Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

We kunnen jullie gelukkig melden er een update beschikbaar is voor Ruzzle Android. Versie 1.5.31 lost het opstartprobleem van Ruzzle op. Download deze dus direct in Google Play als je dit nog niet hebt gedaan.

We just uploaded a new version for Android (1.5.31) to Google Play. It fixes the startup problems in the 1.5.3 update. Should be available for download shortly!Mag Interactive

Vergeet niet dit bericht te delen via de social media knoppen die je hieronder kunt vinden. Zo zijn alle Ruzzle spelers sneller op de hoogte.

Tagged with →  

10 Responses to Ruzzle Android versie 1.5.31 beschikbaar in Google Play

 1. TIm zegt:

  als ik een nieuw account maak staat er gebruiker bestaat al, bijvoorbeel HGDSDU28 ” bestaat al” als ik die aanmaak op me zus telefoon is ie wel beschikbaar maar op mijn telefoon niet

 2. Gera zegt:

  Ik kan Ruzzle niet meer openen. Het nieuwe wachtwoord is gestuurd naar een niet bestaand emailadres, (eindigend op nl i.p.v. com). Ik mòet opnieuw registreren om verder te kunnen spelen, maar kan op geen enkele manier aan mijn nieuwe wachtwoord komen. Opnieuw registreren kan ook niet, want dan zegt ie: ‘gebruiker bestaat al’. Ik kan nergens aangeven dat het email adres niet klopt of het adres veranderen in het juiste emailadres. Daarmee lijkt er nu een einde te komen aan mijn Ruzzle spel, want ik kan er niet meer in.

 3. yvonne zegt:

  na de laatste update heb ik de statistieken van een andere speler, er staan voltooide spellen in die ikzelf niet heb gespeeld, ben dus ook de tegenspelers kwijt en alle verdiende awards, al met al een knap waardeloze update. Ook nadat ik de app heb verwijderd en opnieuw geinstalleerd! (versie 1.5.31 op Android). Baal enorm!

  • admin zegt:

   We vragen het voor je na bij de ontwikkelaars van Ruzzle! Excuus dat we niet eerder terug konden komen op je vraag.

  • admin zegt:

   Hoi Yvonne, Ruzzle geeft toe dat er sprake is van serverproblemen door de hoeveelheid Ruzzle spelers. Hierdoor maakt de server helaas fouten, waaronder het per ongeluk inloggen als andere gebruiker. Het is inderdaad balen als dit iemand overkomt, ze dragen alleen geen oplossing aan voor het problemen (behalve dan dat ze de serverproblemen gaan oplossen).

   The server problem again. This is because people accidently get logged in as other users.

 4. Eva zegt:

  Na de nieuwste update deed ruzzle het weer! Echter vraagt die nu bij het opstarten naar een inlognaam en wachtwoord! Helaas weet ik het wachtwoord niet meer. Wanneer ik mijn emailadres intik geeft die een melding dat mijn mailadres niet bekend is. Dit terwijl ik al maanden speel! Wie kan mij helpen? Wanneer ik het opnieuw ga installeren ben ik mijn achievements kwijt!

  • admin zegt:

   Hoi Eva, sorry dat we niet sneller je vraag hebben kunnen beantwoorden. Ik adviseer je het advies op te volgens bij de vraag ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?’ in onze Ruzzle FAQ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>