Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

De Ruzzle Awards zijn nieuwe uitdagingen voor het spel Ruzzle. Het is nu niet alleen meer zaak om te winnen van je tegenstander of een plek te veroveren in onze lijst met Ruzzle rankings. Nu is het ook relevant om de Ruzzle Awards voor de volle 100% te volbrengen!

De Ruzzle ontwikkelaars doen er natuurlijk alles aan het het spel leuk en spannend te houden. Af en toe zullen dus nieuwe awards geïntroduceerd worden en kun je dus terugvallen in het percentage van behaalde Ruzzle Awards! Een spel vol verassingen kunnen we wel stellen. Deze pagina met het complete overzicht van Ruzzle Awards wordt sinds 10 september 2012 actueel gehouden. De updates van deze pagina vindt u in onderstaande overzicht.

Geplaatste berichten over Ruzzle Awards:

Let op! Heb je het bericht Ruzzle ‘List of Fame’ hierboven wel gelezen? Als jij namelijk de Ruzzle Awards op enig moment voor 100% procent volbracht, dan verdient dat een eervolle vermelding op onze website!

Ruzzle awards, het complete overzicht!

Het complete overzicht van Ruzzle awards. Wel merken we hierbij op dat de nieuwste Ruzzle Awards niet altijd gelijktijdig voor iOS, Android, Windows Phone en BlackBerry worden geïntroduceerd.

 1. The Ultimate Move
  Vind het beste woord op het bord
 2. Fantastic Four
  Speel een ronde met alleen vierletterwoorden
 3. Speedster
  Vind 30 woorden in de eerste 30 seconden
 4. Globetrotter
  Win spellen in 3 verschillende talen
 5. The Challenge
  Daag je twittervolgers uit
 6. Bookworm
  Leg een woord van minstens 10 letters
 7. Da Bomb
  Haal meer dan 1000 punten in een ronde
 8. Sky’s the limit
  Leg meer dan 60 woorden in een ronde
 9. Top Notch
  Leg een woord dat meer dan 200 punten waard is
 10. Lemon
  Speel 20 spellen tegen citroenen
 11. Tie
  Gelijkspelen
 12. Juggernaut
  Win 10 keer van dezelfde tegenstander
 13. Close Call
  Win met minder dan 50 punten verschil
 14. Hooked
  Speel 200 spellen
 15. Check Mate
  Win 100 spellen
 16. Not Now
  Ontvang een telefoongesprek tijdens het spel
 17. Underdog
  Win een spel na twee verloren rondes
 18. The Dictionary
  Leg in totaal 1000 unieke woorden
 19. Friendly
  Daag een Facebookvriend uit
 20. Noob
  Check de Tutorial nog eens
 21. On Fire
  Win 5 opeenvolgende spellen
 22. Going the distance
  Swipe een afstand van 10 meter
 23. Sweet sixteen
  Gebruik alle vakjes in één ronde

5 Responses to Ruzzle Awards

 1. Ann de clerck zegt:

  hallo, al weken bereik ik level 20, heb deze boodschap al 50 keer gekregen maar ik bereik geen level 21!! Hoe komt dit, ik speel wel met spelers die wel veel hogere level hebben…graag reactie, thanks.

 2. Yvonne zegt:

  Ik doe mee aan de toernooien. Steeds kwamen er munten bij. Dat is opeens gestopt en blijft de teller op 197 staan. Ondanks het feit dat ik af en toe gefeliciteerd wordt en er munten worden toegekend. Hoe kan dat ? (Wel loopt het “inkt-tegoed” op.)

 3. rachel zegt:

  Hoe kan het dat een embleem bij de ene “gewonnen” award wel wordt ingekleurd en bij een andere “gewonnen” award niet? Hierdoor lijkt het dat je die nog moet behalen :).

 4. Sophie Dekker zegt:

  Ik probeer de award 20 spellen te halen. Maar wat ik ook doe, de teller blijft staan op 18. Ik heb al veel meer spellen achter elkaar gewonnen dan 18, niet één verloren. De laatste dagen heb ik het bijgehouden en steeds in de statistieken gekeken, ik heb alleen spellen gewonnen en het blijft op 18 staan…

  • RuzzleOnline.nl zegt:

   Hoi Sophie, bedoel je de Ruzzle award Lemon? Klik op de link voor uitleg over deze award, misschien dat er onduidelijkheid is wat een ‘Lemon’ nou precies is. Alle informatie over de Ruzzle awards vind je op ons Ruzzle Award overzicht. Heb je de Ruzzle award wel goed begrepen en ben je ervan overtuigd dat er een foutje zit in Ruzzle, geef ons dan even je gebruikersnaam, dan vragen we het voor je na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>