Help elkaar! Help andere Ruzzle fans met jouw kennis door te antwoorden op de vele Ruzzle vragen, veelal gesteld via de Ruzzle FAQ pagina.
Hulp nodig! Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan deze Ruzzle fansite? Lees dan hier hoe je kunt helpen!

De Ruzzle Android update versie 1.5.35 is vanaf gisteren te downloaden in Google Play. De oefenmodus is nu ook beschikbaar in de Ruzzle Free versie voor Android. Kort geleden berichtten wij ook al dat dit ook beschikbaar was gekomen bij de Ruzzle iPhone update naar versie 1.4.7. Naast dit mooie nieuws – want Ruzzle oefenen helpt echt – is het nu ook mogelijk voor de Android spelers om mensen via Twitter uit te dagen (vergeet niet ook @RuzzleOnline hierbij te vermelden). Verder was het een update met vooral veel bugfixes.

Een paar uur later werd deze update echter al weer opgevolgd door Ruzzle versie 1.5.36. Wij kregen al in onze Ruzzle FAQ vragen dat de Ruzzle puntentelling niet klopt. Het blijkt dat bij de  update naar versie 1.5.35 de lengtepunten niet meer meegerekend werden, wat natuurlijk resulteerde in lagere scores.

Tagged with →  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>