Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!
World Gobbler iPhone, iPod touch online woordspel Ruzzle

Logo van Word Gobbler

Timing is een belangrijke en moeilijk in te schatten pijler voor het succes van een iOS-app. Timing zat de Nederlander André Mathlener niet mee. Hij begon, schrijft hij in een e-mail aan iPhoneclub, een jaar geleden al met de ontwikkeling van zijn woordspel Word Gobbler, een spel waarin je net als Boggle, zoveel mogelijk woorden moet halen uit een veld met zestien letters. De eerste versie verscheen nog voor de uitgave van het soortgelijke en enorm populaire woordspel Ruzzle, maar ontbeerde een online multiplayer en werd vooralsnog geen succes. Vandaag is een update uitgekomen die Word Gobbler alsnog een online stand meegeeft.

Niet twee, maar vier spelers kunnen online tegen elkaar strijden voor de hoogste score in Word Gobbler. Die verbindt spelers met elkaar aan de hand van Apple’s eigen Game Center. Je maakt een spel aan tegen onbekende of bevriende tegenstanders en maakt vervolgens in twee minuten zoveel mogelijk woorden in het Boggle-veld. Dat doe je door de letters te verbinden met een vloeiende lijnbeweging of door op letter voor letter te tikken. Na drie ronden van elk twee minuten, wordt er gekeken wie de hoogste totaalscore heeft. Die wint het spel.

Lees verder op www.iphoneclub.nl…

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>