Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

Een nieuwe Ruzzle Android update is beschikbaar gekomen vannacht. Het spel pauzeert nu als er een inkomend telefoongesprek is en het is vanaf nu mogelijk vrienden te verwijderen uit de vriendenlijst.


Verwijder vrienden uit Ruzzle Android

We hadden al eerder antwoord gegeven op de vraag hoe vrienden verwijderen uit Ruzzle mogelijk is voor iOS (Apple) maar dat het voor de Ruzzle Android pas mogelijk werd bij een volgende update. Hoewel ook in de reactie uitgelegd hoe je dan daadwerkelijk die vrienden verwijderd als je Ruzzle op de Android speelt, vermelden we het ook nog even hier. Je moet lang drukken op de knop ‘spelen’. Dan wordt de knop ‘verwijderen’ zichtbaar!

Verwijder vrienden uit Ruzzle iOS

Ga naar de Ruzzle vriendenlijst, daar zie je alleen een optie (een knop) ‘spelen’. In plaats van er op te klikken schuif je met je vinger van links naar rechts. De knop veranderd dan van ‘spelen’ in ‘verwijder’.

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>