Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle download iPad, iPhone en iPod (iOS, iTunes/App Store)

Vereisten: Compatibel met iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3de generatie), iPod touch (4e generatie), iPod touch (5e generatie) en iPad. Vereist iOS 4.3 of nieuwer. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.

Ruzzle - MAG Interactive

Leuke tip! Meer dan 40 gratis spellen - Speel Handyman en vele andere leuke spellen op Playtopia.nl - helemaal gratis!

Ruzzle download in Google Play (voor Android smartphones)

ANDROID VEREIST: 2.2 en hoger.

Ruzzle download als Android app

Klik hier om Ruzzle te downloaden in Google Play.

Leuke tip! Meer dan 40 gratis spellen - Speel Handyman en vele andere leuke spellen op Playtopia.nl - helemaal gratis!

Ruzzle download voor Windows Phone

Ruzzle voor Windows Phone is sinds 28 maart 2013 beschikbaar, zie ons bericht Ruzzle Windows Phone waar we je op de hoogte hebben gehouden over deze release. Direct downloaden? Klik op onderstaande link.

Download Ruzzle Windows Phone.

Ruzzle download voor BlackBerry Z10

Download Ruzzle BlackBerry Z10

Ruzzle download problemen?

Er worden regelmatig, voornamelijk in onze Ruzzle FAQ, vragen gesteld die betrekking hebben op problemen met Ruzzle downloaden en Ruzzle updates. Hoewel wij in de beantwoording van onze vragen samen werken met de ontwikkelaars van de Ruzzle game kunnen we je hier helaas niet mee helpen. De Ruzzle ontwikkelaars hebben namelijk aangegeven dat zij niet betrokken zijn bij het downloaden of updaten van Ruzzle. Zij verwijzen jou dan ook naar Google of Apple als er zich problemen voordoen met de Ruzzle download of update.

79 Responses to Ruzzle download

 1. annelies zegt:

  Ik kan Ruzzle free niet meer spelen op mijn Acer Z5 sinds kort is Ruzzle een ware verslaving geworden. aangezien ik geen creditcard heb speel ik dit spel gratis. nu wil ik spelen en steeds krijg ik de melding: ruzzle free is gestopt. Dan kan ik kiezen tussen: ok of rapport. tik ik op Ok dan sluit het spel af, kies ik voor rapport, wordt het rapport verzonden maar gebeurd er niets.

 2. Pivon zegt:

  Beste ruzzle,

  Ik probeer ruzzle te upgraden naar premium maar dat lukt me niet.
  Ruzzle staat bij mij op de i pad en speel het graag, alleen wordt een beetje moe van de reclames. Graag wil ik ook de statistieken bekijken.
  Hoe kom ik aan de betaalde versie?

  Pivon

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Pivon, ga naar ‘Instellingen’, dat is het knopje dat op een tandwieltje lijkt. In het menu zie je vervolgens ‘Koop – Upgraden naar premium’ staan. Succes.

   • Pivon zegt:

    Beste ruzzle redactie,

    Bedankt voor jullie reactie. Wat jullie schrijven had ik al geprobeerd; Tandwieletje, dan krijg je scherm met upgraden naar premium of activeer vorige aankoop.
    Ik druk op upgraden naar premium maar vervolgens doet het helemaal niets, hoe vaak ik ook druk. Het scherm knippert een keer en vervolgens blijft het scherm gewoon zo staan. Ik heb ook vorige aankoop geprobeerd maar dan geeft het aan, Kopen vanuit Apps niet toegestaan.
    Ik heb al gegoogled, Ruzzle een keer eraf gehaald en er opnieuw opgezet dus ik weet het niet meer.

    Misschien dat jullie nog een andere oplossing weten.
    Zal wel na de feestdagen worden.
    Prettige feestdagen en een goed ruzzle jaar.

    Pivon

    • RuzzleOnline.nl zegt:

     Hoi Pivon, vorige aankoop moet juist zijn, maar misschien staat de mogelijkheid om aankopen vanuit de app te doen uit op je iPad. Ga naar instellingen, algemeen en dan naar beperkingen. Is ‘kopen vanuit apps’ daar uitgeschakeld?

 3. Girlpower zegt:

  Ik had een vraagje..
  Hoe kan je chats op Ruzzle verwijderen?
  En hoe kan je gewonnen/verloren meldingen verwijderen?
  Want ik kom er niet aan uit.

  Grtjs,
  Girlpower.

 4. thomas zegt:

  Heb zonet ruzzle gedownload voor windows phone.
  Geconnecteerd via facebook. Allemaal geen probleem.
  Maar na het inviten. Als ik naar ‘your turn’ ga en ik klik een naam aan.
  Dan zie je de score tabel van jouw en je tegenstander. Als ik op play klik,
  zie ik enkel een klokje en de scorebar. Helemaal geen blokjes??
  Is dit nog een bug in de windows app? Voor 2,99€ zou dit wel niet tof zijn :)

  mvg thomas

  • admin zegt:

   Hoi Thomas, we hebben al een Ruzzle Windows update aangekondigd op onze website. Volgens onze controle is de update echter nog niet beschikbaar gekomen… op de app pagina staat dat de laatste updat 28-3-2013 was. Nog even geduld dus.

 5. sharon zegt:

  Hallo.

  Ik heb een proline tablet pc m-728. Met android 4.0
  En nu wil ik ruzzle downloaden, maar er staat dat mijn apparaat niet geschikt is..

  Ik heb hem wel op mijn samsung galaxi s2…
  Enig idee waarom hij niet op deze tablet kan???

  Een vriendin van me heeft ook een simpele tablet met android 4.0 en zelfde
  Scherm grote en die heeft hem er wel op…

  Groetjes sharon

  • admin zegt:

   Hoi Sharon, we hebben het voor je nagevraagd bij de Ruzzle ontwikkelaars.

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Sharon, wij krijgen de reactie van Ruzzle dat het niet kan omdat het een app is voor de telefoon en niet voor een PC.

   Ruzzle is a phone application and does not run on pc.

   • Jopie zegt:

    Dat vind ik raar, want ik speel ruzzle free op mijn tablet 4.1.1 android sinds vorig jaar maart, nooit problemen gehad. Sinds vanmiddag valt hij wel meteen uit nadat ik hem heb opgestart. Verwijderd van mijn tablet, weer geinstaleerd en nog steeds hetzelfde probleem. Wat is er aan de hand?

 6. ffoontje zegt:

  Ik probeer Ruzzle op mn ipad te zetten, maar hij komt helemaal niet voor in de ipad apps.. Ik kan wel de iphone versie erop zetten, maar die is niet geoptimaliseerd ervoor. In de hele Itunes store komt ruzzle niet voor als ik daar op zoek op mn ipad. Is er wel een aparte versie?

 7. Anouk zegt:

  Ik heb een Asus windows RT Tablet, komt hier nog ruzzle op ?

 8. Gelderse zegt:

  Ruzzle doet het niet meer na update op 29-1-2013. Na opstarten gebeurt even niks (wel oranje Ruzzle achtergrondscherm zichtbaar), daarna melding dat Ruzzle is gestopt. Ik zag bij het downloaden in Google Play al een paar soortgelijke reacties, ook allen gedateerd op vandaag, dus dezelfde update. Wat is er aan de hand?

 9. brabantse zegt:

  Hoi,
  Installeren van ruzzle op mijn tablet lukte na omweg naar google play wel, maar zodra ik op spelen klik loopt ie vast…..dan krijg ik de melding dat der toepassing gesloten wordt. Waar ligt dit aan en hoe los ik het op?

 10. anthony zegt:

  Is er ook een versie voor blackberry?

 11. marcelv91 zegt:

  Ruzzle kan nu ook op de PC gespeeld worden! Zie: http://www.ruzzleforpc.com

 12. Rem zegt:

  Ik wil graag een tweede account aanmaken. Getracht Ruzzle opnieuw te downloaden. Gaat gelijk over op de bestaande account. Moet je dan deze eerst uitloggen en dan nieuw installeren voor een 2e account? Help !!!!

  • admin zegt:

   Uitloggen en opnieuw registreren (niet opnieuw installeren). Waarom wil je twee verschillende Ruzzle accounts? Dat is namelijk ook lastig vanwege de Ruzzle Awards en Ruzzle rankings.

 13. Laura zegt:

  Ik wil de app graag downloaden op mijn iPod touch 3de gen maar de app zegt steeds app niet voor ipod

 14. Liz zegt:

  Willen jullie alsjeblieft zorgen dat Ruzzle ook op Iphone 3g kan=
  of kunnen jullie dat niet?

 15. A de G zegt:

  Ik heb net een Iphone 3G gekocht, nadat mijn 4S was gestolen.. Is het echt zo dat Ruzzle daar op geen mogelijkheid op kan?? :( Is er een optie??

  • admin zegt:

   Ik zie dat je twee keer gepost hebt op onze site, maar inderdaad is Ruzzle er niet voor de iPhone 3G en zijn wij niet op de hoogte dat er wel opties zijn om dat te laten werken.

 16. Mees zegt:

  Wanneer komt ruzzle voor de iPod touch 2?

  • admin zegt:

   Hoi Mees, sorry, we hebben jouw vraag helemaal over het hoofd gezien! De Ruzzle ontwikkelaars werken echter vooruit, en niet meer achteruit. Voor de iPod 2 is er dus geen Ruzzle beschikbaar, de vereisten om Ruzzle te kunnen spelen op een iPod kun je lezen op deze pagina.

 17. Kees zegt:

  Is het ook te downloaden en te spelen op de pc?

  • admin zegt:

   Hoi Kees, dit is helaas niet mogelijk. Er schijnt wel een website te zijn (BlueStacks) die het dus mogelijk moet maken om de spellen op de PC te spelen. Heb echter nog niet gehoord dat dit voor Ruzzle werkt. De ontwikkelaars van Ruzzle geven ook aan dat BlueStacks niet eens legaal is. Anja denkt daar weer anders over, zie een eerdere post over BlueStacks en Ruzzle.

 18. anne zegt:

  hoe kan ik de berichten lezen in ruzzle. want krijg wel melding dat ik bericht heb en kan z niet lezen

 19. Jennifer zegt:

  Ik krijg geen berichtje/Icoontje in beeld op mijn galaxy S3 als er iemand tegen mij gespeeld heeft of iemand mij uitnodigd, hoe kan ik dat aanzetten? Het lukt mij nl niet.

 20. Marianne zegt:

  Ruzzle, leuk en verslavend maar opeens deed het gelud het niet meer, hoewel de knop bij instellingen wel op ‘aan’ staat. Daarom heb ik de betaalde versie gedownload op mijn iPad. Helaas doet het geluid het nog steeds niet. Weet iemand de oplossing? Bedankt alvast!

 21. ralf zegt:

  wanneer komt ruzzle voor windowsphone?

 22. bob zegt:

  Kan geen versie vinden voor de Archos 7 home tablet. Mijn tablet wordt ook niet ondersteunt door Google Play. Wel door Appslib, maar die heeft geen Ruzzle. Hebben jullie misschien een link naar een (goede) download voor mijn Archos 7 home tablet?

  • admin zegt:

   Wij denken dat het dan niet gaat lukken omdat de Ruzzle game via de App store van Apple of Google Play aangeschaft kan worden. Maar voor de zekerheid hebben we je vraag nog voorgelegd aan Mag Interactive, de ontwikkelaars van de Ruzzle app.

  • admin zegt:

   Beste Bob, er zijn wellicht enkele Android tablets waarop Ruzzle niet gedownload kan worden vanwege bepaalde hardware instellingen. Daar kan de Ruzzle ontwikkelaar echter niets aan veranderen. Het enige waar zij bij de ontwikkeling rekening mee houden is de grootte van het scherm (kleine schermen zijn niet geschikt). Zie hieronder de reactie in het Engels.

   There might be some Android tablets that aren’t allowed due to special hardware specs. Our only constraint is screen size (we don’t allow small screens).

 23. Melissa zegt:

  hoi.. komt ruzzle ook nog voor galaxy yS5360?

 24. Asktom zegt:

  Geen Ruzzle voor windows phone?? “Daar is nog niet over beslist?” Einde van het jaar major release windows phone 8. Alle beetje bekende hard/software leveranciers zijn onboard. Daar hoef je niet over te besluiten, dat doe je.

  • admin zegt:

   Wij als Ruzzle fansite delen jouw mening! Maar mooier kunnen we het op dit moment niet maken ;-). Zodra er meer over bekend is zullen wij dat uiteraard aankondigen!

 25. bob zegt:

  Is er een versie voor de archos 7 home tablet?

 26. Yvo zegt:

  Het Installeren van de update lukt niet!
  Het binnenhalen dus wel, maar vervolgens moet de update nog geïnstalleerd worden. Onder het icoontje zie je dan een dun horizontaal balkje wat normaal gesproken tijdens het installeren van updates volloopt. Dit vollopen gebeurt nu niet. En krijg dan het woord wachten te zien en daarna de melding wanneer ik het icoontje van ruzzle aanklik dat het downloaden van de app niet mogelijk is en daaronder een melding dat ruzzle op dit moment niet kan worden gedownload en krijg dan de keuze uit: opnieuw of gereed. Wanneer ik opnieuw aantik,krijg ik weer dezelfde meldingen en moet wel voor de keuze : gereed gaan anders blijf ik in de vicieuze cirkel van downloaden niet mogelijk, kies voor gereed of opnieuw !
  (Het rumble spel heb ik in mei 2012 via i-tunes gekocht en ik ga ervan uit dat de update gratis is).

  • admin zegt:

   Update is inderdaad gratis. Als je een download probleem hebt in de App Store moet je contact opnemen met Apple of met Google als het een Android betreft. De ontwikkelaars van Ruzzle zijn niet betrokken bij het aankoopproces of het downloaden ervan.

   Update is Free. If a user has download problem they should contact Apple if it is on the App Store and Google if it is Android. We are not involved in neither purchase nor download of apps.

 27. ritchy zegt:

  Hoi allemaal ik heb een yarvik tablet met android 4.0, maar mijn tablet wordt niet ondersteund door googleplay of itunes dus kan ik geen ruzzle downloaden :( is er geen enkele manier mogelijk dat ik ruzzle kan kopen of downloaden? Of komt dit nog uit voor dit soort tablets. ? En zo ja waneer dan en waar ??????

 28. Dylan zegt:

  Komt er nog een versie van ruzzle voor Windows phone gebruikers ??

 29. Yvo zegt:

  Betreft: installeren vd update ruzzle rumble
  Op iPhone 4 is de update gelukt, maar het Betreft: installeren vd update ruzzle/ rumble
  Op iPhone 4 is de update gelukt, maar het installeren van de update lukt niet!
  Ik krijg de melding bij het icoon: wachten
  En daarna op het beeldscherm de melding: App kan op moment niet worden gedownload , en dan de keuze : gereed of opnieuw
  Dit blijft steeds maar het geval sinds de update van rumble naar ruzzle beschikbaar is !
  Hoe kan de installatie doorgang vinden?!

  • admin zegt:

   Hoi Yvonne, kun je nog iets duidelijker omschrijven wat er nou mis gaat? Je schrijft enerzijds dat de update wel gelukt is, maar anderzijds ook weer niet. Als je de vraag kunt verduidelijken stuur ik je probleem door naar de ontwikkelaars van de Ruzzle app.

 30. sandra zegt:

  hoe groot moet het scherm van je mobiel zijn om ruzzle te kunnen downloaden

  • admin zegt:

   Zie de link in onderstaande reactie van MAG Interactive. Ruzzle is geschikt vanaf normale/medium schermen. (HVGA – 320×480 – 160 dpi).

   Screens support
   normal/medium screens are HVGA (320×480) with a minimum density of 160 dpi.

 31. esther zegt:

  Ik kan Ruzzle ook niet downloaden. Ik heb een Samsung Galaxy Y S5360 met Android 2.3.6. Waar kan dit dan aan liggen???
  Op het moment van downloaden geeft ie aan dat mijn apparaat niet compatible is.

 32. alex zegt:

  Waarom kan ik met mijn LG optimus l3 geen ruzzle downloaden via bv google play

  • admin zegt:

   Hoi Alex, bij navraag aan de ontwikkelaars van de Ruzzle app blijkt dat het toestel op Android 2.2. moet draaien en een scherm moet hebben dat door Google NIET als klein is gedefinieerd. Dit omdat het woordenspel Ruzzle niet goed werkt op kleine (lage resolutie) toestellen.

   The Android version is restricted to devices that run Android 2.2 or later and screens that are NOT defined as small by Google. This is because the app and game board doesn’t work well on small (poor resolution) devices

 33. Irene zegt:

  Helaas krijg ik op m’n iPhone sinds kort wel meldingen vol in beeld zodra ik aan de beurt ben om te spelen. Knap irritant. Ik speel omdat omhebt leuk vind en wanneer ik zin heb. Niet uit verplichting

  • admin zegt:

   Op de iPhone kan je de meldingen uitzetting via je telefoon instellingen, op de Android kan dit in de Ruzzle app zelf. Zie hieronder de reactie van de ontwikkelaars van de Ruzzle app.

   This is how you turn off notifications: On iPhone you do it in the phone settings and on android phones you do it in the Ruzzle app.

 34. Claudia zegt:

  Heb de betaalde versie (android) en de ene keer krijg ik wel meldingen (geluid én visueel), de andere keer helemaal niets….. Best wel irritant! Help aub!

  • admin zegt:

   Dit is een probleem wat aandacht heeft bij de ontwikkelaars van de Ruzzle app!

   This problem is something our android development team is looking at.

 35. _Mirjam_ zegt:

  Leuk en verslavend spel. Vind het alleen jammer dat je geen melding krijgt als iemand gereageerd heeft. Zo moet je steeds controleren of er al een reactie is.

  • admin zegt:

   Wat voor melding zou je willen? Dan kunnen wij dit doorgeven aan MAG Interactive, de ontwikkelaars van Ruzzle. Zelf spelen wij het op de iPhone, en daar is er wel een rood rondje te zien in de rechterbovenhoek van de Ruzzle app afbeelding met het aantal spellen dat op je wachten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>