Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!
Ruzzle chat

Ruzzle chat probleem is gelukkig opgelost!

De Ruzzle chat heeft de laatste dagen niet echt meegewerkt. We kunnen nu echter berichten dat het probleem is verholpen.

In de afgelopen dagen is wel gebleken dat de chat door veel spelers gebruikt word om met hun medespelers te communiceren. Hoewel velen direct een reactie op onze website hebben achtergelaten gingen sommige spelers ook twijfelen of het wellicht aan hun internetverbinding lag.

Op verzoek van de Ruzzle ontwikkelaars hebben we gegevens bij jullie opgevraagd over het soort toestel waar jullie Ruzzle mee spelen en de OS versie die daarop is geïnstalleerd. Uiteindelijk, blijkt nu, ging het om een probleem op de server van Ruzzle.

Bij nieuwe problemen weten jullie ons te vinden! En hou onze website in de gaten voor meer algemeen Ruzzle nieuws.

7 Responses to Ruzzle chat probleem opgelost

 1. Evalien zegt:

  Hoe kan het dat de emoticons zijn verdwenen bij de chat van Ruzzle?

 2. barbara zegt:

  Hallo!!! Ik wilde graag weten of je de geschiedenis van de chats ergens kunt terugvinden of ergens kunt ophalen….Graag wil ik n antwoord van jullie!
  Heel erg bedankt!!!!
  Groeten!
  Barbara

 3. Karin zegt:

  Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Sinds een paar dagen krijg ik mijn gespeelde spellen niet mee te zien. Ik krijg een melding na ronde drie dat ik heb gewonnen of verloren maar daarna zijn de spellen direct verdwenen. Eerst bleven de laatste 10 gespeelde spellen zichtbaar en ik vind het niet fijn dat dit niet meer werkt. Ik heb Ruzzle al afgesloten en opnieuw opgestart maar dat helpt ook niet.

  • admin zegt:

   Hoi Karin, heb je dit probleem nog steeds? Wat wij aanraden is om Ruzzle helemaal van je telefoon af te halen en opnieuw te installeren. Als je via de iPhone de betaalde versie hebt kun je deze weer herstellen naar je premium account in de app zelf. Als dat niet helpt willen we graag je probleem doorgeven aan de ontwikkelaars van Ruzzle. Graag horen wij dan wat je spelersnaam voor Ruzzle is.

   • eefje zegt:

    Ik heb hetzelfde probleem. Kan gespeelde spellen niet meer zien… wat vervelend is want ik kan sommige spelers die ik via de vrije functie heb gevonden niet meer revancheren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>