Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!
Ruzzle NOS

Ruzzle, de nieuwe Wordfeud?

Vergeet Wordfeud en Draw Something. De nieuwe spelletjesapp van dit moment is het woordspel Ruzzle. Het spel bestormt de hitlijsten van de App Store. Wereldwijd spelen er al ruim één miljoen mensen de woordzoekapp voor de iPhone.

Ruzzle staat vier weken na introductie op nummer één in Zweden, Noorwegen en Denemarken. In Finland staat de app op nummer 2. Niet alleen de Scandinaviërs zijn gek op de app, Nederlanders downloaden de app ook massaal, hier staat hij al enige tijd in de top drie.

Inmiddels heeft Ruzzle zijn imperium uitgebreid. Naast Ruzzle voor de iPad, iPhone en iPod, kun je Ruzzle downloaden voor de Windows PhoneAndroid toestellen en ook de BlackBerry Z10.

Lees verder op www.nos.nl…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>