Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle Windows PhoneHet is dan eindelijk zover… Ruzzle kan gespeeld worden op nog meer platformen! Ruzzle is onverwacht eerst nog uitgebracht voor de BlackBerry Z10. Dit is uiteindelijk ook opgevold door de release van Ruzzle voor Windows Phone. Meteen spelen? Dan heb je hier de download links:

Maar pas op… De release voor Ruzzle Windows Phone was langverwacht. Velen waren dan ook verbaast dat Ruzzle eerst uitkwam voor de BlackBerry Z10. De verwachting voor de Windows Phone lijken in ieder geval nog niet waargemaakt. De look and feel ziet er uit zoals we eerder toonden in de Ruzzle Windows Phone video. Maar enkele reacties over de werking zijn als volgt:

Ongelooflijk €3,- vragen voor iets dat niet werkt #faal

Spel is defect als de pest.. Alles werkt, behalve het spelen zelf..

Spel was duidelijk nog niet klaar voor dit platform. Inloggen en uitnodigen kan, spelen niet. Ik krijg een blauw scherm en een tikkende klok. Vervolgens kan je niets meer…. Hoop op een snelle oplossing…

Ervaar jij ook problemen, of werkt het bij jou juist wel, laat het weten in een reactie onder dit bericht. En we brengen de ontwikkelaars rechtstreeks op de hoogte.

Mocht het nog niet duidelijk zijn geworden uit bovenstaande reacties, deze eerste versie van Ruzzle is alleen te downloaden als betaalde versie voor € 2,99. Er ontbreken ook nog een aantal mogelijkheden die je wel hebt op de iPhone en Android. Ze werken al aan de volgende update zodat de betaalde versie precies dezelfde mogelijkheden heeft als Ruzzle Premium voor Android en iOS.

De gratis versie voor Ruzzle gaan ze uiteindelijk ook uitbrengen, maar deze is nog niet gereed op dit moment van schrijven. Dus als je niet wilt betalen, hou dan gewoon onze website in de gaten voor meer nieuws over Ruzzle Free voor Windows Phone.

6 Responses to Ruzzle breidt zijn imperium uit

  1. ingrid zegt:

    Bagger dat ruzzle niet werkt op de Windows phone. Hopelijk volgt er gauw een oplossing.

  2. Jos zegt:

    Ik ben heel blij dat het begin er eindelijk is! Ik zou wel graag op de app-pagina willen zien dat de ontwikkelaars weten dat het spel nu nog ‘leeg’ is, maar dat er een update aankomt waarin ze proberen de problemen te verhelpen. Nu krijg je een naar ‘zo, dat waren 3 goedbestede euro’s ‘ gevoel… De ontwikkelaars zijn dus op de hoogte en werken aan een update? Dan hoera voor bijna-ruzzle-voor-windows-phone!

  3. Kapitein Frank zegt:

    Zo af en toe zocht ik ruzzle in de spellen voor Windows phone. En vandaag gevonden! Gelijk betaald en gedownload. En nu kan ik het nog niet spelen. Een blauw scherm met tikkende klok. Gekker moet het niet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>