Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Ruzzle Awards List of FameIn onze Ruzzle nieuwsbrief (hier aanmelden) hadden we al even kort aandacht gehad voor onze nieuwe rubriek Ruzzle Awards ‘List of Fame’.

Inmiddels zijn de Ruzzle Awards er al weer een tijdje, dus iedereen is als het goed is flink uitgedaagd hierdoor. Het is tenslotte een nieuwe dimensie die is toegevoegd aan het spel. De spelers die het is gelukt de Ruzzle Awards voor 100% te vermelden verdienen een eervolle vermelding in onze ‘List of Fame’ die je kunt vinden op onze pagina met Ruzzle rankings.

En iemand moet natuurlijk de eerste zijn. In dit geval is dat Ruzzle speler LIANDRAH, proficiat! Ook een eervolle vermelding in deze mooie lijst? Om aan te tonen dat je de Ruzzle Awards voor de volle 100% hebt volbracht, vragen we jou daarvan een afbeelding in te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>