niet geregeld worden, dat je de smiley wel te zien krijgt? (Ik heb de betaalversie)

  • admin zegt:

   Hoi, we hebben antwoord terug van de ontwikkelaars van Ruzzle. Waar het op neer komt is dat ze jou bedanken voor het doorgeven en dat ze er naar gaan kijken.

   We will look at that. Thanks!

 163. Eline zegt:

  Ik heb Ruzzle op de Galaxy van mijn man geïnstalleerd en ervoor betaald. Nu heb ik mijn eigen Samsung Galaxy S2. Ik heb ingelogd met mijn gegevens en ik kom op de gratis versie…..Moet ik er weer voor betalen?

 164. a3tjeh zegt:

  Ik heb op m’n Samsung Galaxy SII Ruzzle free. Nu wil ik overstappen naar de betaalde app, maar ik krijg het bericht: Dit item is niet beschikbaar in uw land! Ik hoop dat u een antwoord hebt.

 165. Adri zegt:

  Ik heb mijn vriendin op mijn tablet gelaten en die heeft 1x haar facebool credentials ingevuld, niet in Ruzzle. Als ik nu vrienden op facebook wil zoeken vind ik haar vrienden, terwijl ze nergens ingelogd staat in een app of in de browser. Kan ik dit resetten? Ik weet namelijk niet waar ze de inlog vandaan halen… Ik zit op ICS voor de duidelijkheid.

  Bvd

 166. Edwin zegt:

  Ik heb ik lopende uitnodiging. Had mij vergist in de naam,
  en die ik ingevoerd heb bestaat niet. Nu dus wachten op tegenstander die niet bestaat. Hoe krijg ik deze verwijdert?

 167. Ingrid zegt:

  Ik heb sinds vandaag awards, sommige gehaald en sommige niet, wat moet ik hiermee en hoe kan ik zo snel mogelijk alles halen, hij geeft nu aan dat ik op 63% sta groetjes ingrid

 168. Wietske zegt:

  Kan ik Ruzzle alleen op mijn telefoon spelen? Elke keer als ik het op mijn Galaxy S android telefoon zet, krijg ik storing öf op camera doet het niet meer, óf het geluid niet, óf ik krijg geen meldingen…… Dan haal ik het spel er maar weer af en installeer het opnieuw. Nu al 4 keer gedaan, dus ik ben bang dat mijn telefoon kapot gaat of dat er iets fouts op mijn telefoon gezet wordt…..
  Ik zou het graag online willen spelen op mijn laptop. Is dat mogelijk? Wietske

  • admin zegt:

   Hoi Wietske, Ruzzle online spelen is helaas niet mogelijk. Althans, niet ondersteund door Ruzzle. Jouw vraag is op deze pagina al eerder naar voren gekomen, zoek maar eens op (Control + F) BlueStacks. Hierop lijkt Ruzzle overigens niet goed te werken als je de ervaringen leest.

 169. Ruzzler1 zegt:

  Op mijn iPad blijven mijn woorden/letters telkens hangen. Alsof ruzzle vast blijfft steken bij letters. Dit kost veel snelheid. Mijn toucheren doet het voor de rest op andere plekkenprima. Kan dit aan ruzzle liggen?

 170. Helen zegt:

  Ik vind het heel jammer dat je alleen maar kan upgraden naar premium met een creditcard.
  Die heb ik n.l. niet :-(
  Zou fijn zijn als het ook met ideal of paypal zou kunnen.

 171. Brigitte zegt:

  Hoe wordt een random tegenspeler toegekend, speelt het spelniveau een rol, of is het gewoon willekeurig?

  • admin zegt:

   Hoi Brigitte, Ruzzle kijkt naar het speelniveau en probeert dus wel even goede spelers met elkaar te matchen. Zie hieronder.

   It looks at ranking and tries to match equally good players.

 172. Lydia zegt:

  Ik kan mijn poppetje niet veranderen. Elke keer als ik op opslaan druk staat er ‘verkeerd wachtwoord’. Ik heb echter nooit mijn wachtwoord veranderd of zoiets dergelijks en ik kan ook gewoon inloggen met mijn gegevens. Ik probeer wel steeds mijn wachtwoord opnieuw in te vullen, maar dat helpt ook niet. Weet u een oplossing?

  • admin zegt:

   We hebben je vraag doorgezet naar de ontwikkelaars, nog een momentje geduld dus :-).

  • admin zegt:

   Hoi Lydia, jouw probleem klinkt als een oude ‘bug’ in een oude versie van Android. Het advies is om Android te updaten naar de laatste versie, zie hieronder.

   It sounds like a bug in a very old android version. Please ask him to update to the latest version.

 173. Olliejollie zegt:

  Na laatste update doet geluid van melding dat ik weer aan de beurt ben het niet meer. Hoe kan ik het meldingsgeluid terugkrijgen?

  • admin zegt:

   Hoi Olliejollie, heb je al geprobeerd het geluid uit en weer aan te zetten? En reageer anders even welke versie je nu gebruikt en welke telefoon, dan gaan we navragen of er meer problemen bekend zijn bij Ruzzle.

   • Olliejollie zegt:

    Heb nieuwe ipad met os6, gisteren ruzzle update gehad en nu doet drietoon het niet meer, bij anderespellen wel, volgens mij staan alle geluiden aan, harde reset en herinstallatie van ruzzle hielpen ook niet.

    • admin zegt:

     De Ruzzle ontwikkelaars weten ook niet wat ze kunnen doen of adviseren als een restart van je telefoon ook niet helpt om het geluid terug te laten komen, zie hieronder.

     If a restart of the phone doesn’t get the sound back, then I have no idea what to do :-(

     • Olliejollie zegt:

      Dank, enig idee wie dat wel kan weten?

     • Ardje zegt:

      Settings/Instellingen->Sound/Geluid->Volume
      en dan de juiste slider selecteren. Onthouden, want dit is een typische Android eigenschap: elk type geluid heeft zijn eigen volume instelling.
      Wat ruzzle nu lijkt te doen is dat het de media volume steevast op 0 zet, waardoor je geen geluiden tijdens het spelen hebt. Het enige wat je dan kan doen is Ruzzle killen via een task manager, dan via instellingen de media weer op goed zetten, en dan ruzzle starten.
      Als je ruzzle niet killed, zet ruzzle de media volume weer steevast op 0.
      Ik hoop dat dat probleem ook opgelost wordt, want ik moet iemand telkens uitleggen wat er loos is (applicatie bug), en hoe dat gefixed kan worden.

 174. Cathy zegt:

  Hallo, bij de awards staat er ook 1 ontvang een telefoongesprek tijdens het spel……..hoe kan ik dat doen?

  • admin zegt:

   Hoi Cathy, iemand moet jou dus ‘toevallig’ bellen terwijl jij het spel Ruzzle aan het spelen bent.

   • Jasper zegt:

    Ik speel Ruzzle op mijn tablet. Daarop word ik uiteraard niet gebeld. Kan ik dan deze award niet halen?

    • admin zegt:

     Hey Jasper, we hadden je vraag even over het hoofd gezien maar is alsnog voorgelegd aan de ontwikkelaars. Je hoort het antwoord dus spoedig!

    • admin zegt:

     Hoi Jasper, het antwoord is helaas dat het niet mogelijk is. De ontwikkelaars hadden hier niet over nagedacht bij het bedenken van deze Ruzzle Award… Zie hieronder de reactie.

     Sadly the answer is no. We didn’t think of that when setting up that achievement :-)

 175. Ed zegt:

  Hoi,

  Mijn vrouw speelt de betaalde ruzzle versie op de Samsung Galaxy SII.
  Echter 1 op de 4 loopt ruzzle vast en kan ze niets meer doen.
  Het enige wat nog kan is terug naar de homescreen van de Samsung en ruzzle opnieuw starten. Het spel kan dan wel overnieuw gespeeld worden echter is het ontzettend frustrerend, zeker als je lekker in een ronde zit.
  Is dit bekend, en beter is er een oplossing voor ?

  Groet,
  Ed

  • admin zegt:

   Hoi Ed, de Ruzzle ontwikkelaars geven aan dat als zij nu Android versie 2.3 heeft een update naar 4.x het waarschijnlijk beter doet.

   That sounds terrible. What is the Android version of that phone? An upgrade to 4.x will problably make things better if she runs 2.3

 176. mariposa zegt:

  ik wil graag me account verwijderen..hoe kan ik dit doen?

 177. Natasja zegt:

  Ik heb de vraag al een keer voorbij zien komen, maar kan helaas niks met het antwoord. Sinds de laatste update van ruzzle op mijn iPad heb ik geen geluid meer…. Ik baal hier enorm van, want het is minder leuk en ik speel nu ook slechter!

  • admin zegt:

   We gaan het melden aan de ontwikkelaars en hopen spoedig met een oplossing te komen. Je bent niet de enige trouwens!

  • admin zegt:

   Helemaal de iPad opnieuw opstarten is het laatste wat ze bij Ruzzle kunnen bedenken. Anders weten zij het ook niet…

   If a restart of the phone doesn’t get the sound back, then I have no idea what to do :-(

 178. Erika van Prattenburg zegt:

  Hallo, ik heb Ruzzle op het Apple ID van mijn zoon gekocht. Nu heb ik zelf een IPhone en wil hem graag ook op mijn eigen telefoon zonder reclame. Heb er zelfs een iTunes card voor gekocht. Echter krijg ik het niet voor elkaar. Ik krijg steeds de melding dat ik Ruzzle met een andere ID heb gekocht en dat ik eer de app moet kopen maar hóe dan??? Ook had ik Ruzzle op de iPad en per ongeluk verwijderd , nu lukt het niet meer om überhaupt de app te vinden? Hopelijk hebben jullie een antwoord?

  • admin zegt:

   Hoi Erika, Ruzzle is niet betrokken bij het download, update of aankoopproces. Hiervoor zal je contact op moeten nemen met Apple.

 179. Ik heb Ruzzle geinstalleerd in de Bluestacks App Player voor Windows, maar kan het niet spelen. Application failure detected, zegt ie. Ik heb ‘m ook op mijn mobiel, maar speel het spel liever op pc vanwege lichamelijke beperking. Hoe kan ik deze foutmelding oplossen?

 180. Sandra zegt:

  Hallo! Ik heb Ruzzle op mijn iPad 2 gedownload, maar de taal is in Engels ipv Nederlands. Ik zie niet waar ik dit kan aanpassen… Kunnen jullie mij helpen? Groet Sandra

 181. Astrid zegt:

  Ik heb net de betaald met een creditcard. maar nu wil ik mijn profielfoto aanpassen en extra vrienden uitnodigen, maar dit gaat niet. Ik krijg steeds de kreet upgraden, maar dat daar heb ik net voor betaald. Hoe werkt dit nu? Kan ik met mijnn huidige account verder of moet ik me eerst helemaal afmelden of kan dit ook op een andere manier?Alvast bedankt voor de reactie.

  • admin zegt:

   Hoi Astrid, wij hebben (omdat jouw vraag al meerdere malen is beantwoord) antwoord gegeven op de vraag in de Ruzzle FAQ, zie ‘Problemen met updaten of downloaden?’.

 182. Brigitte zegt:

  ff een vraagje: Kunnen 2 mensen op 1 ipad ieder een eigen ruzzle- account hebben?

 183. nechir zegt:

  Ik heb met 23 woorden (laatste ronde)een score van 2000 gehaald. De top 3 woorden. 378 ,349 , 313 punten. Waarom is er geen link daarvoor?? Weinig woorde hoge scores?

 184. Jacqueline zegt:

  Ben ik weer, ben er achter waar je de taal kan veranderen. Heb hem weer op Nederlands gezet.

 185. Jacqueline zegt:

  Hallo, ik speel al geruime tijd Ruzzle op de IPad. Sinds gister kan ik als ik iemand uitnodig alleen nog maar de Engelse woordjes spelen. Er staat ook een vlag bij mijn profiel. Hoe krijg ik dit weg. Heb al gekeken bij instellingen maar daar staat niet over een andere taal.

 186. danielle zegt:

  Ik had een iPhone met de betaalde versie van dit spel. Nou heb ik een Samsung telefoon gekocht en natuurlijk weer ruzzle geïnstalleerd. Moet ik nu opnieuw betalen om de betaalde versie te krijgen, ik heb dit toch al betaald?

 187. Kym zegt:

  Ik vraag me af wat ‘leg 1000 unieke woorden’ betekent. Ik heb al meer dan 500 spellen gespeeld, dus ik heb al veel meer woorden gelegd. Toch heb ik pas juist deze award gekregen! Wat houdt dit in? 😉

 188. Adrie van den Wijngaard zegt:

  Oeps ik mijn vorige mail staat aard malaria maar dat moet zijn “Awards, maar”

 189. Adrie van den Wijngaard zegt:

  Ik heb 2 vragen: ik krijg steeds aards malaria weet niet hoe ik die toe kan passen. Moet je daarvoor de betaalde versie hebben?
  Vraag 2: ik heb sinds vandaag geen geluid meer bij het spelen terwijl het geluid op mijniris wel gewoon werkt.
  Groet a3wijn

  • admin zegt:

   Hoi Adrie, wat bedoel je precies met ‘ik krijg steeds awards weet niet hoe ik die toe kan passen’?
   Jouw tweede vraag, heb je nog steeds geen geluid? Wil je controleren of je de laatste update hebt en of je geluidsettings in het spel aan staan?

   Hoor het graag.

 190. Eline zegt:

  Ik heb een aantal weken geleden Ruzzle op mijn Samsung Galaxy ge-upgradet naar de betaalde versie. Ik heb Ruzzle zojuist op mijn IPad geïnstalleerd en wil dit spel voortaan op mijn IPad spelen. Hoe kom ik in de ‘betaalde versie?’ Ik heb hier nl. al voor betaald…..

  • admin zegt:

   Hoi Eline, je hebt betaald voor de Samsung, helaas niet voor de iPad dat een ander besturingssysteem heeft. Er zit dus niets anders op de app nogmaals aan te schaffen.

   • Eline zegt:

    Nu heb ik zelf ook een Samsung S2 en ik wil Ruzzle gaan spelen met hetzelfde account als op de Samsung van mijn man. Moet ik dan nog een keer betalen?

  • admin zegt:

   Ruzzle game ontwikkelaars geven aan dat je inderdaad twee maal moet betalen:

   Yes. Apple and Google have no connections between their systems.

 191. dick in orde zegt:

  Is het niet vreemd dat als je een gemiddelde score hebt van 1000 en je verliest met 1600-1500 je dan toch omlaag gaat met je gemiddelde

 192. Essoe zegt:

  Na het uploaden van Ruzzle krijg ik Awards-meldingen. Er staat nu onder ‘Begin nieuw spel’ constant Awards. Wat moet ik daarmee? Ik wil geen awards en ik kan er ook niks mee. Hoe haal ik dat weg?

 193. Paula zegt:

  Hoi
  Ik heb ruzzle op mijn Samsung Galaxy tab2 geïnstalleerd maar ik kan niet registreren.
  Het spel start met het inlogscherm en als ik onderaan op registreren klik dan komt er wat tevoorschijn maar is meteen weer weg om plaats te maken voor het inlogscherm.

  Een uninstall helpt niet – deed ik al een paar keer zonder resultaat – hoe kan ik dan het spel spelen? Kan ik ergens online registreren mss?

  Bedankt voor hulp en een fijne dag gewenst!

 194. Roel zegt:

  Als ik op registreer klik onderin de app gaat deze terug naar hetzelfde scherm. Opnieuw installeren van de app werkt niet, en telefoon aan/uit zetten ook niet…

 195. stucker123 zegt:

  Ik had de free version gedownload en dat ging goed maar nu heb ik de full version gekocht ( niet geupdate) en nu is mijn scherm te klein. Als ik op een spel klik dan kan ik de eondes zien maar ik kan niet op play of spelen drukken want ik kan niet naar beneden scrollenieman een idee hoe ik dit kan verhelpen? Ik speel ruzzle trouwens op een samsung galaxy pocket (gts-5300)

  • admin zegt:

   Hoi, we hebben reactie van de Ruzzle ontwikkelaars. Zij vinden het erg vreemd dat je nu niet meer kunt scrollen als je dat voorheen (met de free version) wel kon. Ze willen graag weten of je versie 1.3.9 gebruikt, laat je dat ons even weten?

   we have adapted Ruzzle to small screens by allowing scroll on some screens. Sounds very strange that this person cannot scroll if she could before. Can you check if she is using the latest version (1.3.9)?

 196. anja zegt:

  Waarom is ruzzle niet meer als apk verkrijgbaar ( voor blue stacks) Ik moet een updaste maar die bestaat niet voor blue stacks. Weet iemand raad?

 197. Ha!

  Mijn bookwormaward wordt niet toegekend. Heb ‘verteerden’ gemaakt (zijn toch 10 letters) maar award blijft transparant. Hoe kan dat?

  Heb bewijs in foto.

  Groeten, Funky73

 198. sanne zegt:

  Ik heb mijn wachtwoord gereset maar ik kan nu niet meer inloggen.
  Er verschijnt verkeerd wachtwoord en blijft vervolgens op het gele scherm staan .
  Wat te doen?

  • admin zegt:

   Hoi Sanne, waarschijnlijk ben je je gebruikersnaam vergeten of heb je hetzelfde e-mailadres geregistreerd voor meerdere accounts. Zie hieronder de reactie van Ruzzle game ontwikkelaars.

   Probably the user has forgotten her username or has registered the same email address with several accounts.

 199. Lammie zegt:

  Hallo,
  Ik ben mijn wachtwoord kwijt en nu probeer ik dit via het in te voeren van je emailadres op te vragen maar het spel herkent geen enkel email adres.
  Misschien dat wij geen emailadres hebben ingevoerd?
  Als ik een nieuw account wil aanmaken met nieuwe gebruikersnaam krijg ik als reactie u heeft al een account.
  Wat kan ik doen?

  • admin zegt:

   Hoi Lammie, tegenwoordig kun je ook zonder het aanmaken van een Ruzzle account inloggen met facebook. Misschien een optie als je facebook hebt. Anders is het verstandig je probleem voor (en uit) te leggen aan de ontwikkelaars van de Ruzzle game. Zij kijken graag of ze je verder kunnen helpen. Het e-mail adres van Ruzzle is info[at]ruzzle-game.com. Succes!

 200. Sim zegt:

  Hoe kom je achter je wachtwoord als je je emailadres destijds niet hebt ingevoerd?

  • admin zegt:

   Hoi Sim, in dit geval is het verstandig dat je een e-mail stuurt naar de ontwikkelaars van de Ruzzle game (in het engels) en je probleem uitlegt. Het e-mailadres is info[at]ruzzle-game.com. Zij zullen dan graag kijken of ze je verder kunnen helpen, zoals ze bij dit Ruzzle probleem ook aangeboden hebben.

 201. Tineke O zegt:

  Mijn voltooide spellen blijven niet staan. Weet iemand een oplossing? Ik kan nu geen revanche spelen bij niet vrienden en weet niet of ik heb gewonnen of verloren.

  • admin zegt:

   Hoi Tineke, we hebben je vraag voorgelegd aan de Ruzzle game ontwikkelaars. Zodra antwoord laten we je het direct weten.

  • admin zegt:

   De voltooide spellen worden automatisch verwijderd na een week. Als je problemen hebt om de recente voltooide spellen te zien, dan moet je de app opnieuw installeren.

   Finished games are automatically removed after one week. If you have problems seeing recent finished games – please reinstall the app.

 202. Janita zegt:

  hoi, als ik iemand uitgenodigd heb voor een spel. Hoe lang blijft de uitnodiging dan geldig?

 203. Arie zegt:

  Even een vraag t.a.v. de Awards. Hoe weet Ruzzle dat je een telefoongeprek ontvangt tijdens het spelen? Dus hoe ‘win’ je award ‘Not now’?

  • admin zegt:

   Ruzzle zet het spel op pauze en geeft je de award zodra dat gebeurd!

   Ruzzle pauses the game on incoming phone call and will give you the award when that happens

 204. Arie zegt:

  Ik heb van de week een ‘willekeurige tegenstander’ uitgenodigd en tegen hem heb ik in de 2e ronde een woord met een voor mij recordlengte gelegd (‘Blunderende’, 11 letters dus). Hij speelt echter niet door; wacht nu al 44 uur tot hij 2e ronde gaat spelen. Als hij te lang wacht en het spel om die reden wordt beëindigd, telt mijn recordwoord dan niet meer mee?

  • Arie zegt:

   Nou, het betreffende spel is uiteindelijk toch uitgespeeld. Heb helaas verloren.

   Het rare is echter dat ik ondanks dat woord van 11 letters (blunderende) geen Award heb gehaald als ‘Bookworm’ (Leg een woord van minstens 10 letters).

   Hoe kan dat?

  • admin zegt:

   Hoi Arie, zoals je bij deze vraag over Ruzzle al aangeeft dit spel uitgespeeld te hebben, gaan we je uiteraard nog wel van een antwoord voorzien. We hebben jouw vraag doorgezet naar de ontwikkelaars van Ruzzle. Je hoort spoedig van ons.

   • Arie zegt:

    Hoi,

    Sorry dat ik zo laat reageer: vanmorgen, toen ik m’n IPad weer aan zette en Ruzzle opstartte, kwam dan toch eindelijk de melding van de Award ‘Bookworm’.

    Uiteindelijk toch goed gekomen :)

  • admin zegt:

   Je hebt het spel nu uitgespeeld, maar anders had het record nog steeds geteld! Zie hieronder de reactie van de ontwikkelaars van de Ruzzle game.

   That record will still count

 205. ASDFGHJKLYY zegt:

  Hoi,
  Ik heb 2 ruzzle-account met hetzelfde e-mailadres (1 betaalde + 1 gratis). Nu ben ik het wachtwoord van de betaalde account kwijt, maar krijg alleen een nieuw wachtwoord voor de gratis account. Hoe kom ik aan het andere wachtwoord??

 206. Jackybommel zegt:

  Bij de awards staat: speel 20x tegen citroenen.
  Wat zijn dat?!

 207. Wybo zegt:

  Op mijn iPhone 4s duurt het soms lang voordat uitnodigingen refreshed worden. mijn vriendin heeft een uitnodiging geaccepteerd, maar ik moet ruzzle afsluiten en weer starten om het spel te kunnen spelen. In android gaat dat sneller. kun je ook handmatig binnen ruzzle refreshen?

  • admin zegt:

   Hoi Wybo, we hebben van de ontwikkelaars begrepen dat er geen verschil moet zijn tussen Android of iPhone. De spellen en uitnodigingen worden elke 60 seconden ververst.

   The gamelist and invitations are refreshed every 60 seconds. Should be the same on iOS and Android.

 208. Tineke Onclin zegt:

  Kan iemand mij vertellen waarom ik geen enkel voltooid spel heb staan. Nu zie ik heel vaak niet of ik gewonnen of verloren heb. Kan ik dat veranderen?

 209. Brigit zegt:

  Ik wil kijken wie fb en ruzzle heeft, maar wordt telkens gekoppeld aan het facebook aIk wil kijken wie fb en ruzzle heeft, maar wordt telkens gekoppeld aan het facebook an mn zoon. Hoe los ik het op dat ik onder mn eigen naam ook mn eigen fb vrienden zie?v

 210. Lonneke zegt:

  ik krijg de melding; deze app werkt niet met iPhone, ik krijg het dus niet geinstalleerd. enig idee wat er aan de hand is? Ik heb een iPhone 3G

 211. janneke zegt:

  hi, probeer mijn paswoord te resetten (nadat ik deze ben vergeten) conform de instructies. Via mijn email krijg ik netjes een nieuw passwoord maar als ik paswoord intik krijg ik toch de volgende melding : ” fout bij inloggen – verkeerd wachtwoord” Kunnen jullie me verdre helpen

 212. Janneke zegt:

  Hallo,

  Kunt u mij vertellen of ik de Ruzzle Premiumversie op mijn Sony Ericsson Xperia kan downloaden en op een andere wijze kan betalen dan met een creditcard? Die heb ik namelijk niet.

 213. ron zegt:

  Het lukt mij nog steeds niet om een tegenstander te verwijderen.ik heb de nieuwste versie en ik kan de speler ingedrukt houden maar er gebeurt niks. Is er nog een andere oplossing

  • admin zegt:

   Als je Android hebt moet je lang drukken op de knop ‘spelen’. Als dit is wat je al doet, geef dan nog even aan wat voor toestel je gebruikt en welke Android versie. Dan sturen we je vraag door naar de Ruzzle ontwikkelaars.

 214. Loma zegt:

  Hoi!
  Ik heb ruzzle free en nu wil ik graag een lopende uitnodiging annuleren die verkeerd aan iemand heb verstuurd.Diegene staat niet in mijn vriendenlijst.
  Grtjes!

 215. M4nsy zegt:

  Ja heel graag, ik heb namelijk nog een paar games openstaan die ik wil afspelen 😀 bedankt alvast!

  • admin zegt:

   Hoi. Je kunt een e-mail sturen naar info[at]ruzzle-game.com (in het engels). Leg uit wat je probleem is en geef ook je gebruikersnaam (username) door en of je Ruzzle account gelinkt is aan je Facebook account. Zo weet Ruzzle makkelijker of je de juiste gebruiker bent of niet.

   Yes. And make sure that she provides the username and info if she has connected her profile to Facebook (make’s it easier to know if it the correct user or not).

 216. M4nsy zegt:

  Ik ben mijn password vergeten maar als ik mijn email invoer krijg ik geen wachtwoord naar mijn email om te resetten. Hoe kan dit?

 217. Iceman 77 zegt:

  gaat de ontwikkelaar nog wat doen aan de valsspeelmodus waardoor je zonder extra programma’s te installeren (dus met het spel zelf) kinderlijk eenvoudig van iedereen kan winnen omdat je rondes net zolang over kan spelen tot het moment dat je genoeg score hebt om je tegenstander te verslaan.

  verder vroeg ik me af of jullie die topscores ook hebben gecontroleerd op cheaten. zulke scores zijn namelijk te behalen met deze cheat mogelijkheid.

  • admin zegt:

   Bedankt voor je reactie. We gaan jouw opmerking zeker doorzetten naar de ontwikkelaars van de Ruzzle app. Wij controleren de scores niet op cheats en weten ook niet hoe dat mogelijk zou moeten zijn. We gaan er echter vanuit dat iedereen het leuk vind een topscore te behalen op een eerlijke manier. Dat is immers de uitdaging.

   • iceman zegt:

    kan ik jullie mailen, dan stuur ik je precies op op welke manier er kan worden vals gespeeld aangezien ik het niet op de site wil zetten. ook op internet lees ik er niets over, maar vind het wel handig om die bug door te geven aan mag interactive op de een of andere manier. misschien dat ze er iets aan kunnen doen namelijk.

    • admin zegt:

     Je kan een e-mail sturen naar info[at]ruzzleonline.nl. Wij hadden jouw opmerking ook al doorgezet naar MAG Interactive zonder inhoudelijk dus de ‘cheat’ te weten. Ze geven in ieder geval dat in de volgende versie van Ruzzle voor de iOS de klok door laten tikken wanneer je de app verlaat. Iets vergelijkbaars komt er waarschijnlijk ook voor Android. Dit maakt het in ieder geval moeilijker om te cheaten.

     We will make the clock continue to tick when you leave the app in the next version of Ruzzle for iOS. Will probably come something similar to Android as well. This will at least make it harder to cheat.

     • iceman zegt:

      was de cheat die ik jullie gisteravond over de mail stuurde aangekomen? en was dit degene waar mag interactive al mee bezig is of is deze nieuw??

      • admin zegt:

       Goedenavond! De mail is (zoals je inmiddels weet) aangekomen. De cheat die jij hebt verteld hebben we voorgelegd aan MAG Interactive, zodra we wat weten hoor je meer!

      • admin zegt:

       Goedenavond. We hebben reactie terug op jouw Ruzzle cheat methode. De Ruzzle ontwikkelaars zijn zich ervan bewust dat er gecheat kan worden. Waarschijnlijk gaan ze in de nabije toekomst maatregelen tegen nemen.

       We are aware of the fact that you can cheat. Probably we will add some protection methods against that in the near future.

 218. Anja zegt:

  hoeveel en hoe vaak moet je voor een upgrade betalen ?

 219. Jayjay zegt:

  Mijn Ruzzle-nick name wil ik veranderen. Hoe kan ik die wijzigen?

 220. immo-raal zegt:

  Ik heb het volgende probleem:

  Op de iPhone uitgelogd van mn account (terwijl ik geen wachtwoord heb ingesteld of e-mail adres) en nu vraagt ie dus om een wachtwoord (die ik niet weet en kan deze niet resetten omdat ik geen e-mail adres ingesteld heb) enig idee hoe dit te herstellen?

  • admin zegt:

   Normaal moet je minimaal een wachtwoord invullen. Zonder e-mail heb je geen mogelijkheid om te resetten en zul je normaal gesproken opnieuw moeten beginnen met een nieuw Ruzzle account. Maar de ontwikkelaars van de Ruzzle app kijken graag of ze je nog verder kunnen helpen. Als je een e-mail stuurt naar info[at]ruzzle-game.com en uitlegt (engels!) wat het probleem is kunnen ze je misschien nog helpen.

   Email username to info[at]ruzzle-game.com and explain the problem and we
   might be able to help. But yes, normally your need to restart.

 221. inge zegt:

  Ik speel ruzzle. Free en nu wordt ik telkens gestalkt door jesser hij spuit erg vuile taal en scheelde me overall voor uit hoe kom ik van hem af

 222. Vanity zegt:

  Hoi, gister nog gewoon ruzzle gespeeld en nu elke x als ik hem aan wil zetten krijg ik: fout bij verbinden en hij gaat dan niet verder dan t logo!

  • admin zegt:

   Deze melding krijg je als het de app niet lukt een werkende internet verbinding tot stand te brengen. Het klinkt als een probleem dat er geen verbinding gemaakt kan worden met de Ruzzle app servers. Aardig wat Android telefoons hebben af en toe een probleem met het krijgen van een internet verbinding via de servers van de Ruzzle app (die gebruik maken van SSL).

   Sounds like a problem with connection to our servers which might be local to the client since quite a few Android phones have issues with WiFi connection when talking to encrypted servers (using ssl) from time to time. The app will show this message when it fails to get a working Internet connection from the phone.

 223. Yvonne zegt:

  Ik heb vandaag al een keer of vijf van een bepaalde tegenstander gewonnen maar mijn speelniveau blijft gelijk. Hoe kan dit?

  • admin zegt:

   Hoi Yvonne, we hebben reactie ontvangen van de Ruzzle game ontwikkelaars. De stijging of daling in speelniveau na een winst of verlies is berekend aan de hand van het verschil tussen het speelniveau van twee Ruzzle spelers. Als dat verschil te groot is zul je geen nieuwe punten voor je speelniveau verdienen (en dat verschil moet groot zijn dus waarschijnlijk heb je erg makkelijk van deze tegenstander gewonnen).

   The difference in skill level (ranking) after a win or loss is calculated based on the difference between the two players’ respective skill levels. If the difference is too large you will not earn any new points after winning (and you probably just crashed your opponent since the difference needs to be large for this to happen).

 224. Nicole zegt:

  Ik kan op mijn iPad ruzzle niet upgraden naar ruzzle premium. Alles is ingevuld. iTunes kaart gekocht. Creditcards ingevuld. Andere spellen kunnen we wel kopen.
  Als ik in de app wil upgraden krijg ik de melding dat dat niet kan in de app.
  Op de iPod, telefoon en iPad van iemand anders lukte het wel…..
  Help….wat doe ik fout???

  • admin zegt:

   Hoi Nicole, we hebben reactie terug van de Ruzzle ontwikkelaars. Zij geven aan dat je de instellingen op je iPad/iPhone moet controleren en er zeker van moet zijn dat “kopen vanuit apps” is toegestaan. We hebben zelf even opgezocht, het staat onder instellingen, algemeen en dan beperkingen.

   You need to check the settings of your iPhone/iPad and make sure that
   “in app purchase” is allowed.

 225. Stephanie zegt:

  Hoi,

  Ik heb op mijn iPhone al veel ruzzle gespeeld, nu wilde ik op de iPad het spel spelen alleen kan ik niet meer inloggen. Zowel op mijn telefoon als op de iPad. Ik heb m’n wachtwoord nu al 2 keer gereset, ik krijg dan een link naar het internet met het nieuwe wachtwoord. Wanneer ik dit wachtwoord dan exact overneem (dus ook in kleine letters), krijg ik de melding ‘onjuist wachtwoord’.

  Ik kan dus niet meer inloggen!! Help!! Want ik ben erg verslaafd aan dit spelletje..

  Groetjes,

  Stephanie

  • admin zegt:

   Probeer het wachtwoord te herstellen vanaf je iPhone. Dan gebruik je dat wachtwoord op zowel de iPhone en de iPad.

   Try resetting the password from your iPhone. Then use that password on both the iPhone and the iPad.

 226. Cindy zegt:

  Ik wil mijn naam veranderen maar weet niet hoe ik dat moet doen? Heb al bij accountinstellingen gekeken, maar daar kan alleen je email of wachtwoord gewijzigd worden. Thx alvast.

  • admin zegt:

   Het is niet mogelijk om de gebruikersnaam aan te passen. Als je een nieuw account aanmaakt zie je geen oude statistieken, lopende games, vrienden etc… Je begint met een nieuwe naam helemaal opnieuw!

   The username cannot be changed. If you create a new account, you will not be able to see your old statistics, games, friends etc. You have to start over from scratch.

 227. David zegt:

  Hoi, even een vraagje over het speelniveau: hoe ziet die rekenformule er precies uit? En wat gebeurt er als je tegen tegenstanders speelt die de free version hebben (en dus geen speelniveau hebben, althans niet zichtbaar)? Hebben die vrienden toch een speelniveau op grond waarvan je verlies of winst wordt berekend, of verlies / win je altijd een standaard aantal punten tegen die vrienden?

  • admin zegt:

   Hoi David, we hebben reactie terug van MAG Interactive. Als je geïnteresseerd bent in de rekenformule verwijzen ze je naar Wikipedia – ELO Rating system. En de gratis Ruzzle spelers hebben ook een speelniveau, het is alleen pas zichtbaar in de betaalde Ruzzle app.

   If you are interested in the details of ELO please check out http://en.wikipedia.org/wiki/Elo_rating_system.

   Yes you do have a calculated ranking when you are a free version Ruzzle player. It is just hidden until you become a premium player.

   • Kevin zegt:

    Kunnen jullie ook vragen welke k-factor ze dan gebruiken en wanneer die veranderd? Dat zou ik graag nog willen weten. Gr kevin

    • Kevin zegt:

     Ik denk dat die 32 is maar geen idee of dat elk moment zo is

     • admin zegt:

      Hey Kevin, ons contactpersoon weet niet welke K-factor…

      Don’t know the K-factor. But basically lose against someone worse and you lose a lot of points. Win against someone better and gain a lot of points. Win against someone much worse and you might end up getting no points at all since you are expected to win.

 228. tanja zegt:

  Waarom kan ik ruzzle niet verbinden aan mijn facebook?
  elke keer als ik het probeer vraagt die om verbinden en dan zie ik facebook heel even en dan gaat die weer terug naar ruzzle..
  Verder een super cool spel!!!

  • admin zegt:

   Hoi Tanja, MAG Interactive wil graag nog wat meer informatie inzake jouw vraag. Kun je ons laten weten of je een iPhone of Adroid toestel gebruikt en welk model?

   Question to you: On what phones (iPhone or android) and models does this happen?

   • tanja zegt:

    Ik heb heb een android. Een htc hd 2

    • admin zegt:

     Hoi Tanja, zorg dat je de laatste update hebt van Ruzzle. In versie 1.3 voor Android was er een bug/fout in de connectie met Facebook!

     She should make sure she has the latest update of Ruzzle. In version 1.3 for Android there was a bug in the facebook listing.

 229. Dennis zegt:

  Ik heb een typefout gemaakt bij het toevoegen van een vriend en deze uitgenodigd voor een spel. Deze persoon (als het een persoon is) doet echter niets en er blijft “Lopende uitnodigingen om te spelen, wacht op 1 vrienden” staan in het scherm.

  Ik kan deze uitnodiging niet annuleren of deze vriend verwijderen.

  • admin zegt:

   Voor zover wij als Ruzzle fansite/Rumble fansite weten is het zeker een persoon die je uitgenodigd hebt. Immers, als je een vriend wil toevoegen moet je iemands gebruikersnaam of e-mailadres invullen. Als je iets invult dat niet bestaat verschijnt er ook niets. Feit blijft dan wel dat de tegenstander niet op jouw uitnodiging reageert. In het overzicht van jouw Rumble vrienden kun je deze tegenstander wel verwijderen. Als het goed is zie je nu een knop ‘uitgenodigd’. Als je over die knop beweegt van links naar rechts dan verandert de knop in ‘verwijder’. Echter daarmee is de lopende uitnodiging nog niet weg. Voor zover wij weten is het ook niet mogelijk dit te verwijderen. Wij zijn wel in de veronderstelling dat na verloop van tijd dit automatisch weg gaat.

 230. cathard zegt:

  hoe kan ik vrienden verwijderen uit ruzzel free?

  • admin zegt:

   Als je naar de vriendenlijst gaat zie je alleen een optie (een knop) ‘spelen’. In plaats van er op te klikken schuif je met je vinger van links naar rechts. De knop veranderd dan van ‘spelen’ in ‘verwijder’. Succes! En ik zal deze opnemen in de Ruzzle FAQ (voorheen Rumble FAQ).

   • cathard zegt:

    Het lukt me niet om iemand uit mijn vrienden lijst te verwijderen. Ik kan schuiven wat ik wil van links naar rechts en van rechts naar links of van boven naar beneden maar de knop blijft ‘spelen’. Is er nog een andere manier?

    • admin zegt:

     Hoi Cathard, na jouw vraag voorgelegd te hebben bij de ontwikkelaars van de Ruzzle app blijkt dat het op Android nog niet mogelijk is vrienden te verwijderen. Na de volgende update (waarschijnlijk morgen) is dat wel mogelijk. Voor Android zul je lang moeten drukken op de knop ‘spelen’ in plaats van je vinger van links naar rechts schuiven om ‘verwijderen’ zichtbaar te krijgen.

     On Android it is not possible yet (after next update that will probably come out tomorrow it will be available). On Android you should make a “long press” instead of swipe to get the delete dialog.

   • Riet van der Ploeg zegt:

    Ikheb een iphone 5 (ios 7) en het lukt me niet om vrienden te verwijderen.Er verchijnt een rode button met verwijder als ik van links naar rechts veeg. Als ik vervolgens op klik komt er weer spelen te staan.
    Graag uw reactie.
    Vriendelijke groet

 231. Laila zegt:

  Kan je ook zonder creditcard upgraden?Heb Galaxy3

 232. hoezo heet rumble eigenlijk in 1x ruzzle? hebben ze een claim gehad dat ze die naam niet mochten gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>